Fotogaléria dámskych hodiniek Michael Kors – Ikona newyorského štýlu

Tagy: Fotogaléria | Michael Kors | Dámske | Klasické | Fashion

Eliška Měrková | 22.3.2022 | 4 MIN

Kto by nepoznal Michaela Korsa? Slávny návrhár z mesta, ktoré nikdy nespí, má na konte nespočet úspechov v oblasti módy. A je obdivuhodné, že od 80. rokov, kedy sa mu podarilo preraziť a splniť si svoj sen, jeho sláva nijak neupadá. Newyorský štýl, ktorý ponúka, je bez preháňania ikonický, a tak podľa nás nie je na škodu mrknúť sa aj na hodinky z jeho produkcie. Na programe dňa – dámske hodinky Michael Kors.

Newyorský štýl je zo svojej podstaty jednoduchý, ale často ťažko uchopiteľný. Keď si urobíte malý prieskum ako ja, zistíte, že Newyorčanky sú síce na prvý pohľad štýlové, ale neprechádzajú sa v supermodernom oblečení alebo vysokých módnych, ale nepohodlných topánkch. Nie sú nijak nápadné a "zaviazané", ale zároveň si ich veľmi dobre všimnete. A akú vec majú spoločnú? Vedia vyzerať upravene a zároveň úplne nenútene. Jednoducho, pohodlne, ale veľmi elegantne. A presne táto esencia vystihuje aj doplnky Michael Kors.

Ležérnejší jednoduchý odev potom Newyorčanky vždy doplnia aspoň o jeden alebo dva pekné doplnky, ktoré spolu perfektne ladia. Preto u hodiniek Michael Kors vidíme síce jednoduché univerzálne dizajny, ale zato širokú škálu farebných variantov, hlavne čo sa remienka týka.

Najobľúbenejšími sa stali hodinky z kolekcie Pyper. A pravdu povediac, vôbec sa tomu nedivím. Minimalistický štýl, moderné väčšie rozmery 38 mm a nenásilná elegancia drobných kamienkov ukrytých za indexy – to všetko doplnené o rôznofarebné kožené remienky, ktorých tón ľahko zladíte so svojou obľúbenou kabelkou. A voilà, máte perfektný doplnok snáď ku každému outfitu.

114,30 € skladom

Lepené indexy a ručičky v lesklej úprave, nenápadné umiestnenie kamienkov, brúsená štruktúra číselníka, plastické logo a nápadité zakončenie sekundovky – tým značka vraví, že práve detaily sú to, na čom záleží.

Veľké a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria
3.5.2021 - Eliška Měrková
Veľké a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria

To všetko tvorí elegantné, vyvážene pôsobiace kúsky, ktoré nestrácajú na obľúbenosti. Skrátka solídne hodinky v peknom dizajne a za cenovku, ktorá je rozumná.

Vo farbách kovu Michael Kors spolieha na klasiku, ktorú má v šperkovnici snáď každá z nás – žlté alebo ružové zlato či striebro a oceľ. Proste žiadna divočina.

Dámske hodinky vo farbe ružového zlata – Fotogaléria
23.11.2023 - Eliška Měrková
Dámske hodinky vo farbe ružového zlata – Fotogaléria

178,00 € skladom

Hodinky sú rovnako vodeodolné a žiadny sebeväčší dážď, ktorý vás zastihne v strede prechádzky po meste, alebo striekance pri umývaní rúk ich rozhodne neprekvapí.

Tiež patríte medzi tých zbŕklych ľudí, ktorí cez deň príliš nemyslia na "bezpečie" svojich hodiniek a nie raz (skôr tak desaťkrát) za deň sa vám podarí do niečoho buchnúť alebo sa neopatrne obtrieť o nejaký náhodný povrch, ktorý sa vám zrovna pripletie do cesty?

143,00 € skladom

Nemusíte byť zrovna buldozér, aby ste na hodinkách chytili nejaký ten škriabanec. Preto číselník chráni minerálne sklíčko, ktoré síce nie je stopercentne odolné proti poškriabaniu (čo však nie je žiadne sklíčko, ani zafír), ale tak ľahko ho tiež nezlikvidujete. Naviac je oproti zafíru odolnejšie voči rozbitiu.

Ďalšie obľúbené hodinky nájdeme v kolekcii Ritz, v ktorej sa nachádzajú hodinky pomenované podľa reťazca luxusných amerických hotelov. Prepracovaný dizajn založený na symetrickom rozložení lesklých kamienkov, lesklej úprave a ozvláštňujúcej funkcii stopiek osloví ženy, ktoré uprednostňujú športovú eleganciu a väčšie hodinky.

262,00 € skladom

Poznáte tú krásnu starú pesničku, v ktorej anjeli večerajú v Ritz? (Hoci mnohí si vybavia skôr pesničku Jiřího Korna...). Tak práve tá ma vedie k myšlienke, že aj cez športový prvok sú hodinky natoľko elegantné a nápadité, že sú na romantickú večeru ako stvorené.

262,00 € skladom

Neraz som sa stretla aj s tým, že boli hodinky Michael Kors kupované ako darček. A z ohlasov vieme, že s nimi možno stúpiť vedľa len veľmi ťažko. Jednoduchý, elegantný vzhľad sadne takmer každej a skrátka vie potešiť.

Darčekové balenie pôsobilo krásne a ako predkrm pred hlavným chodom, ktorým boli samotné hodinky, ktoré urobili obrovskú radosť, fungujú, všetko je ako má byť, pôsobia kvalitným dojmom. Sú elegantné a pre drobnú ženu skvelé. Úžasnou bodkou bolo krásne gravírovanie, ktoré pôsobí skvelo a perfektne podtrhlo zmysel darčeka. – Jirka

INŠPIRÁCIA: Gravírovanie s motívom lásky
25.1.2022 - Agáta Vřeská
INŠPIRÁCIA: Gravírovanie s motívom lásky

162,00 € skladom

A čo keď odbočíme od vzhľadu? Čo sa nachádza vo vnútri hodiniek? Vždy quartzové (batériové) strojčeky, ktoré vynikajú praktickosťou. Sú odolné, nenáročné a jediné, čo je treba, je vymeniť čas od času baterku.

214,00 € skladom

Všetky hodinky Michael Kors sú vyrábané skupinou Fossil Group. Montujú sa buď vo Švajčiarsku alebo v Číne, pričom väčšina hodinkových strojčekov sa pre export vyrába v Japonsku alebo v Číne. Medzi strojčeky vyrobené v Japonsku patrí napríklad Miyota.

194,00 € skladom

Michael Kors je považovaný za jednu z najlepších značiek v módnom priemysle a vytvára hodinky, ktoré sú jednoduché, moderné a štýlovo nenútené. Nemôže síce ponúknuť nejaké hrdé horologické dedictvo, avšak priaznivci módy na hodinky Michael Kors nedajú dopustiť. Stelesňujú podstatu moderného a hlavne pohodového životného štýlu, ktorý skrátka láka. A to je na nich fajn.

Dámske hodinky Guess – Fotogaléria tých najkrajších
5.12.2023 - Eliška Měrková
Dámske hodinky Guess – Fotogaléria tých najkrajších

Invicta Angel – Fotogaléria anjelských hodiniek od Invicty
3.8.2022 - Agáta Vřeská
Invicta Angel – Fotogaléria anjelských hodiniek od Invicty

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku

262 € skladom
262 € skladom
Zľava 10%
114,30 € skladom
178 € nedostupné