» Blog » Garmin

Garmin Fenix 7 v jasných obrysoch

Tagy: Správy | Garmin | Inteligentné

Matěj Urbaczka | 16.12.2021 | 2 MIN

Všetci sme ako na tŕňoch a čakáme, kedy príde Garmin Fenix 7. Tešíme sa na inovácie a špekulujeme, čo nové ďalšia generácia prinesie. Veď už Garmin Fenix 6 sú tak úžasné hodinky, že ich možno len ťažko prekonať. Konečne máme informácie a jasné obrysy, kedy by sme Fenix 7 mohli vidieť.

Klamal by som, keby som tvrdil, že každý deň nekontrolujem stránky Garminu, či sa niečo nepohlo. Robí to snáď každý garmiňácky nadšenec, ktorý je rovnako nedočkavý ako my. Na začiatku decembra sa ale podarilo zistiť, že Garmin zaregistroval nové FCC zariadenie.

Garmin Fenix 7, Epix 2, Instinct 2 – Je to tu!
22.12.2021 - Dominik Hok
Garmin Fenix 7, Epix 2, Instinct 2 – Je to tu!

Čo teda FCC značí? FCC (Federal Comunications Commission) je nezávislá organizácia federálnej vlády Spojených štátov amerických. Táto spoločnosť reguluje a predskúšava všetky komunikačné zariadenia. 3. 12. 2021 boli zaregistrované dva nové produkty od Garminu, konkrétne IPH-A04110 a IPH-04111, ktoré budú používať Wi-Fi, NFC, Bluetooth a ANT+.

Tým, že oba produkty delí len jedno číslo, tak to môže predznamenať ďalšie varianty Garmin Fenix 7, ako napríklad solárnu verziu.

Garmin Fenix 7 recenzia - Som Fenix 7 a kto je viac?
9.3.2022 - Dominik Hok
Garmin Fenix 7 recenzia - Som Fenix 7 a kto je viac?

Obrysy nových Fenix 7

Na jednej stránke sa tiež objavil možný vzhľad nových Fenix 7, ktorý sa zatiaľ nepodobá žiadnemu existujúcemu modelu. Jednoducho, mrknite sami.

Zdroj fotky: https://www.fitness-tracker-test.info/en/garmin-fenix-7/Zdroj fotky: https://www.fitness-tracker-test.info/en/garmin-fenix-7/

Určite prvé, čo vás zaujme rovnako ako mňa, je čistota lunety. Žiadne skrutky, iba dva ľahké "vrypy" u horného a spodného tlačidla. Ďalšia vec je potom možné rozšírenie solárneho článku, ktorý je na fotke zobrazený zelenou farbou. Ponúkne solar u siedmeho variantu Fenixov väčšiu podporu baterke?

Garmin Fenix 6 - jednička medzi outdoorovými hodinkami
1.11.2020 - Dominik Hok
Garmin Fenix 6 - jednička medzi outdoorovými hodinkami

Dátum vydania

Tajomnosť Garminu je vážne úžasná a strhujúca. Dátum vydania je stále neznámy, a tak sa môžeme len dohadovať, ale... Garmin väčšinu času nové modely vydáva na jar a na jeseň a najčastejšie na jednom z najväčších veletrhov s nositeľnou elektronikou IFA v Berlíne. Ten bol vďaka pandémii Covidu zrušený, a tak sa ponúka možnosť predstavenia nového modelu na veletrhu CES konanom v Las Vegas. Ten by mal odštartovať už 5. 1. 2022, čo je blízko a máme sa na čo tešiť! Snáď špekulácie neklamú.

A čo vy? Myslíte, že stojí za to si počkať na nové Fenix 7?

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre