» Blog » Invicta

Invicta Wildflower – Fotogaléria divokej hodinkovej záhrady

Tagy: Fotogaléria | Invicta | Dámske | Klasické | Fashion

Eliška Měrková | 15.2.2023 | 2 MIN

Invicta Wildflower rozhodne patrí k najoriginálnejším dámskym hodinkám v našej ponuke. Okrem kvetinových číselníkov sa za nimi totiž ukrýva viac, než by ste do nich možno na prvý pohľad povedali. Pozývame vás na fotoprechádzku rozkvitnutou lúkou Invicta Wilfdlower.

Kvetinárstvo alebo hodinárstvo? A čo tak oboje? Invicta je v dizajnoch vždy tak trochu svojská, a divokou kvetinovou kolekciou Wildflower cieli na ženy, ktoré sú presne také.

Tieto hodinky však nie sú žiadne krehké kvetinky. To majú mimochodom všetky hodinky od Invicty spoločné. Každá dáma tak musí mať na zreteli, že jej zápästie bude zdobiť poriadny kúsok chirurgickej ocele, za ktorým sa so zaujatím otočí každá kamarátka aj kolegyňa.

Invicta Angel – Fotogaléria anjelských hodiniek od Invicty
3.8.2022 - Agáta Vřeská
Invicta Angel – Fotogaléria anjelských hodiniek od Invicty

Elegancia, lesk a romantické zdobenie kvetinovými a lúčnymi motívmi totiž nie sú tým jediným, čo hodinky ponúkajú. Všetky majú 100M vodeodolnosť, ktorá spontánnej dáme nezabráni hupsnúť s nimi na výlete hoci aj do jazera.

Korunku všech Wildflower zdobí dekorační kabochon. Na dýnku pak vždy najdeme znak rozkvetlé květiny.Korunku všetkých Wildflower zdobí dekoračný kabochon. Na dienku potom vždy nájdeme znak rozkvitnutej kvetiny.

Vysoká vodeodolnosť nie je u takto zdobených hodiniek zrovna častá. Dienko Wildflower je tak šrobovacie, čo odolnosť hodiniek istí.

Rovnako ako robustnejšia konštrukcia a s ňou aj nezanedbateľná váha hodiniek. Skrátka žiadna módna hrkálka, hoci štýlový outfit doplní perfektne.

Fotogaléria dámskych hodiniek Invicta
19.4.2022 - Eliška Měrková
Fotogaléria dámskych hodiniek Invicta

Kvetinové číselníky chráni sklíčko s obchodným názvom Flame Fusion. Jedná sa o odolné minerálne sklíčko, ktoré má naviac zafírovú vrsvu.

Rozlišujeme tri základné typy sklíčok: plastové, minerálne a zafírové. Najdostupnejšie je sklíčko plastové, ktoré sa rýchlo poškriabe, ale zato je pružnejšie a odolnejšie voči rozbitiu. Na pomyselnej strednej cenovej priečke stojí sklíčko minerálne, ktoré je najobvyklejšie. Má dobré optické vlastnosti (neodráža svetlo tak ako sklíčko zafírové) a je odolnejšie voči poškriabaniu než plast. Najdrahšie je sklíčko zafírové, ktoré prakticky nepoškriabete, iba diamantom či iným zafírom.

U farebne upravených modelov sa potom dáma nemusí obávať, že by sa farba začala lúpať. Hodinky majú modernú PVD úpravu, a prešli tak procesom, v ktorom sa mikročiastočky pod veľkým tlakom nanášajú priamo na povlakovaný materiál, a farba sa tak stane súčasťou kovu.

Invicta se odvážných designů nikdy nebála. U Wildflower tak můžeme vidět třpyt kombinovaný s květinovou kresbou vyplněnou perletí a ornamentálnám šrafováním.Invicta sa odvážnych dizajnov nikdy nebála. U Wildflower tak môžeme vidieť lesk kombinovaný s kvetinovou kresbou vyplnenou perleťou a ornamentálnym šráfovaním.

Vo vnútri beží strojček poháňaný batériou, ktorý je japonského pôvodu. Životnosť batérie je potom zhruba 1–2 roky, než hodinky budú musieť absolvovať krátku návštevu u hodinára.

Wildflower sa tak rozhodne môžu stať perfektným darčekom k akejkoľvek príležitosti. Aj najkrajšia kytica totiž uschne, ale hodinky? Tie vydržia.

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku