» Blog » Garmin

Cyklisti u nás majú zelenú – Cyklocomputery, radary a príslušenstvo

Tagy: Správy | Garmin | Inteligentné

Matěj Urbaczka | 26.7.2022 | 1 MIN

Áno, robíme len jednu vec – hodinky, ale predsa len, pri športoch ako je cyklistika sa hodia ako hodinky, tak cyklocomputer. A dokonca sú si tieto dve veci podobné ako vajce vajcu. A toto cyklopríslušenstvo od Garminu odteraz budeme mať v ponuke aj my.

Ako už som v úvode mierne nakusol, cyklocomputery sú veľmi podobné hodinkám. A keďže k hodinkám predávame ako príslušenstvo napríklad hrudné pásy, povedali sme si, že k cyklocomputerom budeme predávať aj príslušenstvo na bicykel. V našej ponuke teda nájdete aj radary Varia a ďalšie doplnky ako držiaky a podobne.

Bežci na bicykloch – ako to môže dopadnúť a na čo sa môžete tešiť?

No, dopadnúť to môže skutočne zábavne. Keďže minulosť máme s bicyklami zviazanú obaja, do testovania sa vrhneme ako inak než po hlave. A vy sa v blízkej dobe môžete tešiť na recenzie aj videorecenzie cyklocomputerov a radarov na bicykle.

Edge 1030 Plus v akciEdge 1030 Plus v akcii

Väčšinu času tieto veci budeme testovať na horských bicykloch a tiež na nejakých flow trailoch, na ktoré nám stačia jazdné vlastnosti a nebude hroziť veľa pádov a vtipných videí z nich. Hoci by potom mohla na našom youtube kanáli vzniknúť nová rubrika "Bežci na bicykloch alebo pády ktoré vás rozosmejú."

Jen aby vypadalo, že jsme kdysi něco jezdili.:-))Len aby to vyzeralo, že sme kedysi niečo jazdili – alebo ja za mladých čias v akcii.:-)

Recenzie a ďalšie nápady

Keďže sme v tomto odvetví naozaj noví, budeme radi za akékoľvek tipy na recenzie, porovnanie alebo nápady na lokality, kde vybavenie testovať. Môžete spomenúť aj funkcie, ktoré by ste chceli rozobrať do podrobna.

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku