» Blog » Súťaže

Súťaž: Vyhrajte 2x nové Xiaomi Mi Watch Lite

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 7.4.2021 | 1 MIN | 4x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Viete, že máme nový youtube kanál Hodinky 365? Každý týždeň pridávame ďalšie a ďalšie recenzie, zaujímavé príbehy o hodinkách aj videonávody. Ale stále je na čom pracovať. Pomôžete nám posunúť sa ešte o kus ďalej? Výmenou ponúkame šancu vyhrať jedny z dvoch Xiaomi Mi Watch Lite.

O klasické články samozrejme neprídete, ale podľa počtu videní je jasné, že videá vás skutočne bavia. Aj my v tom vidíme skvelú možnosť, ako sprostredkovať recenziu ešte viac na telo. A zaujíma nás váš názor na to, ako sa nám darí, na čom je treba zamakať a čo sa vám naopak páči.

V dnešnej súťaži sa vás preto pýtame, aké video-recenzie by ste chceli vidieť na našom novom youtube kanále Hodinky 365? Chýbajú vám recenzie konkrétnych modelov? Ktoré hodinky máme vyzvať na súboj? Alebo by ste privítali nejaké návody na konkrétne hodinky? A čo by ste zmenili, zlepšili na súčasnej produkcii? Uvítame nápady, konštruktívnu kritiku a najmä konkrétne návrhy.

Súťažná otázka:

Aké videorecenzie by ste chceli vidieť na našom youtube kanále? Aké témy vás zaujímajú a čo by ste na súčasnej produkcii zlepšili?

Čo rozdávame:

Xiaomi Mi Watch Lite recenzia – Lacný vstup do sveta smartwatch
22.3.2021 - Dominik Hok
Xiaomi Mi Watch Lite recenzia – Lacný vstup do sveta smartwatch

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 7. 4. do nedele 18. 4. 2021.

Nech vám žiadna súťaž neunikne

Dvakrát do mesiaca súťažíme o nové hodinky a ďalšie darčeky. Niekedy výmenou za správnu odpoveď, niekedy stačí byť len prihlásený k odberu nášho e-mailového spravodaja. Nechcete o žiadnu súťaž prísť? Stačí sa prihlásiť k odberu a o všetkom budete vedieť ako prví.

Výherca minulej súťaže

minulej súťaži sme žrebovali z odberateľov pravidelného newslettera a rozdávali 6 darčekových poukazov. A kto si tentokrát odnesie malý darček v hodnote 20 eur? Tereza P., Josef Š., František M., Milan B., Žaneta H. A Zuzana D. Srdečne gratulujeme a veríme, že poukaz urobí radosť. :)

Komentáre

Martinpred 1116 dňami, reagovať
Určite by som ocenil recenzie značky Garmin. Konkrétne sa zamerať na model Fenix. Existuje veľa typov, často len iný názov a hodiny sú inde cenovo a tiež aj paeametricky. Taký ľahký návod čo sa oplatí priplatiť, naopak čo je už bežným užívateľom zbytočné. Ďakujem
Pavolpred 1114 dňami, reagovať
Dobrý večer, mne osobne by sa páčilo porovnanie hodiniek v rôznych cenových kategóriách - hovorím o štandardných hodinkách pre hodinkára, čiže nie smart hodinky. Bolo by zaujímavé, ak by ste recenzovali konkrétne kalibre strojčekov s popisom aj pre nezainteresovaných sledovateľov v tejto oblasti. Ich porovnanie pomer cena, kvalita, výkon ako aj samotné hodinky medzi sebou. Prípadne aj quartzové strojčeky, remienky, hodinky ako celok pre koho, pre akú príležitosť konkrétne hodinky, zariadenia odporúčate. Recenzie hodiniek od dostupných až po finančne náročnejšie kúsky. Robíte dobré články o histórii a predstavenírôznych značiek to, takisto môže niekoho zaujímať v podobe podcastu alebo videorozhovoru medzi odborníkmi, ktorý majú k tomu čo povedať. Tém v hodinárstve a technológiách s tým spojených je niekoľko, už len na Vás záleží aký kontent a level chcete publikovať. Nakoľko rozumiem, že aj smart zariadenia zaujímajú určitú skupinu ľudí a majú fanúšikov tejto techniky, pravdepodobne máte záujem propagovať produkty tejto kategórie ako aktuálne na Vašom youtube kanále prevláda. Čo by sa mohlo zlepšiť? momentálne nie som žiadny moderátor ani nič s tým spojené, preto nie je regulérne kritizovať, ale ak by ste predsa chceli vedieť kde by sa mohlo niečo zdokonaliť myslím, že by sa dalo zapracovať na prejave niektorých publikovaných videí, hlavne tých popisných, kde recenzujete prípadne popisujete hodinky pre nádejných uchádzačov o ne, ... aby recenzia nebola umelá ako keď moderátorka číta večerné správy z čítačky. Ste www.hodinky-365, tak predpokladám, že ste odborníci v tejto oblasti a máte čo o tom povedať ;).
Karinpred 1114 dňami, reagovať
Pozdravujem. Ja by som uvítala vtejto dobe aj recenzie klasických hodiniek, nie tých smart. Ja osobne používam hodinky ako praktický módny doplnok. No a keďže sa mi už nejakých nových žiada, bola by som vďačná za čo i len krátke recenzie, ako sedia na ruke a podobne. Určite by som si skôr vedela vybrat a rozhodnúť sa. Už sa teším na najbližšie nové videá. Pekný deň Karin
Adriánpred 1114 dňami, reagovať
Váš kanál sa mi veľmi páči. Recenzie sú originálne a majú svoj štýl. Takže na produkcii by som zatiaľ nemenil nič. Len tak ďalej! Z tém by ma zaujímala história značky PRIM. Prajem veľa úspechov.