» Blog » Xiaomi

Platenie náramkom Xiaomi Mi Smart Band 6? Konečne je to tu!

Tagy: Správy | Xiaomi | Inteligentné

Matěj Urbaczka | 29.10.2021 | 1 MIN

Na túto chvíľu sme čakali naozaj dlho a konečne je tu. Na európsky trh dorazila verzia Xiaomi Mi Band 6 NFC, s ktorou pôjde platiť aj u nás.

Trend platenia telefónom alebo hodinkami na Slovensku každým dňom silnie a stáva sa to takmer štandardom. Pri platení hodinkami to bolo dlhý čas jednoduché. Buď Apple, Garmin alebo Fitbit. Budúci mesiac by ale mala byť na trh uvedená verzia náramku Mi Smart Band 6 NFC s ktorou zaplatíte aj na Slovensku.

Čo od náramku môžeme čakať a ktoré banky bude podporovať?

Náramok bude mať absolútne totožné funkcie s klasickou verziou Mi Smart Band 6. Takže môžete očakávať monitoring tepu, spánku, krokov, stres atp. Najväčšou zmenou je teda podpora NFC pre európsky trh.

Xiaomi Mi Smart Band 6 recenzia – Čo sa dá ešte vylepšiť?
6.5.2021 - Dominik Hok
Xiaomi Mi Smart Band 6 recenzia – Čo sa dá ešte vylepšiť?

V susednom Česku už zaplatia všetci majitelia karty Mastercard od ČSOB, pre ktorých je už teraz plne spustená funkcia platieb. V ďalších dňoch by funkcia mala byť možná aj bankami Curve a mBank. Uvedené banky by mali čoskoro spustiť službu aj u nás na Slovensku. Postupom času by sa mala služba rozšíriť aj o ďalšie banky.

„Som veľmi rád, že naši fanúšikovia môžu od dnes bežne platiť v obchodoch aj pomocou ich obľúbeného športového náramku Xiaomi Mi Smart Band, ktorý v novej verzii prichádza s NFC. Ako aktívny športovec viem, aká je táto funkcia dôležitá. Môžem si ísť v kľude zabehať a nemusím riešiť, kam uložím kartu alebo peniaze. Používateľské pohodlie, pridávanie nových služieb a neustále vylepšovanie tých doterajších patrí k hlavným bodom filozofie spoločnosti Xiaomi,“ vysvetľuje Guojun Gao.

Myslím, že táto správa veľa ľuďom vyčarí úsmev na tvári a čo sa týka cenovky, náramok by mal byť len o cca 5 eur drahší než verzia bez NFC. Vlastne to budú najlacnejšie "hodinky" na trhu s ktorými teraz zaplatíte. Je tu revolúcia!

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre