» Blog » Invicta

Fotogaléria Invicta Star Wars – Invicťácke impérium vracia úder

Tagy: Fotogaléria | Invicta | Klasické | Fashion

Eliška Měrková | 12.3.2024 | 3 MIN

Kedysi dávno, v ďalekej galaxii... (tatata taaaa taaa ♪♫) V hodinovom senáte panujú nepokoje. Proti tradičnému vzhľadu hodiniek povstalo hnutie dizajnérskych separatistov, vedené Temným lordom Invictom, s úmyslom zničiť mier a poriadok, ktorý v hodinkovej galaxii doteraz panoval. Pozývame vás na prehliadku hodiniek Invicta Star Wars.

Darth Vader – Ja som tvoj otec!

"Nieeeeeeeeee!" (nie, naozaj, menej klišéovitou hláškou sa to začať nemohlo). Najvernejší cisárov služobník Darth Vader a bojová stanica veľkosti malej planéty Hviezda smrti – to sú jednoznačne najikonickejšie motívy celého nášho seriálu Star Wars.

Boba Fett – Najlepší lovec v galaxii

Boba Fett, najobávanejší nájomný lovec v galaxii, ktorý má na sebe dvojnásobné mandalorianské brnenie a rešpektuje ho aj samotný Darth Vader. Teraz skrytý a číhajúci na zápästia svojej ulovenej koristi.

Darth Maul – Temný pán zo Sithu

Mocný Darth Sidious dobre vedel, prečo urobil Maula svojím prvým učňom. Darth Maul, Temný pán Sithov, vedel ovládať temnú stranu Sily ako málokto iný. A kto vie, kam by sa dostal, keby ho Obi-Wanna v ten deň na planéte Naboo neporazil.

R2-D2 – Roztomilý servisný droid a lojálny priateľ

Zaujímalo by ma, ako by to dopadlo, keby sa Luke rozhodol, že jeho služobný robot je príliš veľký a radšej by uprednostnil kompaktnejšiu verziu? Podľa môjho (a Invictovho) názoru niečo také.

Pozrite si ďalšie modely Invicta s motívom R2-D2.

BB-8 – Roztomilá Sila sa prebúdza

Keď v roku 2015 prišiel do kín film Sila sa prebúdza, divákov nezaujala len krásna Rey, ale aj malý roztomilý oranžový droid s vypočítavou povahou - BB-8.

C-3PO – Protokolárny droid s vybranými spôsobmi

Keď na Tatooine ešte vládli pokojné časy a deväťročný Anakin si spokojne skladal droida z pochybného haraburdia, určite ho ani vo sne nenapadlo, že sa jeho výtvor stane hrdinom povstaleckého odboja... Alebo časomeračom Invicta.

Stormtrooperi – Špičkovo vycvičení vojaci, ktorí sa nikdy netrafia

A keď už sme pri temnej strane sily a fanúšikovských predmetoch Stormtrooperov, pre fanúšikov ikonického vzhľadu imperiálnych vojenských síl je tu naozaj verný preklad do podoby hodiniek.

Galaktické impérium – "Sme impériom, ktoré bude stáť desať tisíc rokov!"

Tak povedal Palpatine... Bol však trochu mimo, pretože vláda Impéria nakoniec trvala len 157 rokov. Invicta reprezentovala Galaktické impérium s motívom najčastejšie používaného stíhacieho lietadla krátkeho doletu TIE/LN Starfighter, ktoré sa považuje za takú "muchu" vesmíru... Kvôli charakteristickému bzučivému zvuku, ktorý vydáva, keď sviští okolo.

Povstalecká aliancia a Millenium Falcon

Alianciu povstalcov za obnovu republiky, ktorá založila hnutie odporu proti tyranii stelesnenej Impériom, reprezentuje najznámejšia vesmírna loď v celom vesmíre Hviezdnych vojen, Millennium Falcon, ktorá patrila bývalému pašerákovi, neskôr hrdinovi Novej republiky a v neposlednom rade neuveriteľnému frajerovi Hanovi Solovi. A vedeli ste, že Elon Musk pomenoval svoj rad rakiet Falcon práve po tejto slávnej lodi?

Máme Baby Yodu!

Pozrite sa na tie uši, nie je roztomilý? Roztomilé 50-ročné mláďa menom Grog z novšej série Mandalorian si vydobylo čestné miesto v srdciach fanúšikov a v zbierke Invictus Star Wars.

Mandalorian – Osamelý lovec

Mandalorian, neohrozený lovec odmien, zažíva na svojej ceste s Baby Yodou mnohé útrapy a dobrodružstvá. A kto vie, koľko ich zažijete s hodinkami Invicta Star Wars! :)

Tak to bola limitovaná edícia hodiniek Invicta Star Wars... Celkom veľká sila, však?

Mimochodom, nechýba vám krabička na hodinkách Star Wars? ;)

Pozrite sa na ďalšiu ponuku kufrov na hodinky Invicta.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Fotogaléria Invicta NHL – Keď je hokej všetkým
3.3.2023 - Filip Debrecenyi
Fotogaléria Invicta NHL – Keď je hokej všetkým

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku