» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Vyhrajte G-Shock GA-2100 aka CasiOak

Tagy: Súťaže | Inteligentné | Klasické

Agáta Vřeská | 17.11.2021 | 2 MIN | 3x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

V dnešnej súťaži niekomu urobíme radosť CasiOakmi – hodinkami, ktoré sme zaradili aj do nášho výberu naj hodiniek roku. Ale nedáme ich len tak niekomu...

Odoberáte náš youtube kanál? To je dobre. Teraz máme ešte jeden. Nový, a rovnako dobrý. Skrátka – ten pôvodný sme rozdelili napol. Na pôvodnom Hodinky 365 nájdete všetko o smartwatch a športovej tématike, na novom s názvom Hodinky 365 classic zasa všetko o klasických hodinkách. Chápete, aby sa to neplietlo dohromady.

Takže pokiaľ vás klasické „hlúpe“ hodinky zaujímajú, nezabudnite kliknúť na odber. No a prečo o tom píšem… Aktuálne sme tam pre vás pridali výbery najlepších hodiniek za rok 2021. Veríme totiž, že v nich mnohí nájdu inšpiráciu, napríklad na vianočné darčeky. No a s tým súvisí aj dnešná súťaž.

S podobnými výbermi totiž iba začíname a určite tam je ešte veeeeľký priestor na zlepšenie. A tak sa pýtame:

Súťažná otázka:
Aké videá by ste ocenili v predvianočnom pátraní po najdokonalejších hodinkových darčekoch?

Na svoju česť sľubujeme, že tie najzaujímavejšie nápady na našich youtubových kanáloch zrealizujeme (a pokiaľ už to nestihneme tento rok, tak budúci určite) a naviac ten najprínosnejší komentár oceníme darčekom – ako inak – v podobe hodiniek.

Čo môžete vyhrať:
A o čo súťažíme? O CasiOak G-Shock GA-2100 – model, ktorý sa už po dvoch rokoch zaradil medzi najikonickejšie G-Shocky všetkých čias! Určite niekomu urobia radosť (ale môžete si ich aj nechať, my to nebonzneme). Farbu si výherca môže vybrať podľa svojho gusta :).

Casio G-Shock GA-2100 CasiOak sa zaradili medzi štyri najúspešnejšie G-Shocky vôbec
16.11.2021 - Agáta Vřeská
Casio G-Shock GA-2100 CasiOak sa zaradili medzi štyri najúspešnejšie G-Shocky vôbec

Termín súťaže:
Súťaž prebieha v termíne od stredy 17. 11. do nedele 28. 11.

Čo nezabudnúť?
Napísať svoj e-mail! Bez neho vás nemôžeme kontaktovať ohľadom prípadnej výhry. :)

Kto vyhral?

Toľko nápadov, to je paráda! Rozhodne neprídu navnivoč, niektoré sa nám tak páčili, že ich dávame do poradovníka na realizáciu. Možno niečo stihneme ešte tento rok! :) A najviac sa nám páčili tipy od Toma alias milovníkov rímskych číslic, ktorý si od nás odnesie GA-2100 podľa vlastného výberu. Ale tiež sa nám páčili tipy od Jirky a Tiki, ktoré oceníme aspoň poukazom na 500 Sk. Ešte raz ďakujeme. :)

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme rozdávali darčekové poukazy šiestim šťastlivcom, ktorých náhodný generátor vyžreboval. Stačilo, aby odoberali náš newsletter. Gratuláciu a poukaz od nás získava p. Sova, Martina K., Marek S., Marcela K., Patrik V. a pán Roman V.

Komentáre

Oskarpred 890 dňami, reagovať
Ja by som uvital akože tematické videa. Najlepsie potapace, najlepsie field watch atd. Samozrejme z vasej ponuky. A tam asi od cenovo dostupnejsich až ku drahsim atd. Nieco podobne v style teddy baldassarre, len pre nás, s hodinkamy ktore reálne aj vieme kupit ked nam to zapaci ????
Pavolpred 889 dňami, reagovať
Dobrý deň, v pátraní po predvianočných hodinkových darčekoch by som uvítal video zamerané výberom čisto na potápačské hodinky (môžu byť aj ostatné kategórie), ďalej výberom mechanických hodiniek (automaty, naťahovacie), výberom zo slnkom (svetlom) poháňaných modelov a pokojne aj výber medzi batériovými hodinkami (quartzkami). Ďalej sa povenovať kvalite, spoľahlivosti prípadne dĺžke náťahu (rezerve chodu) rôznych kalibrov. A zaujímové videá by mohli byť s viacerými hodinkami dodávanými čisto na meshovom (milánskom ťahu) prípadne aj na ostatných náramkoch, remienkoch ( textil, koža, guma kov...), ale pravdepodobne každé video zvlásť alebo rozdelené jedno video na sekcie napr. 15 modelov mesh následne 15 modelov kov, 15 modelov hodiniek s koženým remienkom atď.
Jurajpred 889 dňami, reagovať
Uvítal by som recenzie na vodotesné hodinky, konkrétne wr100 až wr200. Nakoľko sa rád potápam. A taktiež výdrž batérií napr. v hodinkách ako Casio s 10 ročnou výdržou batérie, či to je naozaj tak. Ďalej bližšie info o hodinkách ktoré majú solárne dobíjanie, efektivita dobíjania, životnosť batérie a pod. Veľmi by to pomohlo pri výbere, nakoľko pri niektorých hodinkách je toho napísaného naozaj veľmi málo. Ďakujem.