» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Vyhrajte 3x hodinky Invicta Digital

Tagy: Súťaže

Eliška Měrková | 21.2.2024 | 1 MIN | 8x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Ste hodinársky začiatočník a necítite sa veľmi stabilne v otázkach nastavenia a správnej manipulácie? Napíšte nám svoje najpálčivejšie otázky týkajúce sa manipulácie s klasickými hodinkami a vyhrajte nové digitálky od Invicty.

Čo rozdávame?

Termíny súťaže:

Súťaž trvá od stredy 21. 2. do nedele 3. 3. 2024.

Podmienky súťaže:

Napíšte nám, čo by ste chceli vedieť o nastavení quartzových alebo automatických hodiniek, ale báli ste sa spýtať. Vyhrávajú tri najužitočnejšie komentáre.

Kto vyhral?

Vybrali sme komentár Lukáša, Michala a Bohuslava. Gratulujeme!

Výhercovia poslednej súťaže

Milan, Aleš, Martin, Dáša, Antonín a Kateřina si prevezmú poukaz z poslednej súťaže. Gratulujeme a budeme v kontakte. :)

Komentáre

Branislav Fejapred 75 dňami, reagovať
Dobry deň, Stále to riešim dookola ale nikdy som si nie istý. Ako správne nastaviť správnu zmenu dátumu počas noci na automatických hodinkách ked zastanú . Dakujem pekne za odpoved
Lenapred 75 dňami, reagovať
skôr sa cítim isto pri nových hodinkách, aj keď vždy mám otázky, že ako si zvyknem na nastavenia, či si to rýchlo osvojím... a skôr mám obavu, aby som s nimi niekde netreskla a nepoškodila ich... :)
Petet Thampred 75 dňami, reagovať
Ja nastajem hodinky celej rodine , ma budik radio control KUNDO a podla toho . TV nie je presne , mam rad keď idu hodinky max 10 sec. v odchýlke ...., niektoré digitalky ale vedia potrapiť ...
Zuzana Lechovapred 75 dňami, reagovať
Dobrý deň veľmi sa teším ak mám nové hodinky sú úžasné pozrela som si foto budem rada ak ich vyhram teším sa.
Helenapred 75 dňami, reagovať
Čo by som chcela vedieť? Veľmi veľa by som o hodinkách chcela znať. Najmä ako sa s novými hodinkami "skamarátiť" a používať ich v "beznehodovom" režime. Ako prvá sa vynára otázka: "ako si správne nastaviť čas, dátum a iné vymoženosti. Musím dlhšie "maturovať" ako na to a i to poznávanie "dávkovať" po kvapkách. Keď ma pri tejto činnosti zbadá manžel, hneď to vezme do svojich rúk. Nedokáže sa pozerať na mňa ako sa s tou činnosťou dlho "trápim."
Andrejpred 67 dňami, reagovať
Dobrý deň, ako môžem účinne nastaviť quartzové hodinky tak, aby zostali presné v dlhodobom horizonte? Zaujíma ma, ako ovplyvňujú rôzne faktory, ako napríklad teplota a pohyb, presnosť quartzových hodiniek a aké sú najlepšie spôsoby, ako predchádzať ich strate presnosti. Napríklad či je nejaké odporúčané obdobie na výmenu batérie atd. Ďakujem vopred za podanie detailných informácií o tejto téme.
Matejpred 66 dňami, reagovať
Ahojte, zaujímalo by ma, kedy je najvhodnejší čas na zmenu času/dátumu/dňa v mesiaci na quartzových (analógy) hodinkách? Riešim to teraz na hodinách GARET 119759H, ktoré majú trochu problém pochopiť priestupný rok a tiež aj zmeny času, teda kedy je ten najideálnejší čas na zmenu nastavení, aby to následne správne fungovalo. Niekde som čítal, že dátum a iné vlastnosti netreba nastavovať v čase medzi 21-5 hod., resp. vykonanie nastavení v nesprávny čas počas dňa môže poškodiť strojček v hodinkách. Ďakujem.
Petet Thampred 63 dňami, reagovať
Ano , nastavovanie v noci 22 -02 h , plati pre automaty čo nemajú rychly datum !! Quart za da nastaviť hoci kedy , ale zväčša máju už nastavenie na viac rokou vopred. Mna najviac baví ak hodinky idu presne max 5 sec. oproti reálu ! A preto automat musím často štelovať , Quarzky raz za 2 tyždenne , mam aj Q Certina DS4 čo idu +2 sec. mesačne pravidelne dopredu ! Brat ma Sieka čo idu ročne par sekúnd ! ...., POZOR datum sa nesmie prehadzovat posuvanim ručičiek dozadu !!