» Blog » Súťaže

Darček pre odberateľov newslettera: Rozdávame 6 darčekových poukazov

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 16.6.2021 | 1 MIN | 2x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Patríte medzi vášnivých zberateľov hodiniek? Podľa niektorých je to už choroba. Podľa nás... Vlastne tiež, ale užívame si každú novú "dávku". Pokiaľ to máte rovnako, možno vám príde vhod menší poukaz na nákup. Rozdávame ich hneď šesť a jediné, čo pre to musíte urobiť, je odoberať náš pravidelný newsletter.

Pravidlá:

Stačí, keď najneskôr 27. 6. 2021 budete odberateľom newslettera. Pokiaľ informačný štrnásťdenník už odoberáte, stačí čakať, či žreb padne práve na vás. Pokiaľ nie, k odberu sa môžete prihlásiť pod akýmkoľvek článkom. Hoci aj týmto.

Čo rozdávame:

V hre je 6 darčekových poukazov na nákup v našom e-shope v hodnote 20 eur.

Výherca minulej súťaže

Aj v minulej súťaži sme rozdávali poukazy. Ale získať ste ich mohli za názory na dizajnový refresh nášho webu. Všetky komentáre čítal a poukazy ohodnotil priamo Martin, majiteľ H-365. :) Ešte raz ďakujeme za všetky podnetné tipy a nápady. Poukazy už putujú za vami.

Komentáre

Peter.laznikpred 1043 dňami, reagovať
Ahoj starý báči, Váš web sa mi páči. Choroba záľuby k hodinkám ma chytila, vakcinácia na kovid skoro zabila. Dnes pred 60 r.som sa narodil, na motorke závodil, pridal 5-ku zrazil tetku, tetka leží v nemocnici, doktor skáče po stolilici. Stolička sa zlomila, doktor padol do kýbla. Nič sa nestalo, ďakujeme za divadlo. Doktor má vodotesné hodinky.
Agáta Vřeskápred 1039 dňami
Pobavilo, ďakujeme. :D