» Blog » Festina

Festina Boyfriend s fúzikmi. Limitovaná edícia Evy Samkovej Adamczykovej

Tagy: Správy | Festina | Dámske | Klasické | Fashion

Agáta Vřeská | 21.2.2023 | 2 MIN

Kto by ju nepoznal. A jej nezabudnuteľný úsmev. Eva Samková Adamczyková patrí medzi české najlepšie športovkyne a od roku 2022 je aj tvárou značky Festina. Tento rok naviac získala dva modely v limitovanej edícii Festina Boyfriend "Eva" s jej typickým podpisom fúzikov.

Festina patrí medzi značky, ktoré sú silno zakorenené v širokom povedomí. Vidím to dnes a denne, keď zákazníci prídu na predajňu.

Jednak je to tým, že má fakt dlhú históriu a jednak tým, že ponúka skutočne široké spektrum hodiniek, z ktorého si málokto nevyberie. Schválne, nevravte, že nepoznáte niekoho, kto Festiny nenosí…

Aká je dnešná Festina?
3.6.2019 - Agáta Vřeská
Aká je dnešná Festina?

Tá široká kolekcia zahŕňa nielen obľúbené pánske a dámske modely, ale ponúka modely od klasických batériových, cez hodinky s automatickým strojčekom až po solary. A dizajnovo je to od úplného minimalizmu po odvážne, farebné a neprehliadnuteľné kúsky.

Naviac má Festina ešte jednu veľkú výhodu. Vlastne dve. Tá prvá je, že ponúka cenovo dostupné hodinky, a pritom v dobrej kvalite. Tá druhá je, že má celkom slušnú marketingovú podporu.

Najviac máme Festinu spojenú so slávnym hercom Geraldom Butlerom, ktorý je tvárou Festiny už pekných pár rokov. Potom Festina pridala spoluprácu s Misskami. Ako francúzskymi na tej medzinárodnej úrovni, tak priamo s českými.

Aktuálne majú napríklad kampaň na výrazné modely z radu Boyfriend, ktoré nejednému pripomenú slávne Rolexky.

Festina Boyfriend "Rainbow" – štýl ako od Rolexu a svetová Misska z Třinca
2.6.2022 - Eliška Měrková
Festina Boyfriend "Rainbow" – štýl ako od Rolexu a svetová Misska z Třinca

A ešte jeden model možno pripomenie túto slávnu značku. Konkrétne model Rolex Oyster Perpetual. Ten evokuje kolekcia Festina Boyfriend 20622. Snáď je to tými hranatými indexmi, ručičkami alebo klasickým tvarom puzdra a korunky. Ale asociácia sa dostaví.

120,00 € skladom

Túto kolekciu Festina uviedla len minulý rok. A nájdeme ju v ohromnom množstve farieb vrátane výraznej žltej, červenej alebo populárnej Tiffany Blue.

A práve v tejto kolekcii si športovkyňa vybrala dva odtiene v jej obľúbenej modrej farbe. Poznáte ich ľahko. Na číselníku majú „logo“ Eva s motívom fúzikov, ktoré sú takým poznávacím znamením olympijskej víťazky.

„Fúziky ako svoje logo používam už pekných pár rokov. Logo je samozrejme postavené na fúzikoch a celé dohromady vytvára motív úsmevu, čo ma myslím celkom charakterizuje. Je to taký môj podpis,“ uviedla Eva Adamczyková k motívu na číselníku.

Inak sú oba modely úplne rovnaké. Priemer puzdra je pre dámsku ruku príjemných 36,8 mm. Majú minerálne sklíčko, vodeodolnosť 50 metrov dostačujúcich na také to bežné nosenie a puzdro rovnako ako náramok je z chirurgickej ocele.

Ideálne pre ženy, ktoré tak úplne neholdujú výraznému zdobeniu a kamienkom na hodinkách, ale hľadajú skôr model na každý deň, alebo vo farbe, ktorá doplní konkrétny outfit. A pre fanúšikov sympatickej českej snowboardistky je potom voľba jasná.

Model Evy Samkovej je ale limitovaný. Z každej farby na 300 kusov a číslo limitky nájdete aj na zadnej strane hodiniek.

Pánske hodinky Festina – Fotogaléria tých najobľúbenejších
12.12.2023 - Eliška Měrková
Pánske hodinky Festina – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Festina Boyfriend – V jednoduchosti je sila
17.5.2021 - Eliška Měrková
Festina Boyfriend – V jednoduchosti je sila

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku