» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Poraďte nám ohľadom smart hodiniek a vyhrajte Huawei Watch Fit 2!

Tagy: Súťaže

Dominik Hok | 24.8.2022 | 1 MIN | 8x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Plánujeme vytvoriť sprievodcu výberom smart hodiniek. Máme množstvo nápadov, ako by taký sprievodca mohol vyzerať, ale radi si vypočujeme ešte váš názor! Ten najlepší názor od nás získa nami obľúbené Huawei Watch Fit 2.

Výber smart hodiniek je o niečo zložitejší než napríklad výber tých klasických. Väčšinu času totiž funkčné hľadisko prevláda nad tým estetickým. Ale je veľmi subjektívne, aká funkcia je skutočne dôležitá. Sto ľudí, sto názorov. Alebo aj pri smart hodinkách je dôležitejší vzhľad? Podľa čoho sa teda vyberajú smart hodinky?

A prečo sa pýtame? Plánujeme vytvoriť komplexného sprievodcu výberom smart hodiniek. Vašim názorom teda nepomáhate len nám, ale aj budúcim zákazníkom, ktorým dosť možno ušetríte pár vrások na čele a možno aj niekoľko hodín času.

Cyklisti u nás majú zelenú – Cyklocomputery, radary a príslušenstvo
26.7.2022 - Matěj Urbaczka
Cyklisti u nás majú zelenú – Cyklocomputery, radary a príslušenstvo

Súťažná otázka:

Podľa čoho vyberáte smart hodinky? Čo je pre vás dôležité a čo naopak vôbec?

Čo môžete vyhrať:

Vyhrať môžete smart hodinky Huawei Watch Fit 2.

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 24. 8. do nedele 4.9.

Čo nezabudnúť?

Napísať svoj e-mail! Bez neho vás nemôžeme kontaktovať ohľadom prípadnej výhry.

Kto vyhral?

To sa dozviete v pondelok 5.9.

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži ste mohli vyhrať darčekový poukaz. Stačilo odoberať náš newsletter. Generátor náhodných čísel vybral túto šesticu: Petru B., Radka V., Rolanda K., Pavlínu S., Máriu K., a Martinu K.. Máte radosť? Tak to my tiež. Za niekoľko dní sa vám ozvú s výhrou naši kolegovia. Gratulujeme. :)

Komentáre

Silvesterpred 611 dňami, reagovať
Hodinky vyberám : 1. Dizajn - musia sa mi páčiť 2. Smart funkcie - notifikácie, aplikácie atď 3. Meranie športových aktivít
Peter Vachpred 611 dňami, reagovať
Smart hodinky si vyberám podľa vzhľadu, logicky sa mi musia páčiť. Ďalší aspekt je farba, ale nie je podstatný, čierna, biela... Predsa nikdy neurazila. Ďalšie veci sú funkčnosť a konektivita hodiniek s daným telefónom, ktorý momentálne vlastním. Nie som síce bežec, ale príležitostný turista, vtedy ma poteší, keď mi hodinky ukážu, že akú vzdialenosť som prešiel, koľko metrov som na túre vystúpal. Tiež beriem platenie hodinkami ako príjemný bonus, ale netrvám na tom. No a predsa len na hodinky s Amoled displejom sa dobre pozerá. Vôbec mi netreba telefonovanie cez hodinky, využil som to za celý čas asi raz, takže toto je funkcia, ktorá pri výbere vôbec nerozhoduje. :-)
Peter Čiernikpred 611 dňami, reagovať
Zdravím, hodinky musia mať zaujímavý dizajn a rozumné smart funkcie. Na farbe mi nezáleží, malo by platiť pomer kvality a ceny hodiniek.
Tomáš Dávidikpred 611 dňami, reagovať
Pri výbere treba prihliadnúť na to: či tie hodinky pre šport, voľnočasové. Ak šport: zameranie len na jednu aktivitu (napr. beh) alebo viac účelové. Doba výdrže batérie a doplnkové funkcie
Michalpred 611 dňami, reagovať
ADD 1 . Načo chcem smart hodinky a ako ich budem používať ..základná vec , aby bol majiteľ spokojný.... ADD 2 . Výrobca , použité materiály , výbava...a dizajn ( nekúpite niečo čo sa Vám nepáči ) ADD 3 . Praktické funkcie ( napr. platba hodinkami , LED svetlo !!!! , mapy , navigácia.....) ADD 4 . Bonusy...( LED lampa , dotykový displej, ...) ADD 5 . Nepotrebujeme.....( telefonovanie, hudba....golf .....) ...asi tak...
Lenapred 610 dňami, reagovať
ahojte. sprievodca by mal pomoct rozlisit uzivatelom najma funkcie a moznosti. teda co ponukaju - ake metriky - napr tep/tlak, spanok, cyklus, stres, body battery, pripojenia a konektivitu - gps kompas, druhy rozpoznavanych sportov a aktivit, vydrz baterie, moznost spravovat hodiny s telefonom - aplikacia, citanie notifikacii, odpovedanie na spravy, telefonovanie..., moznost vytvorenia treningovych planov, detekcia nehody, typ displeja a jeho ovladanie, velkost hodin a ich vizual na ruke, moznost vymeny remienka, vodeodolnost...
Jozefpred 601 dňami, reagovať
Vyberám najmä podľa dizajnu. A samozrejme ma zaujímajú funkcie - GPS, NFC.
Nemopred 600 dňami, reagovať
V prvom rade výdrž. Smart hodinky by mali vydržať minimálne 2 týždne, keď už nie v plnom smart režime, tak aspoň v nejakom obmedzenom po poklese kapacity batérie na určitú hodnotu. Preto sú pre mňa nepoužiteľné klasické smart hodinky typu Apple Watch a Samsung Galaxy Watch a zaujímajú má skôr hodinky ako Garmin Fenix 7 (Transflektívne LCD + Solar), TicWatch Pro 3 (AMOLED + FSTN displej) alebo hybridy s analógovými ručičkami. Vodeodolnosť je minimum 5 ATM, ale najlepšie 10 ATM. Nie som zaťažený na dizajn, stačí mi, ak sú hodinky okrúhle, aspoň trochu elegantné a nemajú svetlé alebo krikľavé farby. Zo smart funkcii požadujem zobrazovanie volajúceho, sms, text notifikácií, predpovede počasia, vyhľadávanie smartfónu, ovládanie hudby v smartfóne a prehrávanie hudby priamo z hodiniek(poteší aj podpora Spotify a podobných služieb), keď si idem zabehať bez smartfónu. Z fitness funkcií potrebujem konkrétne športové režimy(beh, cyklistika, plávanie) s presným meraním vzdialenosti a spálených kalórií. Tep srdca alebo okysličenie krvi priamo nesledujem a stačí mi, ak má hodinky na tieto hodnoty upozornia, keď je nejaký problém. Meranie spánku a krokov je pre mňa irelevantné, potrebujem len približnú hodnotu spálených kalórií. Platenie pomocou NFC a Google Pay alebo GPS(ak je s podporou nejakej aspoň čiastočnej navigácie) je príjemný bonus, ale nie nutný. Volanie z hodiniek mi dáva zmysel len, ak majú podporu LTE a nemusím tým pádom so sebou pri fitness aktivitách vláčiť smartfón.A samozrejme by som chcel štandardné nabíjanie najlepšie Qi wireless, aby som nemusel mať pre každé zariadenia zvlášť nabíjačku.