» Blog » Garmin

Garmin Vívofit junior 3 – Fotogaléria detských smart hodiniek

Tagy: Fotogaléria | Garmin | Detské | Inteligentné

Dominik Hok | 21.9.2023 | 2 MIN

Smart hodinky pre dieťa, ktoré ho donútia sa hýbať, nemusíte ich dobíjať a zároveň vyzerajú dobre? To presne spĺňa Garmin Vívofit junior 3.

V dnešnej dobe rodičia väčšinu času siahnu po detských smart hodinkách s GPS sledovaním na diaľku. Hoci je bezpečie detí dôležité, možno rovnako dôležité je ich zdravie. A od toho je tu Vívofit junior 3.

Garmin VívoFit junior 3 – náramok, ktorý dieťa vyženie von
3.12.2020 - Dominik Hok
Garmin VívoFit junior 3 – náramok, ktorý dieťa vyženie von

Tieto hodinky sú prepojené s mobilnou aplikáciou, v ktorej dieťa zažíva virtuálne dobrodružstvo! Nie je to ale len tak, v hre sa môže posunúť iba vtedy, pokiaľ je počas dňa aktívne. Čím viac aktivity, tým viac progresu v hre. Bez práce totiž nie sú koláče. :)

Okrem pohybu hodinky motivujú dieťa k plneniu povinností. Na hodinkách sa im totiž zobrazujú povinnosti, ktoré im tam prednahráte, a za každú splnenú povinnosť budú ocenené vami nastavenými bodíkmi.

Najlepšie detské inteligentné hodinky
30.11.2021 - Dominik Hok
Najlepšie detské inteligentné hodinky

Body či virtuálne peniaze si môžete nastaviť podľa seba – umytie zubov za 5 peňazí, upratanie izby za 15 a pomoc s večerou napríklad za 20. Dieťa si ich potom môže zúžitkovať podľa seba – sledovanie televízie za 30 bodíkov alebo môže šetriť na návštevu hračkárstva za 50. Hranice nastavujete len vy ako rodič.

Toto všetko pripravuje dieťa na budúci život, kde je treba byť zodpovedný, plniť si svoje povinnosti a podľa toho byť náležite odmenený. A buď výplatu môžu "prešustrovať" hneď, alebo si šetriť.

Veľkou výhodou Vívofit junior 3 je, že skoro vôbec nemusíte riešiť baterku. U väčšiny detských smart hodiniek ste odkázaní na neustále dobíjanie po večeroch, ale do Vívofit junior 3 strčíte "baterku do váhy" a fungujú 2 roky v kuse.

Tento náramok sa naviac vyrába so zaujímavými motívmi Black Panther, Iron Man, Star Wars alebo s princeznou Ariel a ďalšími Disney princeznami. Dokonca si za čas strávený aktivitou môžu kúpiť aj nové zaujímavé číselníky.

Vívofit junior 3 počas dňa meria kroky, spálené kalórie, ale v noci aj spánok. Preto pre vás môže byť celkom jednoduché rozpoznať, či náhodou vaša ratolesť neponocovala.

Keby došlo na najhoršie a dieťa by sa stratilo, má možnosť zobraziť priamo v hodinkách núdzový kontakt a niekoho poprosiť, nech zavolá rodičom.

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre