» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Čo vám pomáha pri výbere darčekov?

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 22.9.2021 | 1 MIN | 2x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Poďme si to povedať na rovinu: výber darčekov nie je nič jednoduché. Čo keď už dotyčný zrovna tieto má? Čo keď sa mu nebudú páčiť? Čo keď... Ako tento odveký boj riešite vy? Máte fígle, ako vybrať ideálny darček? Fakt? Tak sem s nimi. Tie najlepšie odmena neminie.

V našom magazíne sa samozrejme zameriavame na hodinky. Tie sú samy o sebe skvelým darčekom, ale nájsť tie pravé orechové v nekonečnom zozname hodiniek je celkom drina. Čo vám pomáha pri výbere, rozhodovaní, alebo naopak – čo viete, že by vám pomohlo, ale zatiaľ ste to v našom magazíne nenašli? Pokiaľ už takých radcov v našom magazíne využívate, budeme radi aj za také komentáre – čo robíme dobre, a čo robiť ešte lepšie. Tri najlepšie príspevky odmeníme fakt cool záležitosťou!

Súťažná otázka:

Čo vám pomáha pri výbere darčeka v podobe hodiniek? Čo by ste ocenili v našom magazíne alebo na youtube kanále ako pomocníka pri výbere? Alebo úplne jednoducho – čo by vám uľahčilo výber hodiniek pre vašich blízkych?

Čo môžete vyhrať:

3x hodinky Casio Collection A100. Totálne senzačnú retro záležitosť. Ide o reedíciu modelu F100 z filmu Votrelec, kde ich nosila nezabudnuteľná Sigourney Weaver. Casio pripravilo A100 ako jesennú novinku, očakávame ich na konci októbra a trom výhercom ich odošleme, akonáhle sa u nás objavia.

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 22. 9. do nedele 3. 10.

Nech vám žiadna súťaž neunikne

Dvakrát do mesiaca súťažíme o nové hodinky a ďalšie darčeky. Niekedy výmenou za správnu odpoveď, niekedy stačí byť len prihlásený k odberu nášho e-mailového spravodaja. Nechcete žiadnu súťaž zmeškať? Stačí sa prihlásiť k odberu a o všetkom budete vedieť ako prví.

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme vyžrebovali šesť šťastlivcov z radov odberateľov nášho pravidelného newslettera, ktorým sme rozdali darčekové poukazy v hodnote 20 eur. Gratulujeme Lukášovi, Milanovi a Zdeňkovi z Česka, a pánom Trug Tien, Rolandovi a dáme Ivete zo Slovenska. :)

Komentáre

Miropred 946 dňami, reagovať
Vzdy zalezi, ci dotycny ma viacero hodiniek, alebo jedny a ci sa vobec o hodinky zaujima. Ak ich ma viacero, alebo sa vyzna: snazim sa o kupu znamych modelov, ale v netradicnej farebnej kombinacii, pretoze je pravedpodobnost toho, ze ich bude mat skutocne mala. Ak ma iba jedny, tak je to jednoduche, vtedy staci kupit nejaku klasiku, pretoze modne znacky nekupujem ani ako darcek.
Pemipred 944 dňami, reagovať
velmi pomoze prehladna tabulka dolezitych vlastnosti ako cena, vodotestnost, vydrz baterie pri smart, vaha, rozmer. prehladna tabulka s prelinkoim na nakup by asi bola celkom fajn, pripadne aj stlpec dostupnych prevedeni by bol fajn