» Blog » JVD

Dievčenské hodinky JVD – Fotogaléria pre malé princezné

Tagy: Fotogaléria | JVD | Detské | Klasické

Eliška Měrková | 13.12.2023 | 3 MIN

Prvé hodinky. Tiež na nich s láskou spomínate? Vtedy to pre vás boli najlepšie hodinky na svete a hneď, čo ste ich dostali, ste ich leteli ukázať kamarátke od vedľa. Štígro, že rodičia vedeli vybrať tie fakt úplne najviac najbožšie, že? Ak máte doma malú parádnicu a chcete jej zaobstarať jej prvé milované hodinky, dívčí hodinky JVD od českej rodinnej firmy môžu byť tým správnym gólom do čierneho.

32,00 € (doručíme do 2.5.)

"Chceme, aby prvá skúsenosť detí s učením sa času bola čo najzábavnejšia a aby bol číselník zároveň čo najlepšie čitateľný," uvádza stránky JVD.

35,00 € nedostupné

A presne tak hodinky JVD vyzerajú. Milé, hravé a perfektne čitateľné. A navyše také, ktoré potešia každé malé dievčatko, či už má rada princezné, kvetinky alebo treba veľkou milovníčkou zvierat.

27,00 € skladom
27,00 € skladom

Kone alebo motýliky sú síce fajn, ale iné zvieratko je jednoducho lepšie? Napríklad by si vybrala z ponuky dievčenských hodiniek s motívom zvieratiek.

Keďže majú deti citlivejšiu pokožku, puzdrá detských hodiniek JVD sú vyrábané z bezniklových zliatin. Dýnko je potom z ocele, ktorá je pre väčšinu populácie nedráždivá. V JVD totiž vie, že materiál je pri detských hodinkách veľmi dôležitý. Preto aj my odporúčame vyhnúť sa všeobecným, bližšie nešpecifikovaným kovom.

31,00 € skladom

Tiež sa u vás animovaná séria o víle Zvonilcov môže púšťať stále dookola? Rozkvitnuté hodinky s bielym remienkom a trblietavými kamienkami možno budú niečo, po čom by siahla aj tá vaša malá víla.

35,00 € (doručíme do 2.5.)

Najčastejšie sa veľkosti dievčenských hodiniek JVD pohybujú okolo 26 až 28 mm priemeru puzdra. Padnú teda skôr mladým dámam, ktoré už navštevujú prvý stupeň, ale každé dieťa, rovnako ako každé zápästie, je trošku iné a vždy je lepšie hodinky vyskúšať.

Ak by ste ich však kúpili bez skúšky a vašemu dievčatku by trošku lietali, u nás sa dá nesediaci kúsok vrátiť... A keby sa jej aj napriek tomu veľmi páčili a nechcela ich dať z ruky, vždy do nich môže ešte dorásť. :)

Každý týždeň chodí do tančekov a baletné piškóty obúva s veľkým zaľúbením? Ukážte jej trblietavé hodinky s baletkou a stavím sa, že už ich nebude chcieť zložiť.

31,00 € skladom

Sklíčka detských hodiniek JVD sú vždy minerálne. To je u hodiniek pre mladú dámu ideálne, pretože sa nepoškriabe tak ľahko ako sklíčko plastové, a hodinky teda vydržia oveľa dlhšie krásne.

30,00 € skladom

A čo vodeodolnosť? Nám dospelým stačí na bežné nosenie aj 30M vodeodolnosti, s ktorou hodinky zvládnu striekance pri umývaní rúk a tak podobne. Deti sú však pri takýchto činnostiach trochu neopatrnejšie, a tak sú dievčenské hodinky JVD vodeodolné do 50M.

35,00 € skladom

Hravo tak zvládnu aj sprchovanie a voda pre nich nie je žiadnym nepriateľom.

35,00 € skladom

To sa však nedá povedať o koženkových remienkoch, ktoré vám nadštandardné vystavovanie vode neodpustia. Na druhú stranu sú s nimi hodinky pre mladé dámy tak páčivé a elegantné. A aby sa páčili, o to ide predovšetkým, nie?

27,00 € skladom

Medzi výhody značky JVD patrí aj to, že má k dispozícii náhradne remienky k väčšine svojich modelov, takže až remienok doslúži, môžete ho nahradiť za pôvodný.

Dětské JVD se dostávají v parádní krabičce, ktará slouží taky jako kalkulačka!

Detské JVD sa dostávajú v parádnej krabičke, ktorá slúži aj ako kalkulačka!

Pokiaľ však máte doma malú nezbednicu, ktorá by s hodinkami skočila aj do bazéna, prezrite si radšej vodeodolné dievčenské hodinky, ktoré nejakú vodu a plávanie hravo zvládnu.

35,00 € skladom

Dievčenské JVD však zostanú predovšetkým krásnymi a elegantnými hodinkami, s ktorými vaša princezná narobí ešte mnoho parády. Čo myslíte, vybrala by si nejaké?

27,00 € skladom

Mohlo by vás ďalej zaujímať:

Ako vybrať detské hodinky? 6 vecí, ktoré by ste mali zvážiť pred nákupom
22.6.2022 - Agáta Vřeská
Ako vybrať detské hodinky? 6 vecí, ktoré by ste mali zvážiť pred nákupom

6 NAJ: Chlapčenské hodinky JVD
2.6.2022 - Agáta Vřeská
6 NAJ: Chlapčenské hodinky JVD

Dámske hodiky JVD – Fotogaléria tých najobľúbenejších
18.12.2023 - Agáta Vřeská
Dámske hodiky JVD – Fotogaléria tých najobľúbenejších

6 NAJ: Prvé dievčenské hodinky pre malé parádnice
4.12.2020 - Agáta Vřeská
6 NAJ: Prvé dievčenské hodinky pre malé parádnice

6 NAJ: Detské hodinky pre malých huncútov
8.12.2020 - Agáta Vřeská
6 NAJ: Detské hodinky pre malých huncútov

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku

35 € skladom
31,00 € skladom
27 € skladom
27 € skladom
27 € skladom
30 € skladom
35 € skladom
35 € skladom
31,00 € skladom
Zobraziť ďalší
32 € (doručíme do 2.5.)
35 € (doručíme do 2.5.)
35 € nedostupné