» Blog » Súťaže

Súťaž o Primky Czech Team

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 23.12.2020 | 1 MIN | 3x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Možno ste tiež počuli o spore medzi Prim ELTON hodinárska a Prim MPM-Quality. Aj u nás na predajni často počúvame dotaz, ktoré sú „tie pravé". A otázka visí vo vzduchu ako Damoklov meč.

Nejak tušíme, že táto odpoveď zostane navždy sporná. Ale než vám v niektorom z budúcich článkov naservírujeme dostupné informácie, nech si sami môžete urobiť obrázok, zaujíma nás váš názor.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA:

Ako vnímate hodinky PRIM MPM-Quality, ktoré predávame aj na našom e-shope? Existujú podľa vás ešte nejaké „pravé" Primky? A ako sa pozeráte na toto „rodinné striebro"? Svoje názory píšte do komentárov pod súťaž.

O čo súťažíme:

Pánske PRIM Czech Team 2020 vrátane gravírovania.

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 23. 12. do pondelka 4. 1. 2021. Svoje názory a postrehy píšte do komentárov pod tento článok.

Nech vám žiadna súťaž neunikne

Dvakrát do mesiaca súťažíme o nové hodinky a ďalšie darčeky. Niekedy výmenou za správnu odpoveď, niekedy stačí byť len prihlásený k odberu nášho e-mailového spravodaja. Nechcete o žiadnu súťaž prísť? Stačí sa prihlásiť k odberu a o všetkom budete vedieť ako prvý.

Výherca minulej súťaže

V minulej súťaži sme rozdávali darčekové poukazy v hodnote 200 eur. Žrebovali sme 5 odberateľov e-mailového newslettera. V náhodnom žrebovaní sa šťastie usmialo na Luboša, Tomáša, Alenu, Marka a Simonu. Všetkým výhercom gratulujeme a dúfame, že darčekový poukaz urobil pred Vianocami radosť. :)

Komentáre

Eduard Szittaypred 1211 dňami, reagovať
Vzhľadom k histórii hodiniek Prim, ktoré mám s bežnou údržbou funkčné aj po 60_tich rokoch, dostupnosti ľuďom po dlhé roky, ako aj k nepochopiteľne vysoko nastavenej cene Prim ELTON hodinárska v súčasnosti, považujem hodinky firmy PRIM MPM Quality za rozumnejšieho pokračovateľa výroby hodiniek v Čechách pre široký okruh spotrebiteľov obľubujúcich túto nezanedbateľnú a obľúbenú značku hodiniek.
Marek Ratvajpred 1210 dňami, reagovať
Hodinky Prim vnímam ako peknú ukážku zručnosti lokálnych majstrov a som rád, že aj v rámci nášho kúska Európy máme na poli hodinárstva čo ponúknuť.
Ján Hakárpred 1205 dňami, reagovať
Hodinky Prím stále vnímam, ako kvalitné výrobky. Moje prvé Primky som nosil 15 rokov a stále bolí presné a dizajnové. Som rád, že po určitej dobe odmlky sa zas začali vyrábať a dodávať na trh, lenže je škoda, že ich v okruhu 50 km. Majú len dve predajne. Považujem túto značku za kvalitnú a cenové rozpätie je dobré, takže každý si môže vybrať. Nemám rád hodinky rôznych neznámych značiek.