» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: 3x Casio Collection Vintage A163WA za váš názor

Tagy: Súťaže

Eliška Měrková | 3.5.2023 | 1 MIN | 23x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Blíži sa k nám veľmi zaujímavá novinka! (Schválne, či uhádnete, čo to bude.) A kvôli nej nás dnes bude zaujímať váš názor na hybridné hodinky. Akú majú podľa vás budúcnosť v porovnaní so smart konkurenciou?

Hybridné hodinky zlučujú to najlepšie z oboch hodinkových svetov, sú skrátka smart aj klasické zároveň.

Inak povedané... Predstavte si hodinky s klasickými ručičkami a dotykovým displejom, ktoré majú GPS, spočítajú vám kroky, kalórie, zmerajú športovú aktivitu, stopnú vám čas, prečítate si na nich správy alebo zrušíte hovor a - ktoré vám bez nabíjačky môžu ísť bezmála 10 rokov. K tomu sú v titáne, so zafírovým sklíčkom, 100M vodeodolnosťou a s rodokmeňom zo Švajčiarska. Tak čo, už tušíte, o akú novinku pôjde? :)

Tissot T-Touch Connect Solar – Prvé "smart" hodinky od Tissotu
14.6.2023 - Eliška Měrková
Tissot T-Touch Connect Solar – Prvé "smart" hodinky od Tissotu

Súťažná otázka:

Čo si myslíte o hybridných hodinkách? Majú v modernom svete smart hodiniek a telefónov svoje miesto a budúcnosť?

Čo môžete vyhrať:

3x Collection Vintage A163WA-1QES. Retro, ktoré nestarne.

Termín súťaže:
Súťaž prebieha v termíne od stredy 3. 5. do nedele 14. 5. 2023.

Čo nezabudnúť?
Napísať svoj e-mail! Bez neho vás nemôžeme kontaktovať ohľadom prípadnej výhry.

Kto vyhral?

To sa ešte dozviete.

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme žrebovali darčekové poukazy. Víťazom Kristiánovi, Jakubovi, Jane, Davidovi, Tomášovi a Václavovi gratulujeme!

Komentáre

Miroslavpred 353 dňami, reagovať
Myslím že sa to určitej populácii bude pacit
Filippred 353 dňami, reagovať
Hybridné hodinky určite majú svoju budúcnosť. Je to taký medzi článok, práve ten čo je pre nerozhodných alebo nových používateľov. Tí, ktorí nie sú úplne za smart ale v klasike im niečo chýba.
Peterpred 353 dňami, reagovať
Hybridné hodinky. Určite to nebude boom na trhu. Nájdu si svojich priaznivcov, ale bude to malá skupina "nadšencov". Určite to nebude mladá generácia odrastená na smart technológii. Vo svojom okruhu poznám málo ľudí ktorý sú verný ručičkám. Bude to skôr zberateľská záležitosť.
Adrianpred 353 dňami, reagovať
Klasický vzhľad, moderná technológia s potrebným marketingom môže mať úspech...
Duskypred 353 dňami, reagovať
Urcite ano, hybridne hodinky si isto najdu svoje miesto na trhu a myslim ze prave v tejto dobe zacelia aj dieru na trhu, kde takyto produkt aktualne chyba. V kazdom pripade iba cas a skusenost z takymi hodinkami preveria ich dalsi osud. Za mna im drzim palce :-) dusan.allman@gmail.com
Zdenekpred 353 dňami, reagovať
Hybridné hodinky určite majú svoje miesto. Mám osobnú skúsenosť. Na začiatku to boli náramky. Ani jeden mi však nevydržal viac ako rok. Pravidelným rozoberaním pri nabíjaní sa poškodil remienok alebo jeho uchytenie. Neskôr som sa dopracoval ku smart hodinkám. Ale aj tie bolo potrebne pravidelne dobíjať. Optimalizoval výdrž batérie a vypínal som funkcie, ktoré som nepoužíval. Nakoniec som zistil, že mi postačuje len meranie krokov a občas srdcový tep. V súčasnosti si smart hodinky beriem len vtedy, keď potrebujem zmerať výkon pri športovej aktivite (NW). Dnes používam Casio GBA-900
Klárapred 353 dňami, reagovať
Určite áno! Hybridné hodinky kombinujú tradičný dizajn s pokrokovou inteligentnou technológiou. Napríklad väčšina hybridných hodiniek je vodotesná a ich životnosť batérie je oveľa pôsobivejšia čo je u mňa veľké plus! klarisahalcisakova@gmail.com
Ľubomírpred 353 dňami, reagovať
Určite budú mať svoje miesto.
Zuzkapred 353 dňami, reagovať
Určite ako. Klasicky vzhľad a moderna technológia patria k sebe.
Tomášpred 353 dňami, reagovať
Myslím si, že si to nájde svojích priaznivcov. Ale výrobca takýchto hodiniek musí citlivo zvážiť, ktoré funkcie tam dá a ako to bude vyzerať. Aby to v konečnom dôsledku nevyšiel ako gíííč (kíč)
Peterpred 353 dňami, reagovať
Myslim,ze kto chce ručičky,kupi si klasiku a kto chce smart,kupi si smart.Asi sa tu nebavime o hodinkach za 100€,ale podstatne viac a ta kombinacia na mna posobi ako taky mackopes.Radsej by som chcel top klasiku alebo top smart.
Ondrikpred 353 dňami, reagovať
Urcite ano. Ale najviac to budu vyuzivat ludia, ktori budu chciet elegantne hodinky, ktore na prvy pohlad vyzeraju ako klasicke. S tym rozdielom, ze budu smart. Uz teraz take hodinky prichadzaju na trh. Zatial pre mna vsak neboli take klasicke ako by som si predstavoval. bezucelu@gmail.com
Jakubpred 353 dňami, reagovať
Na prvý pohľad výborný nápad, pri bližšom pohľade vidím okrem toho, že je to atraktívne riešenie množstvo úskalia: vyššia nadobúdacia cena, postupná strata podpory zo strany mobilov (o 10 rokov už Android nemusí podporovať tak starý systém), morálne opotrebenie, pri problémoch s baterkou nakoniec prídeme aj o ručičkové hodinky.
Janopred 352 dňami, reagovať
Ono, už to tu je. A je to aj budúcnosť hodinárstva.
Peterpred 352 dňami, reagovať
Majú budúcnosť ale mohli by sa aj samé nabíjať. Kto má na to čas. Digitálky išli furt až kým sa nevybili:)
Peterpred 352 dňami, reagovať
Majú budúcnosť ale mohli by sa aj samé nabíjať. Kto má na to čas. Digitálky išli furt až kým sa nevybili:)
Peter Čiernikpred 352 dňami, reagovať
Zdravím všetkých!Hybridné hodinky sú zaujímavé ako medzičlánok prechodu z minulosti do budúcnosti hodinárstva!
Zdenkopred 351 dňami, reagovať
Hybridy určite v súčasnosti majú svoje miesto. Veď na každom kroku na vás vyskakujú nejaké nové technológie v hodinkách. Myslím si že zaujmú hlavne mladých ľudí a športovcov. Ale bolo by zaujímavé vidieť moje F91W s takými fukciami
Ľubomírpred 349 dňami, reagovať
Nie, nemajú miesto. Pre skutočných milovníkov hodiniek, nie. Ani smart hodinky nie sú skutočnými hodinkami. Hodinkami sú hodinky, ktoré ukazujú čas plus kalendár a fázy mesiaca. Hodinky si kupujem aby som vedel koľko je hodín v prvom rade. Nie na telefonovanie, počítanie krokov a podobné funkcie. Na sms, emaily a telefonovanie mám predsa smartfón. A navyše, ruku na srdce, koľko z tých čo majú a kupujú si (aj drahšie) smart hodinky, skutočne využíva všetky funkcie a riadi sa nimi? Mám na mysli počet krokov, tlkot srdca - zlepšuje to ich zdravie? Prihliada ju na to? Som pesimista a tak poviem nie. Nepomáhajú im Smart hodinky a nepomôžu im ani tie hybridné.
Michalpred 346 dňami, reagovať
Majú svoje miesto všetka móda sa stále otáča a vracia preto si to publikum nájde.
Ondrejpred 345 dňami, reagovať
Je otázne, a ako budú hlavne zapracované. Keď ale niekto chce klasiky, kúpi si tie. Keď niekto smarty, tak tie. Uvidíme. Možno to bude ako hybridy v automobiloch.
Ondrejpred 344 dňami, reagovať
Osobne som fanúšik klasických hodiniek a odporca smart hodiniek, no koncept hybridných hodiniek sa mi celkom pozdáva, spája totiž dva zdanlivo nezlučiteľné svety. Prvé hybridné hodinky, ktoré som registroval boli od švajčiarskeho výrobcu Frederique Constant. Správa sa na nich síce prečítať nedala, no počet prejdených krokov a spálených kalórií zrátať vedeli. S klasickým, veľmi vkusne vyzerajúcim ciferníkom, si myslím, že dokázali upútať ako milovníkov klasiky, tak aj nadšencov moderných technológií. Preto si myslím, že hybridné hodinky určite majú šancu uspieť, otázne je akú taktiku zvolí výrobca, a čím bude chcieť zapôsobiť na trh.
Alekspred 342 dňami, reagovať
Myslím si že áno, pretože sú nadčasové a hodia ku všetkému.