» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Vyhrajte kožený remienok Ricardo podľa vlastného výberu

Tagy: Súťaže | Remienky, náramky

Eliška Měrková | 15.11.2023 | 1 MIN | 4x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Keď hodinky, tak na koži? Kožené remienky sú príjemná vec – takmer vždy hodinky vyzdvihnú na elegantnejšiu úroveň, sú pohodlné, mäkké, ľahké... Bohužiaľ však nevydrží navždy. Ako často si remienky meníte? A čo je podľa vás pri výbere náhradného remienka najdôležitejšie?

Náramky a remienky – Prezývky pre hodinkových fanúšikov
28.6.2023 - Eliška Měrková
Náramky a remienky – Prezývky pre hodinkových fanúšikov

Čo rozdávame?

Súťažná téma:

Ako často si remienky meníte? Ladíte remienky k svojim hodinkám podľa nálady a oblečenia? Alebo svoj remienok necháte na hodinkách takpovediac "umrieť" a nový zaobstaráte až vo chvíli, keď je výmena nevyhnutná? A vôbec, čo je pre vás najdôležitejšie pri výbere náhradného remienka?

Odpovede nám píšte do komentárov pod článok. Tie najzaujímavejšie náležite oceníme.

Kožené remienky - ako ich čistiť a ako sa o ne starať
24.5.2019 - Radek Vyhlídal
Kožené remienky - ako ich čistiť a ako sa o ne starať

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 15. 11. do nedele 26. 11. 2023.

Kto vyhral?

Zaujali nás komentáre Jandy, Ladi, Víta, Martina, Erika a Roba. Výhercov každopádne vždy kontaktujú naši milí kolegovia z oddelenia Starostlivosti o zákazníkov.

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme vyžrebovali Vendulu, Ľubomíra, Martina, Radka, Dominiku a Ľuboša. Výhercom gratulujeme a posielame darčekový poukaz.

Talianske remienky Morellato – Príbeh a 4 argumenty, prečo stoja za to
1.6.2022 - Eliška Měrková
Talianske remienky Morellato – Príbeh a 4 argumenty, prečo stoja za to

Remienky Hirsch: 5 dôvodov, prečo chcieť kvalitu a nie len spotrebný tovar
12.1.2021 - Agáta Vřeská
Remienky Hirsch: 5 dôvodov, prečo chcieť kvalitu a nie len spotrebný tovar

Komentáre

Robopred 173 dňami, reagovať
Nikdy som nebol veľkým fanúšikom kožených remienkov. Prišlo to až vekom a aj tým, že som v poslednom čase začal nosiť retro hodinky, ktoré boli pôvodne s kovovými remienkami. Tie som len tak na skúšku nahradil koženými a zistil som, že je to pohodlné a elegantné... Je fakt, že takýto remienok má svoju obmedzenú životnosť a časom sa mení aj jeho vôňa na " nevôňu"... Ale aj to má svoju pozitívnu stránku a nie jednu... Tá prvá je, že kožený remienok vám nikdy nepríjemne nepotiahne chlpy na ruke... tí chlpatejši vedia, o čom hovorím... Druhé pozitívum je v tom, že obmedzená životnosť remienka vás núti si vždy po čase kúpiť remienok nový. Ja si v tom prípade vyberám vždy trošku inú farbu, alebo vzor a tým si robím radosť, pretože hodinky zasa naberú iný šmrnc ... A tretie pozitívum je v mojom prípade možno trochu úchylka. Milujem vôňu nového koženého remienka natoľko, že sa občas pristihnem pri tom, ako si ovoniavam vlastné hodinky . A vtedy mi je úplne jedno, čo si o mne myslia tí, ktorí ma pri tejto činnosti pristihnú.☺️ Všetkých pozdravujem a prajem pohodu. Robo
Patopred 173 dňami, reagovať
Dolezita pri vymene remienka je urcite jeho kvalita.Je ale pravda ze ho menim az v poslednej chvili.
Petet Thampred 173 dňami, reagovať
Na mam aj hodinky s koženym remienkom , pracoval som ako veduci v hodinarstve VDL v BA ,, výhoda kožených remienkov sú lahke a pekne , žial cena velmi stúpla posledne desaťročia najmä krokodíl cez 200 až do 400 e., Preto je riešenie imitácia , alebo lacnejšia koža. V obľube sú aj robustne letecké remienky ...., vid moje Pilot.
Peter Čiernikpred 168 dňami, reagovať
Zdravím vás, kožený remienok má svoje výhody,ktoré zvíťazili nad nevýhodami.Ale všetko je vec názoru!