» Blog » Invicta

Fotogaléria dámskych hodiniek Invicta medzi radmi

Tagy: Fotogaléria | Invicta | Dámske | Klasické | Fashion

Eliška Měrková | 19.4.2022 | 4 MIN

Megalomanské kúsky od Invicty budia pozornosť, to je známa vec. Ale čo rýdzo dámske Invicty? Tie sú na pomery tejto kontroverznej značky vlastne veľmi decentné a pôvabné, avšak medzi inými dámskymi hodinkami sa rozhodne nestratia. A to je dobre. Vybrali sme šesť dámskych hodiniek Invicta pre ženy, ktoré sa nezľaknú nápaditosti a poriadneho kusu ocele na zápästí.

Invicta Angel

Majú jemnejší štýl, napriek tomu patričnú robustnosť a hlavne – až anjelsku rafinovanosť. To sú Invicta Angel.

Invicta Angel – Fotogaléria anjelských hodiniek od Invicty
3.8.2022 - Agáta Vřeská
Invicta Angel – Fotogaléria anjelských hodiniek od Invicty

Urobiť na prvý pohľad naozaj výrazné, ale nie gýčovité hodinky, je celkom umenie.

Invicta to u rýdzo dámskeho radu Angel vybalansovala premyslenými detailmi a kombináciou niekoľkých zdobných prvkov, ktoré spolu však perfektne ladia.

Dizajnéri v Invicte tak musia mať nielen odvahu, ale aj cit pre detail.

Invicta je dnes považovaná za jednu z najkontroverznejších hodinárskych značiek. Dizajny ich hodiniek totiž budia nebývalú pozornosť – sú masívne, blyštivé a často jednoducho šialené. Invicta si však vyslúžila aj uznanie, či už za častú nadštandardnú odolnosť, kvalitné materiály, originalitu a najmä odvahu púšťať sa do hodiniek, aké len tak niekde neuvidíte.

Anjelska kolekcia Invicty ponúka zaujímavé hodinky v šperkovom štýle. Okrem nápaditých modelov plných fantázie tu však nájdeme aj jednoduchšie modely s minimalistickejším dizajnom...

... Či s klasickejším dámskym zdobením perleťou a zirkónmi.

Dámske Invicta Disney

Medzi najznámejšiu súčasť kolekcie Invicta patrí Disney s hravým myšiakom Mickeym.

Klasický dizajn, ale ťažko by ste tieto Invicty z kolekcie Invicta Mickey Mouse mohli zaradiť medzi nudné, obyčajné, nedajbože puritánske.

Fotogaléria hodiniek Invicta Disney s Mickey Mousom – Húf ikonických myšiakov
12.3.2024 - Eliška Měrková
Fotogaléria hodiniek Invicta Disney s Mickey Mousom – Húf ikonických myšiakov

Okamžite sa do nich zbláznia ženy, ktoré milujú hodinky s nutnou dávkou hravosti. To im ale neuberá na praktickosti.

Ponúkajú vždy zvýšenú vodeodolnosť (u niektorých modelov v potápačskom štýle až 200 M), minerálne sklíčko, takže niečo vydržia a sú kompletne z chirurgickej ocele.

Čitateľnosť je trochu pochybná, ale keď vám každý pohľad na číselník urobí radosť, hravo to hodinkám odpustíte, no nie?

V roku 2016 slávny myšiak Mickey oslavoval deväťdesiatku a k tejto krásnej príležitosti sa Invicta rozhodla nadviazať spoluprácu so štúdiom Disney. Od tej doby vznikajú ikonické limitované edície hodiniek Invicta s Mickey Mousom, ktoré tešia nielen zberateľov hodiniek s týmto kultovým motívom, ale aj "obyčajných" mužov aj ženy, ktorých jednoducho baví hravý myšiak na číselníku.

Invicta Wildflower

Kolekcia Invicta Wildflower je ako prechádzka divokou hodinkovou záhradou. Záhradou, ktorá je naviac skutočne originálna.

Wildflower očaria ako číselníkmi zdobenými lúčnymi motívmi, tak parametrami, ktoré by ste do nich na prvý pohľad možno nepovedali.

Žiadne krehotinky – všetky Invicty sú zhotovené z chirurgickej ocele a už na pohľad (a hlavne "poťažkanie") je poznať, že na materiále sa nešetrilo.

Nie sú z cukru. Wildflower majú 100M vodeodolnosť, a tak rovnako ako lúčne kvety ustoja aj silný dážď a neuškodí im ani kúpanie.

Dámske hodinky vo farbe ružového zlata – Fotogaléria
23.11.2023 - Eliška Měrková
Dámske hodinky vo farbe ružového zlata – Fotogaléria

Korunku všetkých Wildflower zdobí dekoračný kabochon. Na dienku potom vždy nájdeme znak rozkvitnutej kvetiny.

Prepracované číselníky chráni minerálne sklíčko so zafírovou vrstvou, ktorá zvyšuje odolnosť voči poškriabaniu. Invicta si tento typ skla nazvala Flame Fusion.

Dámske Invicty v pánskom štýle ala Rolex

Nie všetky dámske hodinky od Invicty musia byť plné lesku, kamienkov, prepracovaných detailov a pracujúce s trošku prehnaným pravidlom "čím viac ženskosti, tým, lepšie". Máme tu pár alternatív pre ženy, ktoré túžia po niečom jednoduchšom, v pánskom štýle a s prvkami slávnych dizajnov.

Prvým príkladom sú bussinesácke Invicta Speciality Lady. Vďaka ružovozlatej PVD, do ktorej sú ponorené celé hodinky, to nie je zrovna konzervatívny kúsok, avšak jednoduchosťou a lunetou pripomínajúce Rolex Datejust získavajú na serióznosti.

Zlaté dámske hodinky – Fotogaléria
29.12.2021 - Agáta Vřeská
Zlaté dámske hodinky – Fotogaléria

Druhým príkladom sú asi najznámejšie hodinky od Invicty – Pro Diver, ikonické potápačské hodinky s nesmrteľným dizajnom hodiniek Jamesa Bonda, Rolex Submariner.

Invicta miesto Rolexiek? To predsa nemôže byť dobré...
24.11.2020 - Agáta Vřeská
Invicta miesto Rolexiek? To predsa nemôže byť dobré...

Tieto Pro Divery s 38mm priemerom síce boli pôvodne pánske, ale my ich môžeme smelo nazvať unisex – vďaka menšej veľkosti si ich totiž obľúbili aj ženy, ktoré uprednostňujú športový štýl.  Hodinkám nechýba vodeodolnosť do 200 M, ktorá z nich činí skutočne odolných potápačov. Vynímať sa však budú nielen pri mori alebo pri bazéne. A parádu urobia aj s ležérnejším každodenným odevom.

Líbila by se vám o něco větší, 40mm obdoba těchto Pro Diverů a k tomu s mechanickým strojkem? Mrkněte na Invicta Pro Diver Automatic.Páčila by sa vám o niečo väčšia, 40mm obdoba týchto Pro Diverov a k tomu s mechanickým strojčekom? Mrknite na Invicta Pro Diver Automatic.

Mohlo by vás ďalej zaujímať:

Invicta Pro Diver – Fotogaléria tých najobľúbenejších
5.12.2023 - Eliška Měrková
Invicta Pro Diver – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Príbeh značky Invicta – Ako sa stala jednou z najkontroverznejších hodinárskych značiek?
6.4.2021 - Eliška Měrková
Príbeh značky Invicta – Ako sa stala jednou z najkontroverznejších hodinárskych značiek?

Tiffany Blue - hodinky vo farbe vajíčka drozda
18.3.2023 - Agáta Vřeská
Tiffany Blue - hodinky vo farbe vajíčka drozda

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku