Telefón 0650 400 134 (volajte PO-PA 8-18, SO 10-18)
Košík
0,00 €
Prejsť k objednávke
logo

SÚŤAŽ: Vyhrajte dámske hodinky Boccia Titanium s eko remienkom AppleSkin

Tagy: Súťaže

Eliška Měrková | 6.4.2022 | 2 MIN | 4x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Udržateľné materiály, ekologické materiály, recyklácia, upcyklácia... Tiež ste si všimli, že sa to vo svete týmito termínmi v posledných rokoch len hemží? Ani hodinárske značky v boji za lepší, čistejší svet nestoja bokom a alternatívne materiály tak u hodiniek vidíme čím ďalej tým častejšie. A čo si o tom myslíte vy? Podeľte sa s nami o váš názor a vyhrajte dámske hodinky Boccia Titanium.

Psst. Niečo pre vás chystáme. Ale než prezradíme, čo to bude, poďme sa zamyslieť nad celkom ťažkou, ale dôležitou témou – nad ochranou životného prostredia. Ako k tomu prispievajú hodinárske značky? Čím ďalej častejšie u nich vidíme ušľachtilú snahu o používanie alternatívnych materiálov, najmä pri remienkoch hodiniek. Máme tu Certinu s Tide Ocean materiálom z recyklovaného plastového odpadu, ktorý znečisťuje oceány a pobrežia.

Alebo napríklad Boccia Titanium s jablčnými remienkami AppleSkin. Jedná sa o alternatívu kože na bio báze, ktorá je zhotovená z recyklovaného jablčného pektínu.

Jablkové hodinky, ale Apple Watch to nie sú, jasný pane
27.11.2020 - Eliška Měrková
Jablkové hodinky, ale Apple Watch to nie sú, jasný pane

A len tak pre zaujímavosť, viete, že existujú aj remienky z kukurice, listov či papiera?

Súťažná otázka:

Čo si o celkovej myšlienke udržateľnosti a alternatívnych materiáloch myslíte vy? Majú podľa vás zmysel? Vyhľadávate ich? Alebo idú tieto eko záležitosti úplne mimo vás? Rozpíšte sa. Najprínosnejší komentár vyhráva.

Čo môžete vyhrať:

Elegantné hodinky Boccia Titanium vo sviežich jarných farbách a revolučným BIO remienkom AppleSkin, ktorý je vyrobený upcykláciou jablčných vlákien pri spracovaní jabĺk. Samotné hodinky sú naviac zhotovené z titánu, takže sú vhodné aj pre dámy s citlivejšou pokožkou.

Dámske titánové hodinky pre citlivú pokožku – Fotogaléria
8.12.2020 - Eliška Měrková
Dámske titánové hodinky pre citlivú pokožku – Fotogaléria

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 6. 4. do nedele 17. 4. 2022

Čo nezabudnúť?

Napísať svoj e-mail! Bez neho vás nemôžeme kontaktovať ohľadom prípadnej výhry.

Kto vyhral?

To sa dozviete v budúcom newsletteri. :)

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme odberateľov nášho newslettera obdarovali darčekovými poukazmi v hodnote 20 eur. A generátor čísiel vybral týchto šťastlivcov: Lukáš, Jana, Martin, Aleš, Naděžda a Gustav. Gratulujeme. :)

Komentáre

Jurajpred 774 dňami, reagovať
Samozrejme že majú zmysel, treba ísť do toho...
Boris Szerelmypred 774 dňami, reagovať
Ja som za overený typ materiálu na remienky ako koža , Titan, nerez, kaučuk atď tieto novodobé eko remienky podľa mňa na výrobu a spracovanie sa minie ešte viac energie ako na obyčajný tak moc eko to není to je len na oko ako elektromobil
Peter Čiernikpred 773 dňami, reagovať
Áno, treba vyskúšať alternatívne materiály a tým šetriť životné prostredie.
Marcel Ilavskýpred 772 dňami, reagovať
zdravím, samozrejme že máme dobu kde všetko smeruje do produktov ECO, BIO atď ... každá zmena má svoje + ale aj - . ... a samozrejme aj svoje úskalia, no netreba sa báť a vyskúšať. Ťažko je hodnotiť či sú OK alebo nie, treba vyskúšať a zhodnotiť. Určite časom prídu aj v tomto smere inovácie a máme sa na čo tešiť. Za mňa môžem smelo povedať, že som išiel do overenej značka a kvality v podobe Garmin Tactix a plánujem prikúpiť nylonový remienok, ktorý tiež niekto chváli a niekto zatracuje ... ale nevyskúšaš nevieš :-) Myslím si, že tieto hodinky spolu s týmto remienkom budú pre budúce majiteľky potešením a určite keď sú aj šetrnejšie k pokožke si nájdu kopec spokojných zákazníkov. pozdravujem, prajem všetko dobré nech sa darí. Maco