» Blog » JVD

Dámske hodinky JVD – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Tagy: Fotogaléria | JVD | Dámske | Klasické | Fashion

Agáta Vřeská | 18.12.2023 | 4 MIN

Česká značka JVD si získava priaznivcov predovšetkým cenovou dostupnosťou a pestrou paletou designov. Ten je pri dámskych hodinkách, ktoré majú byť štýlovým doplnkom zásadný. Poďme teda pozrieť na niekoľko obľúbených modelov dámskych hodiniek JVD.

Trblietavá elegancia

V kolekcii JVD nájdete všetky odtiene – od striebornej, cez klasickú zlatú až po modernú rose gold. Tento kúsok sa trafí do vkusu milovníčkam zlatých doplnkov.

107,10 € skladom

Oceľové puzdro s priemerom 32 mm (teda menšie, ale zase nič titerné) má IP úpravu, ktorá hodinkám dáva žiadaný zlatý odtieň. A rovnaké je to aj pri milánskom náramku. Číselník je potom čistý, elegantný s drobnými kamienkami alebo oceľovými rímskymi indexmi.

PVD úprava hodiniek – najčastejšie otázky
21.2.2021 - Agáta Vřeská
PVD úprava hodiniek – najčastejšie otázky

Originálnemu dizajnu sa dostalo aj modelom so srdcovým číselníkom. Text znázorňuje "Milujem ťa" v mnohých svetových jazykoch.

115,00 € (doručíme do 10.5.)

Ľahko sa tak stanú darčekom z lásky. Puzdro je menšie (30 mm) a luneta je zdobená drobnými kamienkami. Tie sú aj na číselníku namiesto indexov, navyše ten na 12. hodine je tvarovaný do nenápadného srdiečka.

Puzdro aj náramok je z ocele a vodeodolnosť je 5 ATM. S hodinkami sa tak nemusíte báť ani prudkého dažďa a sú tak ideálne na každodenné nosenie. Rúčky sú v elegantnom lístkovom tvare, navyše s decentnou luminiscenciou, takže aj po zotmení prečítate čas.

119,00 € skladom

ILoveYou model je navyše v čisto striebornom aj bicolor prevedení a nájde si tak obľubu pri každej romantickej duši.

Aj keď značka JVD ponúka aj niekoľko modelov so zafírovým sklíčkom, najčastejšie nájdete minerálne. To je pružné, dobre odoláva rozbitiu a nie je tak náchylné na poškriabanie ako napríklad plastové.

Pre drobné rúčky

Medzi veľké prednosti hodiniek JVD patrí cenová dostupnosť. To vidíme aj pri hranatých modeloch, ktoré sa teraz tešia veľkej popularite.

75,00 € skladom

Sú drobnejšie, a tak sadnú aj na útle dámske zápästie. Navyše sú v modernej rose gold úprave a obzvlášť s milánskym náramkom pôsobia skutočne elegantne. V ponuke sú ale aj na koži.

Malé dámske hodinky pre drobné zápästia - Fotogaléria
23.11.2023 - Eliška Měrková
Malé dámske hodinky pre drobné zápästia - Fotogaléria

Ďalším modelom pre majiteľky menšieho zápästia sú JVD na bielom remienku s naozaj drobným puzdrom (24 x 29 mm), ktoré stavili aj na výbornú čitateľnosť. Čierne arabské číslice na bielom podklade sú skutočne perfektnou voľbou, pokiaľ hľadáte menšie hodinky, ale stále dobre prehľadné.

43,00 € skladom

Jednoduchosť a biely remienok zaručuje, že hodinky pôjde ľahko zladiť a stanú sa každodenným spoločníkom na zápästí. Pokiaľ sa o belostnú čistotu remienka obávate, jednoducho k nemu dopasujte napríklad čierny, alebo aj v odvážnejších farbách, ktoré hodinky oživia. Navyše sa model J4010 ponúka s oceľovým pružným ťahom, ktorý iba pretiahnete cez zápästie. Napríklad v tejto obľúbenej bicolor verzii.

Dobre čitateľné dámske hodinky do 400 eur – Fotogaléria
7.12.2023 - Eliška Měrková
Dobre čitateľné dámske hodinky do 400 eur – Fotogaléria

Strojčeky v hodinkách JVD sú najčastejšie od japonskej Miyoty (Citizen). Ide o quartzové strojčeky na klasickú batériu, takže sú nenáročné na údržbu. Jediné, čomu sa nevyhnete, je výmena batérie zhruba čo dva roky.

Vašej pozornosti by nemal uniknúť ani model v naozaj jemnom, elegantnom prevedení. Na 12. hodine sú tri ozdobné kamienky, inak zostal číselník krásne čistý, iba s indexmi pre väčšiu prehľadnosť.

55,00 € skladom

Tento model patrí u nás medzi najobľúbenejšie dámske hodinky od značky JVD. Ponúka minerálne sklíčko, príjemný remienok a veľmi dostupnú cenu. Okrem béžovej s rose-gold je model JVD JZ201 aj v mnohých ďalších farebných variantoch. A to od čiernej, snehovo bielej, zelenej až po výraznú červenú.

Veľké a prehľadné

Pokiaľ máte v obľube veľké hodinky, novinka z roku 2022 je niečo presne pre vás. Veľkosť puzdra je 40 mm a navyše sú vďaka arabským číslicám aj veľmi prehľadné.

75,00 € (doručíme do 10.5.)

To im neuberá na elegancii. Číselník má lúčovitú úpravu a svoje urobí aj milánsky náramok. Celkovo je design veľmi minimalistický a vkusný.

Ostatne kolekcia Touches, kam model patrí, sa vyznačuje práve minimalistickým dizajnom, eleganciou a tenkým puzdrom. Z praktických vlastností je potom potrebné spomenúť ešte dátumovku a vodeodolnosť 5 ATM. Sú tak vhodné aj na každodenné nosenie.

75,00 € (doručíme do 10.5.)

Navyše sa model ponúka v niekoľkých farebných prevedeniach. Môžete siahnuť po bicolore, alebo napríklad modeli s ružovým, perleťovým, čiernym či blankytne modrým číselníkom.

79,00 € skladom

Veľké a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria
3.5.2021 - Eliška Měrková
Veľké a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria

Medzi obľúbené modely sa radia aj elegantné hodinky v rose gold puzdre, s väčším priemerom 40 mm, ale tentoraz bez číslic, iba s indexmi. Zachovali si tak prehľadnosť a moderné rozmery, ale sú viac minimalistické.

79,00 € skladom

Nenútená elegancia

Väčšinou spolieha JVD na klasickú oceľ, ale myslí aj na ženy, ktoré oceľové doplnky kvôli alergii nosiť nemôžu. Medzi obľúbenú alternatívu patrí titán, z ktorého je telo aj modelu JVD J4167.

Dámske titánové hodinky pre citlivú pokožku – Fotogaléria
8.12.2020 - Eliška Měrková
Dámske titánové hodinky pre citlivú pokožku – Fotogaléria

79,00 € skladom

Pokiaľ sa vám jemná elegancia páči, u JVD je výber naozaj veľký. Z obľúbených potom vyberám model s fialkovým číselníkom a koženým remienkom.

51,00 € skladom

A ak tiahnete k bielym hodinkám, aj pre vás má JVD podarený kúsok v rukáve.

67,00 € skladom

Značka JVD je skratkou pre Jasněna Vláhová Design. Pani Vláhová totiž v roku 1992 založila v Novom Meste nad Metují svoju firmu a dnes dodáva svoje hodinky a šperky do obchodov po celej Európe. Ide teda o českú rodinnú firmu, ktorá si sama vytvára designy všetkých hodiniek.

Čisto biele a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria
24.10.2023 - Eliška Měrková
Čisto biele a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria

A pretože hodinky sú vlastne aj šperkom, môžete zvoliť model s netradične poňatým náramkom. Je veľmi elegantný, doladíte ho ako k spoločenskému, tak ležernejšiemu outfitu a vďaka minimalistickému číselníku patrí medzi nadčasové modely.

87,00 € (doručíme do 10.5.)

Vodeodolnosť je u tohto modelu 50 metrov, takže s vami hravo zvládne daždivé počasie aj umývanie riadu.

Športový štýl

Väčšina dámskych hodiniek JVD sú skôr elegantné so základnou vodeodolnosťou. Ale táto sympatická česká značka myslí aj na ženy, ktoré hľadajú športovejšie hodinky.

Fotogalériu tak zakončíme modelom so 100metrovou vodeodolnosťou, celooceľovým prevedením a robustnejším, aj keď menším puzdrom. Má chránenú korunku a senzačnú čitateľnosť.

63,00 € (doručíme do 10.5.)

6 NAJ: Dámske klasické športové hodinky
7.12.2023 - Eliška Měrková
6 NAJ: Dámske klasické športové hodinky

Nevybrali ste? Vysnívané hodinky určite nájdete v našej ponuke dámskych hodiniek, alebo sa inšpirujte výberom tých najkrajších:

Najkrajšie dámske hodinky (cenovo dostupné)
16.1.2024 - Eliška Měrková
Najkrajšie dámske hodinky (cenovo dostupné)

Najkrásnejšie dámske hodinky
8.10.2021 - Eliška Měrková
Najkrásnejšie dámske hodinky

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku

79 € skladom
79 € skladom
43 € skladom
51 € skladom
67 € skladom
55 € skladom
79 € skladom
119 € skladom
Zľava 10%
107,10 € skladom
75 € skladom
63,00 € (doručíme do 10.5.)
75 € (doručíme do 10.5.)
Zobraziť ďalší
87,00 € (doručíme do 10.5.)
75 € (doručíme do 10.5.)
115 € (doručíme do 10.5.)