» Blog » Certina

Dámske hodinky Certina – fotogaléria tých najkrajších

Tagy: Fotogaléria | Certina | Dámske | Klasické | Tradičné

Eliška Měrková | 21.7.2023 | 4 MIN

Nemali by byť dámske hodinky nielen o dobrom vzhľade, ale aj o kvalite?Švajčiarska Certina ponúka nielen decentný a elegantný dizajn, ktorý vo svojej zbierke ocení každá dáma, ale predovšetkým precíznosť, legendárnu odolnosť a v neposlednom rade dlhoročnú tradíciu, na ktorú je značka právom hrdá. Dnes sme pre vás pripravili fotogalériu najkrajších dámskych hodiniek Certina, ktoré oslovia aj tie najnáročnejšie dámy.

Hodinky s diamantmi zažiaria vo formálnej aj neformálnej spoločnosti

Spoločnosť Certina je známa tým, že si dáva naozaj záležať na kvalite svojich materiálov, takže prakticky na všetkých jej hodinkách nájdeme zafírové sklíčko, ktoré je takmer odolné proti poškriabaniu, a často s aspoň jednou antireflexnou vrstvou, ktorá znižuje odlesky a zlepšuje čitateľnosť hodiniek.

To isté platí pre býčie puzdrá a náramky, ktoré sú vždy vyrobené z kvalitnej chirurgickej ocele alebo antialergického titánu.

A čo nastavenie? Ani tu sa nerobia žiadne kompromisy. Na všetkých dámskych hodinkách, ktoré sa Certina rozhodla takto ozdobiť, nájdeme pravé diamanty, ku ktorým vždy dostanete príslušný certifikát, čo je vlastne akýsi "rodný list" diamantu. Môžete si tak byť istí jeho pravosťou a bezchybným pôvodom.

Dámske hodinky osadené diamantmi – Fotogaléria
23.11.2023 - Eliška Měrková
Dámske hodinky osadené diamantmi – Fotogaléria

Hodinky s diamantmi budú neprehliadnuteľnou ozdobou na vašom zápästí, nech už s nimi pôjdete kamkoľvek - na ples alebo aj do kancelárie. Vďaka legendárnej odolnosti Certin, ktorá vždy zahŕňa odolnosť voči mechanickému poškodeniu, ako aj vodotesnosť minimálne 100 M (často však 200 M), totiž spoľahlivo vydržia nielen každodenné nosenie.

Dámske hodinky s diamantmi do 550 eur – Fotogaléria
7.12.2023 - Eliška Měrková
Dámske hodinky s diamantmi do 550 eur – Fotogaléria

Certina dokáže obdivuhodne zvládnuť aj kombinácie výraznejších prvkov - vezmime si ako príklad hodinky DS Podium Lady Automatic, v ktorých sa spája krása diamantov, pravej perlete, zlatej povrchovej úpravy a sýtočerveného koženého remienka. Hodinky sa tak stávajú neprehliadnuteľnými, a pritom z nich stále vyžaruje sofistikovanosť.

Do vnútra Certina často (ale nie spravidla) vkladá mechanický strojček s automatickým náťahom, ktorého kmitanie a zdobenie možno pozorovať cez priehľadný ciferník hodiniek.

Fotogaléria dámskych mechanických automatov
18.1.2023 - Eliška Měrková
Fotogaléria dámskych mechanických automatov

Skrátka to, že hodinky majú automatické naťahovanie, znamená, že sa nemusia naťahovať ručne korunkou. Stručne povedané, takéto hodinky sa nazývajú "automatické", pretože na rozdiel od hodiniek s ručným naťahovaním sa naťahujú pomocou rotora, čo je mechanizmus na automatické naťahovanie pera. Pri nosení sa teda hodinky naťahujú samé.

Pravé potápačské hodinky nemusia byť len mužskou záležitosťou

Na trhu je naozaj málo dámskych hodiniek s potápačským dizajnom, ktoré nie sú len na parádu. Aj tu však spoločnosť Certina predbehla konkurenciu. V modelovom rade Aqua, ktorý je zameraný na milovníkov vody, nájdeme niekoľko pôsobivých kúskov, ktoré obstojí aj v morských hlbinách.

484,00 € (doručíme do 18.6.)

Hoci žiadne dámske hodinky nemajú certifikát potápača, tie z radu Aqua sa vyznačujú vynikajúcou vodotesnosťou do 200 M (minimálne), robustnou konštrukciou a predovšetkým súborom opatrení na zvýšenie odolnosti - takzvaným konceptom DS.

DS Concept (alebo Double Security) znamená zosilnené zafírové sklíčko a zadné puzdro, dvojité tesnenie korunky a špeciálne tesnenie v zadnom puzdre. Vďaka tomu sa do hodiniek nedostane voda a sú odolné voči mechanickému poškodeniu.

527,00 € (doručíme do 18.6.)

Potápačskému štýlu dominuje široká jednosmerne otočná luneta s ukazovateľmi desaťminútového intervalu. Nemožno opomenúť vynikajúcu luminiscenciu, v prípade Certin Swiss Super-Luminova, ktorá sa nachádza na veľkých plastických indexoch a širokých ručičkách. Potápači musia byť skutočne veľmi dobre čitateľní aj v tme.

Certina DS Action Lady Quartz – Hodinky pre Malú mestskú vílu
9.2.2021 - Eliška Měrková
Certina DS Action Lady Quartz – Hodinky pre Malú mestskú vílu

Klasické a elegantné za každých okolností

Pre ženy, ktoré nehľadajú honosné diamanty alebo športový vzhľad potápačov, ponúka Certina univerzálnu alternatívu - rad Urban, ktorý zahŕňa (okrem diamantových hodiniek) jednoduché, elegantné hodinky, ktoré sú určené pre ženy vyznávajúce mestský životný štýl.

Fáza Mesiaca – Najúchvatnejšia a najzbytočnejšia komplikácia hodiniek?
6.4.2021 - Eliška Měrková
Fáza Mesiaca – Najúchvatnejšia a najzbytočnejšia komplikácia hodiniek?

V línii Urban nájdeme rozmanitú škálu vzorov a farieb. Vyberú si v nej prakticky všetky dámy, či už uprednostňujú klasické strieborné doplnky, elegantné zlaté, moderné ružové zlato alebo rôzne kombinácie.

Sortiment potom ponúka praktické quartzové hodinky (na batérie) aj mechanické hodinky s automatickým naťahovaním. Napríklad v prípade hodiniek DS Caimano Lady Automatic ide o švajčiarsky strojček Powermatic 80 so zvýšenou rezervou chodu 80 hodín (bežne majú mechanické strojčeky rezervu chodu okolo 40 hodín).

Jednoduchý, prehľadný a ľahko čitateľný.

Keď ide o hodinky, je pre vás najdôležitejšie, aby boli jasné a ľahko čitateľné na prvý pohľad? Spoločnosť Certina myslela aj na vás. Existujú kúsky, ktoré zaujmú jednoduchým ciferníkom, jasne viditeľnými kontrastnými ručičkami a vyznačenými indexmi s arabskými číslicami.

Dobre čitateľné dámske hodinky do 400 eur – Fotogaléria
7.12.2023 - Eliška Měrková
Dobre čitateľné dámske hodinky do 400 eur – Fotogaléria

Mohlo by vás zaujímať aj:

Pánske hodinky Certina – Fotogaléria tých najobľúbenejších
11.8.2021 - Agáta Vřeská
Pánske hodinky Certina – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Recenzia Certina DS PH200M alebo Po čom ženy túžia
10.1.2022 - Eliška Měrková
Recenzia Certina DS PH200M alebo Po čom ženy túžia

Certina DS Action Lady Powermatic 80 recenzia – Nevtieravý lesk diamantov v odolnom balení
10.3.2022 - Agáta Vřeská
Certina DS Action Lady Powermatic 80 recenzia – Nevtieravý lesk diamantov v odolnom balení

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku