» Blog » Swatch

Štýlové hodinky Swatch Skin už aj v oceli

Tagy: Predstavenie | Swatch | Klasické | Fashion

Vojtěch Pospíšil | 23.8.2018 | 1 MIN

Švajčiarska značka Swatch nedávno uviedla veľmi zaujímavú novinku. Hodinky zo svojho najtenšieho radu Skin ponúkajú aj s oceľovými puzdrami.

hodinky Swatch

Rad Skin je vo veľkej obľube. Predovšetkým dámy v ňom majú vzhľadom k širokej variácii modelov a tenkému puzdru, mnoho možností kombinácií k svojim outfitom. Dosiaľ používané plastové puzdrá sa tak pre tento účel vlastne celkom hodili, no klasická oceľ mohla niekomu chýbať. Najnovšie to už nie je problém, značka totiž přišla s kolekciou Skin Irony.

S kolekciou Skin Irony chceme vytvoriť nové pojatie štýlu. Predstavuje novú generáciu nenápadného, minimalistického, ale zároveň sofistikovaného designového jazyka," uviedol k novej kolekcii kreatívny riaditeľ značky Carlo Giordanetti.

Zatiaľ v nej je osem modelov, my ich aktuálne máme v eshope päť. Veľmi sa nám páči napríklad model Skindoree na silikonovom remienku alebo modrý Skinblueiron s pruhovaným náramkom.

Hodinky Swatch Skinblueiron SYXS106

Hodinky Swatch Skinblueiron SYXS106

Hodinky sú dostupné so svetlými aj tmavými číselníkmi, rovnako tak s brúsenou aj leštenou povrchovou úpravou puzdier. Vybere si každý, a to nielen nežné pohlavie, ale aj páni. Priemer hodiniek je totiž solidných 38 milimetrov. Hrúbka je slabých 5,8 milimetrov, čo je na oceľové hodinky pekná hodnota. Aj napriek novému materiálu si hodinky zachovávajú ducha radu Skin.

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Hodinky zmienené v článku

155,00 € nedostupné