» Blog » Coros

Coros Pace 2 – Prečo vydávať nový model, keď stačí update

Tagy: Správy | Coros | Inteligentné

Matěj Urbaczka | 12.5.2023 | 2 MIN

Kto zo športovcov a nadšencov do elektroniky nepozná značku Coros, mal by si doplniť vzdelanie. Sú to skvelé športové hodinky s často vynikajúcim pomerom cena / výkon. A model Coros Pace 2 je jeden z najobľúbenejších. A teraz dostal novú, parádnu funkciu.

Prvá generácia modelu Pace, boli vlastne prvé hodinky od Corosu, ktoré kedy táto firma vyprodukovala. To bolo v roku 2018. Za dva roky potom vychádza model Pace 2, ktorý sa okamžite stáva obľúbeným z dôvodu svojej skvelej váhy a funkčnosti. Tri roky väčšinou býva v elektronickom svete smart hodiniek intergalaktický skok. U tohto modelu to tak ale úplne neplatí.

Coros Pace 2 recenzia – Hodinky, ktoré zrýchlia aj leňochoda
30.11.2021 - Matěj Urbaczka
Coros Pace 2 recenzia – Hodinky, ktoré zrýchlia aj leňochoda

Coros sa zjavne drží myšlienky: "Prečo niečo meniť, keď to funguje. Proste model upgradujeme, dáme možnosť urobiť upgrade každému a bude." A ono im to naozaj funguje.

Takže Coros teraz do modelu Pace 2 prináša navigáciu po slepej mape! A sú to profi športové hodinky okolo 200 eur s brutálnou výdržou batérie, navigáciou a ďalšími funkciami. Je to zbraň použiteľná skoro pre všetkých športovcov všetkých výkonnostných tried.

Tento model mám naozaj rád. Bol druhý model od Corosu, ktorý som kedy testoval a jeho váha, rozmery a podivne krásny dizajn mi učarovali. Som preveľmi rád, že hodinky zostávajú v ponuke a stále prechádzajú masívnymi upgradmi.

Pre navigáciu si môžete mapu vytvoriť na akomkoľvek mapovom serveri (Mapy.cz, Komoot, Strava...) a nahrať si GPX cez aplikáciu do hodiniek. Alebo môžete tiež použiť novú super fíčuru od Corosu – mapy priamo v aplikácii Coros App. Nielen, že vám tieto 29g plasťáčiky ukážu navigáciu po krivke, ale ukážu vám aj profil trate, kde sa v ňom nachádzate a máte možnosť spustiť trasu opačným smerom. S navigáciou samozrejme prichádza aj funkcia späť na štart, takže už sa proste s hodinkami nemáte šancu stratiť. Teda máte, ale vždy sa môžete bezpečne vrátiť na štart.

Radšej nový model alebo update?

To už je otázka na vás. Ja som moc rád, že hodinky dostali update a v balíčku okolo 200 eur dostanete navigáciu, watty, nízku hmotnosť a baterku, čo vydrží fičať až 20 dní. Woow. So všetkými metrikami pre profi šport je to proste skvelé. Hodinky majú hlavné motto, ktoré by sa dalo preložiť ako "Tak ľahké, že by mohli lietať". A tiež im prajem, aby lietali čo najdlhšie môžu.

Príbeh Coros - S mliečnou bradou, ale ostrými lakťami
3.4.2022 - Dominik Hok
Príbeh Coros - S mliečnou bradou, ale ostrými lakťami

A ako to máte vy? Páčia sa vám nové updaty?

Fotky vonku v článku má na svedomí DC Rainmaker.

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku