» Blog » Garmin

Garmin Epix 2 v kolaborácii s Porsche

Tagy: Správy | Garmin | Pánske | Inteligentné

Matěj Urbaczka | 1.11.2022 | 2 MIN

Keď sa spoja dve Porsche z rôznych svetov, nemôže to dopadnúť inak, než dobre. Garmin Epix 2 už tak majú čo ponúknuť, čo sa elegancie týka, ale kabátik od Porsche ich povýšil ešte na iný level.

Úžasný automobilový dizajn a to najlepšie z Garminu, aj tak by sa dali opísať "nové" hodinky Garmin Epix 2. Čo stojí za povšimnutie? Rozhodne fakt, že aj keď majú striebornú lunetu, majú zafírové sklíčko a prémiové funkcie, ktoré majú práve len čierne zafírové modely. Ďalej zaujme určite tachymetrická luneta alebo možnosť navoliť si vlastné gravírovanie na hodinky podľa typu auta.

Ale za luxus si samozrejme priplatíte. Cenovka tohto modelu je 1095 libier, čo je v prepočte nejakých 1 270 eur.

Dizajn pre každú príležitosť

Keď dáte k sebe modely Porsche a základné Epixy, zo začiatku je ťažké nájsť rozdiely. Ale sú tam. Asi najväčšou zmenou je zafarbené tlačidlo a hradbička a tiež čierne skrutky v nožičkách namiesto klasických, strieborných. A za seba môžem povedať, že tie čierne skrutky v tej striebornej lunete vyzerajú veľmi dobre!

Po novom je okolo displeja tachymetrická luneta, ktorá týmto hodinkám dodáva pretekársku eleganciu.

Remienok tu nájdeme silikónový, kedy jedna strana remienka má vzor pneumatiky, čo je malý, ale potešujúci detail. Na spone nájdeme vygravírovaný nápis "Porsche". Keď už sme pri tom gravírovaní, na hodinky si môžete nechať ľubovolne vygravírovať jedno z dvanástich log áut Porsche alebo len samotné logo značky.

Zafír so striebornou lunetou

Porsche urobilo dizajn hodiniek, po ktorom toľko ľudí túži. Hodinky majú totiž zafírové sklíčko a striebornú lunetu, ktorá vyzerá podľa väčšiny populácie elegantnejšie než tá čierna. Ja s týmto názorom súhlasím a táto kombinácia sa mi naozaj páči. Kombináciu dopĺňa samozrejme AMOLED displej, ktorý je dominantou modelu EPIX 2.

Zvyšok zostáva stále rovnako kvalitný

Čo sa týka "čriev" hodiniek, tu sa žiadna zmena neodohrala, a tak je tu všetko, na čo ste u prémiového Garminu zvyknutí. Nájdeme tu podrobné tréningové metriky, Multi-GNSS prijímač GPS, topografické mapy celej Európy a napríklad aj animované cvičenie a ďalšie športové fíčury.

Smart hľadisko funkcií tvorí platba kartou, možnosť nahratia hudby do prístroja (ako MP3, tak streamovacie služby), notifikácie z telefónu a ďalšie funkcie, ktoré sa hodia pre každodenné používanie.

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku