» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Vyhrajte luxusný box na hodinky

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 25.8.2021 | 1 MIN | 3x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Stačia vám fotky, keď vyberáte hodinky? Áno, je to lepšie než nič, ale video by bolo lepšie nie? My sme sa rozhodli pustiť sa do predstavenia hodiniek priamo na ruke. Ale ako by to malo vyzerať? Podeľte sa s nami o váš názor a vyhrajte kazetu na hodinky Friedrich Lederwaren.

My už sme s tým začali tak trochu koketovať. A takto dopadla prvá verzia:

No a teraz potrebujeme poradiť, ako to ešte vylepšiť. Čo by ste chceli na videu vidieť? Čo by vám pomohlo pri výbere?

Súťažná otázka:

Ako si predstavujete promo video Hands-on? Čo by ste na ňom chceli vidieť? Mali by sa nejak líšiť dámske a pánske hodinky? Čo vravíte na našu prvú verziu? A pomohli by vám tieto videá pri online výbere hodiniek? Napíšte nám to do komentárov pod článkom.

O čo súťažíme:

3x kazeta na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20086 na 4 ks hodiniek.

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 25. 8. 2021 do nedele 5. 9. 2021.

Soutěžíme o kazetu na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20086.Súťažíme o kazetu na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20086.

A kto vyhral?

Tri najprínosnejšie názory sme ocenili luxusným boxom na hodinky Friedrich Lederwaren Bond. Výherci sa stali Adam, Tiki a Dušan. Gratulujeme a moc ďakujeme! :)

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme rozdávali darčekové poukazy. Len tak. Pre odberateľov nášho newslettera. Náš náhodný generátor vybral Adama M., Petru S., Pavla L., Ladislava M., Gabriela R. a Luciu S. Gratulujeme. :)

Komentáre

Tomášpred 944 dňami, reagovať
Za mňa dobrý začiatok ako s videami :). Ja by som prijal keby ste začali video od začiatku. Teda box/krabica od hodiniek zabalená. Postupne by ste ich vytiahli. Ukázali čo všetko je v krabičke. Potom ukázali pripadne funkcie hlavne. Pri smart hodinkách asi nie tam je toho habadej. Ukázať luminescenciu. Teda ako "svietia" v tme. Potom hodinky na stojančeku nakamerovať 360°. Hands-on je určite super. Človek ma aspoň predstavu ako vyzerajú. Aké sú veľké to chválim. Možno do videa dať nejaké tech špecky ako nejaké zaražky, aky motorček, WR, modul hodiniek, koľko kusov vyrobených, limitka či nie. A nakonci nechať tie fotky co ste tam dali. Takto by som si to predstavoval ja :)
Tomáš Č.pred 943 dňami, reagovať
Videá sú určite skvelý nápad, aj ja osobne sa pri výbere hodiniek vždy riadim viac videami, keďže fotky, a najmä tie oficiálne od výrobcu, hodinky len málokedy dokážu vystihnúť (vonkoncom ak ide o Seiko Pressage, pri ktorých je kladený neskutočný dôraz na ciferníky, ktoré sa prakticky nedajú odfotiť tak, aby dokonale vynikli). Určite by vo videu potešili nejaké základné informácie, prípadne čím sa konkrétny model líši od konkurencie (to by bolo prínosné najmä pre laikov, ktorí sa zväčša strácajú v okamihu, keď dôjde na rozdiel medzi mechanickými a quartzovými strojčekmi). Pri zaujímavejších (a hlavne pri niektorých už kultových) modeloch by nezaškodil ani hovorený komentár, história značky, modelu a pod.
Tomášpred 943 dňami, reagovať
Stýmto súhlasím uplne, no treba brať do úvahy, že hovorené slovo ked je vo videu tak uz to musí byť na dlhšie a je to viac menej recenzia. Neviem na ktoré hodinky akej kategórie chce team hodinky 365 robiť tieto promo videa. Ale dĺžkou cca 1.5 min je idealna na nejaké demo/promo. Dlhšie su uz recenzie kde hovorené slovo je must. Ak to bude len na luxusnejšie hodinky tj nad 250€ tak ok. Ak na všetky postupne tak len to promo bez slov. :)