» Blog » Súťaže

Darček pre odberateľov newslettera: Rozdávame 6 darčekových poukazov

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 24.3.2021 | 1 MIN | 5x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Každých 14 dní posielame mailový newsletter. Je plný noviniek, prehľadu aktuálnych článkov z nášho magazínu a sem tam aj nejaká klebeta zo zákulisia firmy. A nechýbajú ani pravidelné súťaže.

Naozaj v každom newsletteri totiž nájdete nejakú súťaž o hodinkové ceny. A niekedy ani nemusíte nič robiť, aby ste nejaký ten darček vyhrali. Už sme dokonca premýšľali, či by sme nemali byť prísnejší, ale nás to baví. Aj tentokrát preto urobíme radosť 6 z vás, ktorí odoberajú náš mailový newsletter. Len tak.

Pravidlá:

Stačí, keď najneskôr 5. 4. 2021 budete odberateľom newslettera. Pokiaľ informačný štrnásťdenník už odoberáte, stačí čakať, či žreb padne práve na vás. Pokiaľ nie, k odberu sa môžete prihlásiť pod akýmkoľvek článkom. Hoc aj týmto.

Čo rozdávame:

V stávke je 6 darčekových poukazov na nákup v našom e-shope v hodnote 20 eur.

Výherca minulej súťaže

V minulej súťaži nás zaujímal váš otvorený názor na značku Invicta. Toľko odpovedí sa nám ešte nestretlo! Moc ďakujeme každému, kto sa podelil o svoje skúsenosti a pohľad. Zo všetkých zúčastnených sme vyžrebovali jedného výhercu, ktorý si odnesie hodinky Invicta Pro Diver. Šťastie mal pán Michael. Veríme, že nový prírastok do zbierky urobí radosť. :)

Komentáre

Stanopred 1127 dňami, reagovať
Dobrý deň. Reagujem na minulú súťaž. Veľmi prajem" Michaelovi" k výhre len akosi neviem ten komentár nájsť. Pobavilo ma to. Niekde sa stala chyba. S pozdravom Stano.
Agáta Vřeskápred 1127 dňami
Dobrý deň, Stano, budem vám držať palce pri žrebovaní. :) Komentár s vašou mailovou adresou som u minulej súťaže hľadala, ale bohužiaľ žiadny v systéme nemáme, snáď došlo k nejakej technickej chybičce. Ale treba to tentoraz vyjde. :)
Stanopred 1127 dňami, reagovať
Dobrý deň. Už som tú chybičku našiel. Totiž máte aj slovenskú stránku "365.sk" a niektorý sme sa zapojili v súťaži cez túto stránku. Sledoval som vašu súťaž cez túto stránku a tu som sa aj zapojil. Môj návrh pre Vás : Upozorniť vašich fanúšikov na súťaženie len cez českú stránku "365.cz" , alebo to nejakým spôsobom technicky ošetriť. S pozdravom Stano.
Agáta Vřeskápred 1126 dňami
Zdravím ešte raz Stano, vidíte, ja to taky inštinktívne hľadala na českej stránke. Ale na slovenskom som Vás vyhľadal. Dokonca si váš príspevok vybavujem, pretože som vo Vašej zbierke obdivovala tie Seiko présage :-) A samozrejme aj rozsah Vašej kolekcie, pravda, že INVICTA ste tam ešte nemal. Čo sa žrebovanie týka, pokiaľ pravidlá neuvedú inak, tak je súťaž spoločná pre Československo. Tentoraz vyhral niekto z Česka, keď losujeme o darčekové poukazy, je to rozdelené pol napol. :)
Stanopred 1126 dňami, reagovať
Dobrý deň. Ďakujem za vašu reakciu a vysvetlenie. Ďakujem aj za pochvalu. Tie Seiko a tiež Wenger som si zakúpil vo vašom obchode a som spokojný. A určite sa budem snažiť svoju zbierku ešte rozšíriť aj o iné modely a značky, nevynímajúc značku INVIKTA. S pozdravom Stano.