» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Vyhrajte hodinky Diesel Mega Chief

Tagy: Súťaže | Klasické

Agáta Vřeská | 9.8.2023 | 1 MIN | 17x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Ako malé sú hodinky práve dosť veľké? Čo si myslíte o trende zmenšovania hodiniek? A aká veľkosť hodiniek vám vyhovuje? Chceme počuť váš názor. A jeden z nich vyhrá hodinky Diesel.

Posledných niekoľko rokov, môžeme povedať aj desaťročí, tu máme veľký trend hodiniek. Čím väčšie, tým lepšie, takmer. Ale dvadsiate roky sa zdajú byť iným štýlom, však? Stále sa hovorí o trende zmenšovania nielen pánskych hodiniek. A čoraz častejšie sa stretávame s menšími a menšími veľkosťami hodiniek značiek.

Nedávno sme o tom hovorili v našom podcaste:

Čo si myslíte o tomto trende? Ako malé sú už príliš malé hodinky? A akú veľkosť hodiniek nosíte vy (a na akej veľkosti zápästia)? Podeľte sa o svoj názor a vyhrajte hodinky Diesel Mega Chief, ktoré so svojím 52 mm puzdrom rozhodne nepodliehajú trendu zmenšovania...

Súťažná otázka:

  • Čo si myslíte o súčasnom trende zmenšovania hodiniek? A aké veľké sú vaše hodinky?

O čo súťažíme:

Značka Diesel je známa svojimi veľkými, mohutnými a často mierne extravagantnými hodinkami. Hodinky DZ4283 v obľúbenom celočiernom vyhotovení s priemerom puzdra neuveriteľných 52 mm sme prihlásili do súťaže pre milovníkov veľkých hodiniek. Medzi ich funkcie patria stopky, dátumovka a slušná vodotesnosť 100 metrov.

250,00 € skladom

Fotogaléria hodiniek Diesel – For Successful Living
9.3.2022 - Agáta Vřeská
Fotogaléria hodiniek Diesel – For Successful Living

Súťažný dátum:

Súťaž trvá od stredy 9. augusta do nedele 20. augusta 2023.

Kto vyhral?

Víťazom sa stal Ladislav Krajl. Ďakujeme a gratulujeme! Budeme sa vám čoskoro ozývať.

Výhercovia poslednej súťaže

V poslednej súťaži sme rozdali poukážky. Zuzana H., David B., Valerie H., Karel T., Petr D. a Magda D. Gratulujeme a výhercovia môžu očakávať veselý telefonát s podrobnosťami. :)

Komentáre

Marianna Chalachanovápred 270 dňami, reagovať
Pánske hodinky by mali byť väčšie, určite. A tieto hodinky Diesel Mega Chief sú veľkosťou akurát. Samozrejme, že by som ich chcela vyhrať :)
Jaroslavpred 270 dňami, reagovať
aktuálne používam Garmin Fenix 7x :-)
Patopred 270 dňami, reagovať
Nakolko starnem a slepnem preferujem co najvacsie
Ivo MRÁZpred 270 dňami, reagovať
Každý má svoj vkus
Lenapred 270 dňami, reagovať
otázka veľkosti hodín je najmä otázkou vkusu, tiež by mali byt adekvátne k zvolenému outfitu a spoločenskej udalisti...Mám rada veľké hodiny... dokial som nedostala hamilton jazzmaster lady od manžela... chvíľu mi trvalo zmierit sa s tým, že majú "len" 36mm... ale dnes nedám na ne dopustit ;)
Miroslavpred 270 dňami, reagovať
Súčasný trend zmenšovania hodiniek mi vcelku vyhovuje,ale max.do 42 mm pretože menšie sú na mojom zápesti 20cm zábavne.????
Karol Kubínpred 270 dňami, reagovať
Toto sú hodinky Zenit z r.1936, priemer 34mm. To je rozmer “do koča i do voza”. Myslím si, že vhodný rozmer závisí najmä na spôsobe užívania, na počte dioptrií potrebných pre získanie informácie, tiež veľkosť ruky a v neposlednom rade mentalita užívateľa. Hodinky Zenit okúsili aj tatranskú žulu aj tanečné školy… Stále slúžia.
Eduard Gpred 270 dňami, reagovať
Nosím rôzne veľkosti hodiniek, podľa oblečenia (tak trochu aj ročného obdobia), nálady ale aj aktivity počas daného dňa. Trend zmenšovania - možno niektoré boli až príliš obrovské pre niektorých mužov so zápästím nie práve "kulturistu", teda to výrobcom dáva šancu si zväčšiť trh o ďalších potenciálnych zákazníkov... prečo nie :-)
Peterpred 270 dňami, reagovať
Trend znižovania veľkosti je na úkor viditeľnosti údajov. Ideálna veľkosť podľa mňa je 40 - 45 mm. Vlastním Casio ProTrek PRG 600.
Peter Čiernikpred 270 dňami, reagovať
Zdravím,hodinky majú byť funkčné nielen na parádu. Pánske hodinky min. 45mm.Tak to je môj názor.
Peter Ďurišpred 269 dňami, reagovať
za mňa skôr väčšie, ale nie prehnane,teraz mam Garmin fenix 7x durispeter99@gmail.com
Tinapred 269 dňami, reagovať
dôležitá je funkčnosť, ale aj vzhľad. Také akurát, aby som dobre na ne videla. Teraz mám Garmin fenix 7
Stanopred 268 dňami, reagovať
Veľmi závisí aj do veľkosti zápästia, kazdému sa hodí iná veľkosť, ja preferujem väčšie.
Ľubomírpred 263 dňami, reagovať
Myslím si ,že je to vec osobného vkusu a pocitu komfortu z nosenia.Čo sa týka mňa ja som už dlhšie pokukával po Diesloch ,ale stále som sa neodhodlal.Vyhovujú mi väčšie hodinky z dôvodu väčšieho zápästia.
Romanpred 261 dňami, reagovať
Trend zmenšovania hodiniek som nezaregistroval, myslím že každý si stále má čo vybrať, na trhu je široka ponuka hodiniek všetkých veľkostí a nezdá sa mi že menšie prevládajú ...osobne vlastním fitbity, to sú vcelku malé hodinky ale v budúcnosti chcem prejsť na Garmin, len tá cena ☹️
Kristína S.pred 260 dňami, reagovať
Mne osobne sa páčia väčšie, mohutnejšie hodinky. Vlastním Garmin Fenix 7x Saphire Solar a som s nimi nad mieru spokojná. Úžasne hodinky s množstvom funkcií. Samozréjme sú to športové hodinky, ktoré nie sú univerzálne využiteľné. Nehodia sa k spoločenskému oblečeniu. Tu by boli vhodné menšie a elegantnejšie. Mne to však nevadí, pretože som športový typ a 90% času času ich naplno využívam. Najdôležitejšie je, aby každý nosil to, v čom sa cíti najlepšie a s čím je spokojný, a to bez ohľadu na súčasny TREND. Ako sa hovorí proti gustu žiaden dišputát. Mne napríklad nevadí nosiť aj pánske hodinky napríklad take Diesel by potešili - hodiniek predsa nikdy nie je dosť. Ak sa vie človek zladiť dokáže vyzerať IN vo všetkom.
Rasťopred 260 dňami, reagovať
V prvom rade by mali byť funkčné a trend zmenšovania prispieva k ich praktičnosti - niektoré modely už boli príliš veľké a nepraktické keď nechcel človek posilovat????. Aktuálne hodinky nenosím používam mobil