» Blog » Tissot

Vyhrajte Tissot Supersport Tour de France 2021 – Uhádnite kód a hodinky sú vaše

Tagy: Súťaže | Tissot

Agáta Vřeská | 25.6.2021 | 2 MIN

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Špeciálna edícia Tissot Supersport Chronograph je exkluzívny model k slávnemu preteku Tour de France. Teraz ho môžete vyhrať. Uhádnite kód trezoru a odneste si tieto fantastické čierno-žlté športovkyne domov.

V dobe konania najslávnejšieho cyklistického preteku Tour de France bude v našej ostravskej predajni umiestnený trezor. V ňom budú uschované hodinky Tissot Supersport Tour de France 2021, ktoré budú čakať na výhercu, ktorý ako prvý uhádne kód a otvorí trezor. Kto bude mať ako prvý šťastnú ruku?

Pravidlá súťaže a ako vyhrať

  1. Súťaž je určená pre všetkých zákazníkov, ktorí si v dňoch konania Tour de France, teda 26. 6. – 18. 7. 2021, kúpia akékoľvek hodinky značky Tissot na predajni či v e-shope Hodinky 365.cz.
  2. Po kúpe hodiniek Tissot môže zákazník zadať kód do trezoru, ktorý bude umiestnený na predajni Hodinky 365.
  3. Ten, kto ako prvý uhádne kód, odnáša si hodinky Tissot Supersport Tour de France a súťaž končí.
  4. Pokiaľ nikto neuhádne kód do 18. 7. 2021, bude prebiehať žrebovanie zo všetkých zákazníkov, ktorí si v období súťaže zakúpili hodinky Tissot.
  5. Výherné hodinky sa viažu k zakúpeným hodinkám. Pokiaľ sa rozhodnete v lehote pre vrátenie zakúpené hodinky vrátiť, alebo vymeniť za inú značku, automaticky tým prepadá aj vaša prípadná výhra.
A malá nápoveda: Číselný kód do trezoru bude v podobe 001-100.

O čo súťažíme?

V hre je špeciálna edícia k preteku Tour de France Tissot Supersport Quartz Chronograph T125.617.17.051.00 Tour de France 2021. Tissot je oficiálnym časomeračom preteku a každý rok vzniká unikátny model v kolekcii Tour de France.

Kam zadať kód po kúpe hodiniek v ostravskej predajni Hodinky 365?

Akonáhle si u nás kúpite ľubovolné hodinky značky Tissot v dobe konania súťaže, náš tím vás vyzve k zadaniu 3 čísel, ktoré podľa vás otvoria trezor s hodinkami.

Ako zadať kód, pokiaľ si hodinky kupujete cez e-shop Hodinky-365.cz?

Súťaže o hodinky sa môžete zúčastniť, aj keď zrovna nebudete hodinky kupovať priamo v našej ostravskej pobočke. Stačí zadať svoj tip na 3 čísla do poznámky pri objednávke. Náš tím potom váš kód zadá do trezoru za vás a ako dôkaz vám pošle video. :) Či už bude váš tip víťazný, alebo nie.

Vzťahuje sa na výherné hodinky záruka?

Samozrejme. K hodinkám získate medzinárodnú záručnú kartičku a štandardnú záruku na 24 mesiacov.

Môžem si Tissot Supersport Tour de France kúpiť?

No ešte aby nie! Tieto krásky vo farbách Tour de France sú volne na predaj. Ale aj keď nejde o limitovanú kolekciu, model je určený len pre aktuálny ročník. Takže pokiaľ na ne máte zálusk, byť vami, nečakali by sme príliš dlho. Nie je vôbec isté, či potom ešte budú.

Súťaž prebieha v spolupráci s oficiálnym distribútorom Tissot pre Česko a Slovensko. Usporiadateľ si vyhradzuje právo jednostranne meniť a doplňovať pravidlá akcie priebežne po celú dobu jej trvania.

Komentáre