» Blog » FitBit

SÚŤAŽ: Aké funkcie potrebujete v smart hodinkách na šport?

Tagy: Súťaže | FitBit | Inteligentné

Matěj Urbaczka | 16.11.2022 | 1 MIN | 11x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Keď si idete zašportovať, aké funkcie či metriky v smart hodinkách určite potrebujete? Stačí vám základ alebo si potrpíte na pokročilejšiu výbavu? Aj o tom bude dnešná súťaž, v ktorej môžete vyhrať mestský smartwatch Fitbit Versa 2 Special Edition.

Súťažná otázka:

Aké funkcie potrebujete v smart hodinkách na šport? Preferujete mať hodinky iba na šport alebo by ste si želali model, ktorý má proste všetko?

Čo môžete vyhrať:

Vyhrať môžete smart hodinky Fitbit Versa 2 Special Edition. Fitbit Versa sú typicky mestské hodinky, ktoré urobia radosť každému, kto hľadá predĺženú ruku telefónu. Zobrazujú notifikácie, môžete počúvať hudbu priamo z nich a tiež s hodinkami zaplatíte. Okrem toho majú takmer všetky fitness a športové funkcie.

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 15. 11. do nedele 4. 12.

Čo nezabudnúť?

Napísať svoj e-mail! Bez neho vás nemôžeme kontaktovať ohľadom prípadnej výhry.

Kto vyhral?

To sa ešte dozviete. :)

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži o darčekové poukazy sme tentokrát vyžrebovali: Miroslava T., Martina T., Luciu V., Petera M., Jaroslava Š. a Elišku M. Gratulujeme! Výhercom sa budeme ozývať.

Komentáre

Lenapred 524 dňami, reagovať
milujem šport a stačí sa mi pretekať samej so sebou ;)). smarthodiny musia mať sledovanie krokov, tepu, kyslíka v krvi, meranie vystúpaných poschodí, dobrú aplikáciu s vyhodnocovaním metrík, podporu športových aktivít - chôdza, beh, plávanie, kardio, hiit, bicykel, posilňovanie, indoorveslo, turistika, lyžovanie... benefitom sú vyhodnocovania fyzického stavu, meranie stresu... a musia byť aj pekné :)
Duskypred 524 dňami, reagovať
Preferujem univerzalne hodinky. Urcite by nemali chybat funkcie ako pocet krokov, srdcovy tep, meranie roznych aktivit, stopky/casovac, gps, datum, ukazatel vydrze baterie.
Michalpred 524 dňami, reagovať
Zakladom dobrych sportovych hodiniek je kvalitna mobilna aplikacia a moznost merat pulz, kroky, vzdialenost, spanok, uroven stresu, .. Dlha vydrz by uz mala byt dnes samozrejmostou. Bonusom je nenapadny dizajn, aby sa pripadne dali nosit spolu s klasickymi mechanickymi hodinkami. :)
Marek Blichárpred 524 dňami, reagovať
Keďže som začal športovať "serióznejšie", rozhodol som sa vymeniť svoje chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 4 za niečo chytré a elegantné ale zároveň nadupané športovými funkciami a dlhou výdržou batérie. Niečo, čo disponuje všetkými metrikami potrebnými pre bežcov na dlhšie trasy. Niečo čo disponuje mapami, dobrým snímacom tepovej frekvencie, sledovaním trasy. Preto sa teším, že mi Ježiško prinesie Garmin Fenix 7 ????
Patopred 524 dňami, reagovať
Presne tak cim viac funkcii tym lepsie
Ľubomírapred 524 dňami, reagovať
Úplne mi stačia stopky, vzdialenosť (GPS), meranie tepu, ukazovateľ batérie. Hodinky za vás aj tak behať nebudú :)
Martinpred 521 dňami, reagovať
Určite meranie tepu, vedieť v akých zónach sa pohybujem a určiť si tak ťažší, prípadne ľahší tréning pre regeneráciu. Na pretekoch využívam tempo, vedieť sa tak udržať a neprepáliť :)
Rastislavpred 519 dňami, reagovať
preferujem hodinky s gps, krokomerom, meranim tepu, sportovymi aktivitami. dlhšia vydrz baterie je len plus
Matejpred 516 dňami, reagovať
Preferujem univerzalnost. Potrebujem aby hodinky vydrzali trackovat moje sportove aktiivty a zaroven poskytovali smart funkcie
Mirkapred 515 dňami, reagovať
Hlavne baterka je pre mna dolezita a funkcie, ktore hodinky ponukaju.
Jurajpred 515 dňami, reagovať
Zdravím. K športu stačí čas, vzdialenosť. Teda aspoň pre mňa. Už som toľko dal odpovedí a nevyhral nikdy. Takže ani teraz nevyhrám, to je jasné. Vopred ďakujem.