» Blog » Invicta

Invicta Angel – Fotogaléria anjelských hodiniek od Invicty

Tagy: Fotogaléria | Invicta | Dámske | Klasické | Fashion

Agáta Vřeská | 3.8.2022 | 5 MIN

Možno by ste si povedali, že dámske hodinky, ktorých meno znie Angel, budú krehké, až étericky pôsobiace kúsky. Invicta však vie, že práve v tomto mene sa nachádza nielen jemná krása, ale aj patričná sila. Dámske hodinky Invicta Angel totiž nie sú žiadne tintítka. O čom sa napokon môžete presvedčiť sami v našej fotogalérii.

Príbeh značky Invicta – Ako sa stala jednou z najkontroverznejších hodinárskych značiek?
6.4.2021 - Eliška Měrková
Príbeh značky Invicta – Ako sa stala jednou z najkontroverznejších hodinárskych značiek?

Anjelska rafinovanosť

Kolekciu Angel mám najviac spojenú práve s týmto modelom. Luneta je vyšperkovaná lesklými kamienkami a rovnaký motív sa odohráva na číselníku, kde tvorí hodinové indexy. Ide o eleganciu namixovanú s premyslenou zdobnosťou.

Prepojené vnútorné subčíselníky pôsobia športovým a neopozeraným dojmom a slúžia ako ukazovatele stopovaného času. Stopky sa ovládajú nenápadnými tlačidlami na boku puzdra. Len na okrasu tam totiž skutočne nie sú.

To hlavné je ale sýta farba číselníka. Či už ide o tyrkysovú alebo striebornú s lúčovitým efektom. Hodinky skrátka pôsobia drahým a prepracovaným dojmom. Nemôžem si ale odpustiť zmienku o nápadnej podobnosti s newyorským návrhárom Michaelom Korsom, ktorý má podobný (a nutné povedať veľmi obľúbený) model v zbierke.

Fotogaléria dámskych hodiniek Michael Kors – Ikona newyorského štýlu
22.3.2022 - Eliška Měrková
Fotogaléria dámskych hodiniek Michael Kors – Ikona newyorského štýlu

Ale o to možno ide, nájsť dokonalý recept na rýdzo ženský elegantný model a ponúknuť ho ženám, ktoré vedia, čo hľadajú. A to so sebadôverou Invicte vlastnou. Je totiž neprehliadnuteľný, ponúka vysokú vodeodolnosť, zaujímavo riešený náramok a vyberie si ako milovnica strieborných, tak zlatých doplnkov. A tak sa bezpochyby mnohým dostane ako sa vraví skutočne pod kožu.

Anjelsky jemné

Tento model skutočne odáža názov kolekcie Angel. Je totiž až podmanivo jemný. A pritom – zanecháva dojem. Pri väčšom priemere puzdra 38 mm sa totiž niet čo diviť.

Úprava bicoloru je potom ideálnym riešením pre ženy, ktoré majú v šperkovnici ako zlaté, tak strieborné doplnky. Z praktického hľadiska príjemne prekvapuje vysoká vodeodolnosť 100 metrov, sklíčko Flame Fusion (minerál so zafírovou úpravou) a luminiscencia na ručičkách pre večerné prečítanie času.

Perleť na číselníku v kombinácii s drobnými kamienkami pôsobí skutočne anjelskym dojmom, nemyslíte?

Fotogaléria dámskych hodiniek Invicta
19.4.2022 - Eliška Měrková
Fotogaléria dámskych hodiniek Invicta

Invicta každým kúskom. Aj športovým

Väčšie rozmery, kamienky a kombinácia mnohých prvkov – to je Invicta, ako ju poznáme. U dámskeho modelu prepojila športové prvky s jemnými dizajnovými reliéfmi.

Luneta nesie minútovú stupnicu, typickú pre potápačské hodinky. Napokon tieto by sa do kategórie vodných športov hodili, pretože gumový remienok si s vodou rozumie a 100metrová vodeodolnosť je viac než príjemná hodnota.

Invicta Pro Diver – Fotogaléria tých najobľúbenejších
5.12.2023 - Eliška Měrková
Invicta Pro Diver – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Výrazne zlaté puzdro si zasa kvituje so zlatým zdobením na číselníku. Všetko zjemňuje perleťový podklad.

Podobne je na tom aj druhý model, ktorý sme tu vybrali. Číselník je síce o poznanie jemnejší, ale inak spĺňa vyššie popísané.

Športovému štýlu dopomáha príkladná vodeodolnosť a silikónový remienok, rovnako ako robustné puzdro s priemerom 38 mm. V noci zasa príjemne presvieti tmu luminiscencia.

Ale stále sú to anjelske hodinky. Okrem svetlých farieb je to cítiť aj zo záplavy lesku kamienkami osadenej lunety. Proste typická Invicta.

6 NAJ: Dámske klasické športové hodinky
7.12.2023 - Eliška Měrková
6 NAJ: Dámske klasické športové hodinky

Zlatý a čierny anjelik

Akoby vzali hodinky a ponorili ich do zlata. Tak pôsobí celozlatý model, kde na anjelikovskú jemnosť odkazujú zmyselne umiestnené biele kabochony v korunke a náramku.

Viac ale zaujme sofistikovane zbrúsená luneta, s ktorou si vďaka skoseniu krásne hrá svetlo.

Podľa mňa je celkom umenie vytvoriť celozlaté hodinky, ktoré by neboli nudné, ale súčasne nepôsobili kolotočiarsky. Invicta má v ponuke aj premrštené kúsky, ale u Angelov balansuje skutočne krásne.

Zlaté dámske hodinky – Fotogaléria
29.12.2021 - Agáta Vřeská
Zlaté dámske hodinky – Fotogaléria

Trošku padlým anjelom v ponuke je celočierny model s démonicky modrými kamienkami a tmavou perleťou.

Krásne kontrasne potom pôsobia ručičky a indexy s rímskym značením, najmä na zvlnenej štruktúre číselníka.

Veľkostne sú menšie a krásne sadnú aj na drobnejšie zápästie, ktorému sa prispôsobí aj oceľový náramok.

Invicta Wildflower – Fotogaléria divokej hodinkovej záhrady
15.2.2023 - Eliška Měrková
Invicta Wildflower – Fotogaléria divokej hodinkovej záhrady

Strieborná záplava

Pokiaľ je farbou vašich šperkov strieborná, u nasledujúcich kúskov sa určite zastavte. Lady Angel ocenia ženy, ktoré by samy seba opísali ako praktické. Ponúka totiž ukazovateľ dňa v týždni, mesiaci aj informáciu, či je dopoludnie alebo popoludnie.

Oceľový náramok je odolný a ráno si u neho zamilujete pohodlnosť a rýchlosť zapínania. Proste si ich nasadíte a idete. Strieborná sa naviac bude hodiť ku všetkému, čo je ďalšou nespornou výhodou.

Jediné, čo sa im dá vytknúť, je horšia čitateľnosť. Strieborné ručičky na striebornom číselníku môžu občas klamať, ale hodinky sú aj šperkom a Lady Angel budú túto funkciu zastávať spoľahlivo.

Tak isto aj jedinečný model so štruktúrou na číselníku. Možno aj vám pripomenuli časy, kedy ste si kružidlom kreslili najrôznejšie obrazce. Ornament tu ale dodáva hodinkám na zaujímavosti a pritom stále jemnom dizajne.

Určite oceníte praktický oceľový náramok, dostatočnú vodeodolnosť, aby s vami zvládli celý deň, a väčšie rozmery, ktoré u dámskych modelov nestrácajú na popularite.

Veľké a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria
3.5.2021 - Eliška Měrková
Veľké a elegantné dámske hodinky – Fotogaléria

Drobučký šperk na zápästí

Možno, že je Invicta spájaná s veľkými rozmermi svojich hodiniek. Ale v kolekcii Angel nájdete aj drobné hodinky ako práve model Zager Exclusive.

Vo všetkých variantoch okúzlia jemnou perleťou s decentným lúčovitým motívom na číselníku a na svoje si prídu aj milovnice ozdobných kamienkov.

Tie sa dostali nielen na lunetu hodiniek, ale aj na číselník, kde spolu s oceľovými indexmi tvoria zohratú dvojicu. A nakoniec – v korunke sa ukrýva drobný ozdobný kamienok, ktorý hodinky farebne oživí.

To všetko sa odohráva na malom priestore, pretože Zager sú skutočne drobné hodinky s priemerom 29 mm. Ideálne budú pre sviatočnejšie príležitosti, ale obstoja aj pri každodennom nosení vďaka príjemnej vodeodolnosti 50 metrov, použitu kvalitnej ocele a minerálnemu sklíčku vybavenému zafírovou vrstvou.

Malé dámske hodinky pre drobné zápästia - Fotogaléria
23.11.2023 - Eliška Měrková
Malé dámske hodinky pre drobné zápästia - Fotogaléria

Nečakaný minimalizmus

Z diaľky by mohli pripomínať populárne Festiny alebo modely od Michaela Korsa. Ale je to skutočne Invicta. Minimalistická podoba im náramne svedčí a pokiaľ ste fanúšik tejto svojráznej americkej značky, ale zatiaľ sa vám všetky modely zdali veľmi zdobené, toto bude zásah do zlatého.

Číselník je v skutočne minimalistickom poňatí. Vyznačené sú len indexy, a to ešte veľmi ladnými oceľovými hranolmi. V rovnako ladnom štýle sú aj ručičky a jemný milánsky náramok, ktorý si ženy tak obľúbili!

Ešte aby nie. Krásne sa prispôsobí ruke, pôsobí žensky a k jemným hodinkám je to ideálna voľba. Priemer hodiniek je 38 mm, takže sa zapáčia skôr milovniciam väčších hodiniek.

Oproti konkurencii bude mať Invicta jasnú výhodu vo vodeodolnosti 100 metrov, ktorá by mala byť dostatočnou hodnotou pre sprchu a dokonca aj plávanie. A drobný kamienok v korunke dáva rovnako najavo, že na ruke máte práve Invicty.

Festina Boyfriend – V jednoduchosti je sila
17.5.2021 - Eliška Měrková
Festina Boyfriend – V jednoduchosti je sila

A ten istý motív kamienku nájdeme aj u posledného kúsku našej fotogalérie. Opäť veľmi minimalistický, v oceľovo striebornom puzdre ale s rose gold detailmi na číselníku.

Rýdzo elegantný model s menším priemerom sadne ženám s menším zápästím alebo jednoducho tým, ktoré hľadajú decentnejší doplnok.

Mohlo by vás ďalej zaujímať:

Invicta Pro Diver – Fotogaléria tých najobľúbenejších
5.12.2023 - Eliška Měrková
Invicta Pro Diver – Fotogaléria tých najobľúbenejších

Fotogaléria hodiniek Invicta Disney s Mickey Mousom – Húf ikonických myšiakov
12.3.2024 - Eliška Měrková
Fotogaléria hodiniek Invicta Disney s Mickey Mousom – Húf ikonických myšiakov

Fotogaléria Invicta Star Wars – Invicťácke impérium vracia úder
12.3.2024 - Eliška Měrková
Fotogaléria Invicta Star Wars – Invicťácke impérium vracia úder

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku