» Blog » Festina

Fotogaléria Festina Chrono Bike 2021 – Legenda inšpirovaná cyklistikou

Tagy: Fotogaléria | Festina | Pánske | Klasické | Fashion

Eliška Měrková | 9.6.2021 | 2 MIN

Ten čas ale letí... Skoro tak rýchlo, ako pretekári Tour de France. ;) Je skoro na neuverenie, že od vydania poslednej kolekcie Chrono Bike, ikonickej kolekcie inšpirovanej kráľovnou cyklistiky, ubehol celý rok. A ako už tradícia káže – nový rok, nová kolekcia: Festina Chrono Bike 2021 s úžasnou športovou energiou a v nových žiarivých farbách.

Foto: Hodinky-365.cz

Farby cyklistických dresov, športové prvky a nápaditý dizajn plný detailov inšpirovaných cyklistikou – kolekcia Festina Chrono Bike sa za roky svojho trvania (od roku 2003) stala prakticky legendárna, čo u fashion značky hodiniek nie je príliš častý jav. Napomáha tomu aj fakt, že Festina bola dlhoročným sponzorom a oficiálnym časomeračom slávnej Tour de France, kde mala dokonca vlastnú stajňu, ktorú reprezentoval okrem iného aj Richard Virenque, dlhoročný ambasádor kolekcie Chrono Bike.

Ambasadorem kolekce Festina Chrono Bike je po mnoho let Richard Virenque

V súčasnosti okovy Tour de France prebrala švajčiarska hodinárska značka Tissot, ale ikonická kolekcia Chrono Bike pretrvala.

Tento rok ako darček k nákupu hodiniek Festina Chrono Bike 2021 obdržíte praktické guľôčkové pero v hodnotě 45 eur. Perá sú dostupné vo farbách, ktoré zodpovedajú farebným akcentom na hodinkách (modrá, zelená, žltá a oranžová) a za pozornosť tiež stojí originálny detail v podobe tlačidla, ktoré pripomína tlačidlá chronografu.

Ke všem hodinkám Chrono Bike 2021 dostanete psací pero jako dárek.K všetkým hodinkám Chrono Bike 2021 dostanete guľôčkové pero ako darček.

Športová elegancia – Celooceľové Festina Chrono Bike 2021

Modely pre rok 2021, Festina Chrono Bike 20543, navrhla Festina v štyroch farebných variantoch číselníka – tohtoročným hodinkám vládnu skôr studené tóny modrej a zelenej, ktoré efektne kontrastujú s červenými akcentmi.

Foto: Hodinky-365.cz

Hodinky dostali elegantnú, avšak robustnú celooceľovú konštrukciu, ktorá pôsobí pevným dojmom. Nechýba vodeodolnosť do 100 M a samozrejme chronograf (stopky), ktorý k hodinkám v "pretekárskom" štýle skrátka patrí.

Foto: Hodinky-365.cz
207,00 € (doručíme do 11.6.)

Novinkou je potom "ombré" efekt pri modeloch s tmavším číselníkom, ktorý elegantne prechádza z farebného tónu do čiernej.

Pri modeli s tmavomodrým číselníkom stoja za pozornosť skeletonové ručičky a skosené indexy s decentnou luminiscenciou, ktoré vďaka nápaditému spracovaniu a medenej farebnej úprave pôsobia veľmi elegantným dojmom.

Foto: Hodinky-365.cz

Športová energia a hravé farby – Festina Chrono Bike 2021 na silikóne

Športovejšie modely so silikónovým remienkom Festina Chrono Bike 20544 v roku 2021 znovu lákajú na pútavé farby a dynamickú športovú charizmu.

Foto: Hodinky-365.cz

Hodinky sú opäť ladené skôr do modra, medzi všetkými však vyniká výrazne žltý model a čo nevidieť bude dostupný aj model na oranžovom či (pre Chrono Bike neobvyklom) šedom remienku.

Na robustnej oceľovej konštrukcii zaujmú neobvyklé nožičky, ktoré sú k puzdru pripevnené veľkými skrutkami, a široká luneta s čiernou PVD úpravou.

Z hodiniek Chrono Bike sála športová energia a inšpirácia cyklistikou. Napríklad dizajn silikónového remienka pripomína pneumatiku pretekárskeho kolesa.

Čoskoro sa dočkáme aj modelu s unikátnym oceľovo šedým číselníkom a žltými akcentmi – dostupný bude na žltom či šedom remienku.

Na žltý a šedý model zatiaľ čakáme

Mohlo by vás ďalej zaujímať:

Festina Chrono Bike 2020 - fotogaléria
21.2.2021 - Martin Koňařík
Festina Chrono Bike 2020 - fotogaléria

Festina Chrono Bike 2020: Legendárna kolekcia inšpirovaná cyklistikou
19.1.2021 - Agáta Vřeská
Festina Chrono Bike 2020: Legendárna kolekcia inšpirovaná cyklistikou

Festina Full Black – čím sú unikátne limitky Chrono Bike?
17.1.2021 - Agáta Vřeská
Festina Full Black – čím sú unikátne limitky Chrono Bike?

Pánske hodinky Festina – Fotogaléria tých najobľúbenejších
12.12.2023 - Eliška Měrková
Pánske hodinky Festina – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku