» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Poraďte nám ohľadom cyklopríslušenstva od značky Garmin

Tagy: Súťaže | Inteligentné

Filip Debrecenyi | 27.7.2022 | 1 MIN | 4x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Ste ozajstný cyklomaniak, ale pôžitku z vašej jazdy ešte niečo chýba? Pokiaľ pre vás meranie dát hodinkami nie je stále to čo hľadáte, môže byť cyklo-príslušenstvo od Garminu to, čo dodá vášmu cyklo dobrodružstvu bodku za celým príbehom.

Na hodinky sme machri, či už to sú tie klasické alebo tie smart. Avšak s cyklo príslušenstvom, o ktoré sa náš sortiment po novom rozrástol, ešte len začíname. A tak pre vás máme súťaž. Radi zistíme, čo vás o príslušenstve k bicyklu zaujíma, akým spôsobom ho pre vás máme testovať. Ten najlepší, najzaujímavejší komentár sa môže tešiť na parádnu výhru.

Cyklisti u nás majú zelenú – Cyklocomputery, radary a príslušenstvo
26.7.2022 - Matěj Urbaczka
Cyklisti u nás majú zelenú – Cyklocomputery, radary a príslušenstvo

Súťažná otázka:

Akú formu testovania cyklo príslušenstva od značky Garmin by ste od nás chceli vidieť? Čo vás na cyklo príslušenstve zaujíma? Akým spôsobom máme príslušenstvo testovať?

Čo môžete vyhrať:

Vyhrať môžete hrudný pás Garmin HRM DUAL kompatibilný so športtestermi značky Garmin.

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 27. 7. do nedele 7. 8.

Čo nezabudnúť?

Napísať svoj e-mail! Bez neho vás nemôžeme kontaktovať ohľadom prípadnej výhry.

Kto vyhral?

Najviac nás inšpiroval komentár od Michala. Gratulujeme k výhre Míšo a kolegovia vás budú čo nevidieť kontaktovať. ;)

Výhercovia minulej súťaže

Generátor náhodných čísel vybral túto šesticu: Luďka P., Monika M., Jan M., Marie K., Jirka F. a Adriana K. Máte radosť? Tak to my tiež. Počas niekoľkých dní sa vám ozvú s výhrou naši kolegovia. Gratulujeme. :)

Komentáre

Martin Marenčákpred 637 dňami, reagovať
Dobrý deň, mňa by zaujímal reálny test na traily, hlavne odozva cyklo GPS, teda či mi v reálnom čase ukáže kde mám odbočiť, teda ma včas upozorní na zmenu smeru jazdy. Pretože kamarát má s týmto problém u konkurenčných cyklogps... A takisto by ma zaujímalo ovládanie počas jazdy na bicykli, teda rôzne skratky a jednoduchosť ovládania a prehľad na displeji, ďakujem :)
Miroslavpred 637 dňami, reagovať
Mňa hlavne zaujíma gps a vzdialenosť a rýchlosť na bicykli aby som bol najlepší medzi kolegami čo chodia do práce na bicykli
Miroslavpred 637 dňami, reagovať
Mňa hlavne zaujíma gps a vzdialenosť a rýchlosť na bicykli aby som bol najlepší medzi kolegami čo chodia do práce na bicykli
Tominopred 628 dňami, reagovať
Dobrý deň, pri týchto prístrojoch by ma zaujímali režimy ako napr. cesta,mtb, gravel,.. Aký to má vlastne účel a ako to funguje, nejaké prakticke skúsenosti a či to aj napr. na Strave uloží ako mountain biking, gravel biking a pod.