» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Poraďte nám ohľadom hybridných hodiniek a jedny vyhrajte!

Tagy: Súťaže | Inteligentné

Dominik Hok | 1.6.2022 | 1 MIN | 12x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Klasické či smart? A čo tak oboje a naraz? Hybridné hodinky sa stávajú trendom a nás by zaujímalo, čo si o nich myslíte vy. Dávajú zmysel? Alebo mať radšej jedny klasiky a jedny smart? Napíšte nám názor a jedny môžete vyhrať!

Hybridné hodinky sa dajú pochopiť z niekoľkých uhlov. Buď to sú smart hodinky s klasickými ručičkami. Alebo napríklad klasické digitálky s niekoľkými smart funkciami. Alebo možno čisté klasiky s "ukrytými" smart funkciami, ktoré sa zobrazujú v mobilnej aplikácii. No... Alebo niečo úplne iné, pretože slovo "hybridné" dokáže podchytiť naozaj veľa vecí.

Sami teraz zvažujeme, že raz takú značku priberieme do svojho "hangáru", ale najprv sa vás radi opýtame na názor.

Súťažná otázka:

Čo si myslíte o hybridných hodinkách kombinujúcich prvky klasických hodiniek s tými smart?

Čo môžete vyhrať:

Hybridné hodinky Garmin Vívomove Sport s klasickými analógovými ručičkami, ale poriadnou dávkou smart funkcií.

Recenzia Garmin vívomove Sport - Sociálny hybrid so športovým duchom
10.3.2022 - Filip Debrecenyi
Recenzia Garmin vívomove Sport - Sociálny hybrid so športovým duchom

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 1. 6. do nedele 12.6.

Čo nezabudnúť?

Napísať svoj e-mail! Bez neho vás nemôžeme kontaktovať ohľadom prípadnej výhry.

Kto vyhral?

No bolo ťažké vybrať z toľkých komentárov a zaujímavých názorov. Ale nové Garminy mohol mať iba jeden a tým sa stal pán Martin. Veľmi gratulujeme a ohľadom výhry vás budeme kontaktovať na uvedený e-mail. ;)

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme rozdávali poukazy. A na výhru sa môžu tešiť Slávka, Matěj, Taťána, Kateřina, Petr a Honza. Gratulujeme a darčekový poukaz už mieri do vašich mailov. :)

Komentáre

Karelpred 689 dňami, reagovať
HIBRIDNÉ ANO,ALE S DOTIKOVIM DISPEJOM A ASPOŇ NA PLÁVANIE. POTOM MAJÚ ZMYSEL.
Tomášpred 689 dňami, reagovať
Na jednej strane je fajn, ze sa kombinuje smart s klasickymi. Clovek si moze cez appku sledovat kroky, mate nejake notifikacie do appky. Monitoring roznych aktivit. Na druhej strane je to cele pohanane bud dobijatelnou bateriou ako v pripade tychto garminov co je super alebo klasickou co uz nie je az tak vyhodne. Napriklad take GBD / GBX gshocky ktore maju smart funkcie ale nemaju dobijatelnu bateriu. To je dost backslash. V takom pripade 2 roky baterky co by mala vydrzat je fajn ale hrozi stale riziko neodbornej manipulacie - prijdenie o vodeodolnost. V pripade nabijatelnej baterie je to nieco ine. Tam clovek naozaj nemusi sa obavat o vodeodolnost. Ked sa na to pozriem so svojho pohladu tak sa pytam kto je cielovka napr analogovych - s prvkami smart? Niekto kto nenosi bezne hodinky a chce vyskusat nieco nove, mozno niekto kto chce prejst na smart prvky z klasik ale nechce hned ist FULL Garmin ( fenix, venu, instinct, ...). Mozno taky pomaly prechod :-) Ja som verny zastanca G-Shockov. Velmi som sa vyhybal Smartkam. Nakoniec priatelke sme kupili Garmin Venu 2 Plus ( predtym mala entry-level Amazfit GTS smart hodinky) a velmi si ich pochvaluje. Musim sa priznat , ze zacal som pokukovat po fenixoch, tactixoch. Stale ostanem verny G-shockom ale asi coskoro pribudnu dalsie Garmini domov :)
Michal MIKUSpred 689 dňami, reagovať
Pekný článok
Bohušpred 689 dňami, reagovať
Lepšie jedny hodinky smart
Adrianpred 689 dňami, reagovať
Jedny klasiky (solar alebo automat), s vodotesnostou aspon 100M, co najjednoduchsie (mozno no-date) a jedny smart - odolne a vodotesne aspon 100M, na sport, na aktivity, na sledovanie telesnych parametrov, s GPS, atd. sparovane s appkou, ktora vyhodnoti namerane data.
Dominik Pochybapred 689 dňami, reagovať
Sú to fantastické hodinky s ktorými som spokojný
Ladik695pred 688 dňami, reagovať
Som za hybridné hodinky pre tých ktorý neviuživaju smart hodinky naplno. Bral by som ich hneď
Patopred 688 dňami, reagovať
Je to super kombinacia pre tych ktory neberu smart az tak vazne,ale klasika je klasika ktora sa nepreje ako casom smarty urcite
Lenapred 684 dňami, reagovať
Za mňa super hybridné hodinky sú super voľbou pre ľudí, ktorí chcú mať svoj fyzicky akkívny stav pod kontrolou a zároveň mať hodinky, ktoré nekričia na prvý pohľad, že sú smart. Možno nemajú tak našlapané funkcie, ale pre ten typ ľudí, ktorí ich vyhľadávajú, ich majú väčsinou až moc :DD
Miňopred 684 dňami, reagovať
Zdravím, predtým som bol zástancom mať zvlášť jedny smart hodinky na šport (konkrétne Garminy Forerunner na beh) a jedny klasické hodinky do práce prípadne na slávnostnejšie príležitosti. V poslednom čase však vnímam to, že by možno nebolo na škodu mať jedny klasické hodinky, ktoré by vyzerali elegantne s aspoň pár základnými smart funkciami. Nepoužíval by som ich síce na beh prípadne pri športe, nakoľko Forerunnery mi ponúkajú viac špeciálnych bežeckých funkcií, ktoré mi hybridy ponúknuť nevedia, ale počas bežného dňa by mi vedeli ponúknuť aspoň základné smart funkcie s monitorovaním zdravia a aktivity a hodili by sa pokojne aj ku košeli. Takže pre mňa, pri mojom spôsobe života rozhodne hybridy majú zmysel a dokonca veľmi vážne uvažujem nad ich kúpou.
Adapred 683 dňami, reagovať
ahojte, pre ľudí, ktorí majú radi klasiku a sem tam sa venuju športu, tak hybridne hodinky budú naozaj skvelá voľba, za mňa je klasika proste klasika, ale na šport mám smart hodinky, ktoré naozaj využívam naplno.
Petopred 683 dňami, reagovať
Hybrid - ani ryba ani rak? Neviem, hodinky nenosim ziadne. Ale ak by som uz mal opat zacat, asi by som chcel aby mi aj ukazovali nejaky tep, stastiku a pod. A to uz by mohli ukazovat mapu na bicykli, ture. A teda zvysena odolnost, a poriadna vydrz. Kolegovia si chvalia notifikacie a telefonovanie. Ak teda nemaju hodinky skoncit v sufliku, vedla analogovych z mladosti, tak musia mat viacero funkcii, pre mna teda smart.