Čisto biele a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria

Tagy: Fotogaléria | Dámske | Klasické

Eliška Měrková | 24.10.2023 | 3 MIN

Biela je farba čistoty a elegancie. A že tieto vlastnosti platia aj pre biele hodinky? Podľa nás áno, ale presvedčiť sa môžete sami. Pozrite sa na fotogalériu čisto bielych a elegantných dámskych hodiniek, v ktorej sa tiež dozviete, ako sa o biely remienok správne starať.

Jednoduchosť a štýlová čistota je to, co ženy na bielych hodinkách láka. A značka Guess ženám rozumie.

91,00 € skladom

Rovnako ako Festina. Svoju kolekciu na ľúbivosti tiež postavila a jedným z dôkazov sú obľúbené Festina Boyfriend.

Foto: Hodinky-365.cz

Dokonalý minimalizmus majú Boyfriendy v malíčku a obľúbené sú asi vo všetkých farebných variantoch.

Festina Boyfriend – V jednoduchosti je sila
17.5.2021 - Eliška Měrková
Festina Boyfriend – V jednoduchosti je sila

Festina má však ešte jedno biele eso v rukáve. A to na jednoduchosť naopak nespolieha. Hodinky Only for Ladies sú výrazné a kreatívne a biela farba im len pridáva veľký šmrnc.

Festina Only for Ladies 16537/1 – tajomstvo najpredávanejších dámskych hodiniek
21.2.2021 - Agáta Vřeská
Festina Only for Ladies 16537/1 – tajomstvo najpredávanejších dámskych hodiniek

Značka Ingersoll, zameriavajúca sa na veľmi ozdobné hodinky, si pre romantické duše pripravila jemný biely model s kamienkami z brúseného krištáľového skla, ktoré nádherne odrážajú svetlo. A keď sa zameriate na subčíselník so sekundovou rúčkou, dostane sa vám zábavného prekvapenia.

Biely remienok je na údržbu najcitlivejší – každodenné nosenie sa na ňom nejak podpíše. Otriete sa niekde v autobuse, vezmete si tričko, ktoré farbí... A aj keby ste si povedali, že také veci sa vám väčšinou nedejú, biely remienok vás tak za rok zradí sám, má totiž tendenciu zájsť do nepekne nažltlého tónu. Ako sa o neho starať, aby vám vydržal čo najdlhšie, sa po častiach dozviete v tomto článku.

Hodinky JVD by nemali uniknúť nikomu, kto sa rád pozrie na to, čo ponúka náš slovenský trh.

67,00 € skladom

JVD si získava priaznivcov najmä cenovou dostupnosťou a jednoduchými, prehľadnými dizajnmi.

43,00 € skladom

Dámske hodiky JVD – Fotogaléria tých najobľúbenejších
18.12.2023 - Agáta Vřeská
Dámske hodiky JVD – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Bez ohľadu na kvalitu a farbu je koža prírodný materiál, ktorý je vysoko ovplyvňovaný okolitými faktormi. A pretože remienok nosíme priamo na našej koži, najčastejšou príčinou zažltnutia je ľudský pot, ktorý do remienku vsakuje. To je bohužiaľ osud každého koženého remienka. Málinko pomôcť môže správne upnutie remienka na zápästí – nie príliš tesne (ale ani príliš voľne). Ideálne tak, že medzi spodnú stranu zápästia a remienok dáte malíček.

Keď nahliadneme do Švajčiarska, zaujímavou voľbou sa môžu stať hodinky Candino s priaznivými parametrami za skvelú cenovku a v lákavom bielo-zlatom dizajne.

170,00 € (doručíme do 25.3.)

Swiss Candino - Váš čas, vaše hodinky
14.6.2022 - Agáta Vřeská
Swiss Candino - Váš čas, vaše hodinky

Jedny z najkrajších bielych dámskych hodiniek sú podľa nás švajčiarske hodinky Certina DS-8 Moon Phase.

Číselník vykladaný pravou perleťou môže z určitých uhlov pripomínať oblaky, a tak je ukazovateť mesačnej fázy nielen elegantným, ale takmer poetickým detailom. Teplé, ružově zlaté ručičky potom na svetlom pozadí krásne vynikajú.

Okrem potu sa s koženým remienkom nekamaráti ani voda, resp. vlhkosť. Koža obsahuje oleje, ktoré sa pri namočení viažu na molekuly vody. A keď sa pri vysychaní voda odparí, vezme si trochu toho oleja so sebou. Koža potom môže začať praskať, krehnúť a strácať pružnosť.

Jedinečnú krásu v bielom podaní ponúka aj Hamilton, ktorý svoje Jazzmastery s unikátnymi priehľadmi na strojček cez číselník ponúkol všetkým milovníčkam mechaniky.

Po netradičných designoch sa odvažuje siahnuť aj americká značka Invicta. Tá sa skrátka nebojí robiť si všetko po svojom.

Koženým remienkom nesvedčia ani faktory, ako je nadmerné sucho, priame slnečné svetlo, prach a dym, ktoré napomáhajú nielen popraskaniu remienka, ale aj vyblednutiu jeho farieb. Takže pokiaľ ste chceli navlhnutý remienok sušiť fénom alebo tým, že ho položíte na slniečko, radšej to nerobte. Doporučujem nechať hodinky prirodzene uschnúť, prípadne vložiť do suchej ryže, ktorá vlhkosť vytiahne.

Do Japonska nás vezme značka Orient, ktorá má v kategórii bielych dámskych hodiniek aj svoje slovo.

U hodiniek s bielym remienkom bohužiaľ platí, že s veľkou krásou prichádza aj zodpovednosť. Aj keď budete nasledovať všetky moje rady ohľadom starostlivosti o kožený remienok, neznamená to, že ho budete mať na hodinkách naveky. Koža sa opotrebuje aj tým najstarostlivejším majiteľom a až príde jeho čas, na predajni vám ho radi pomôžeme vymeniť za nový.

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku