» Blog » Garmin

Vrátenie hodiniek Garmin s použitým voucherom na topografické mapy (TOPO Garmin Czech v4 PRO)

Tagy: Návody | Garmin | Inteligentné

Dominik Hok | 8.8.2022 | 1 MIN | 7x komentár

Zistili ste, že vám smart hodinky Garmin nevyhovujú, ale už ste využili kód na topografickom voucheri? V tomto článku sa dozviete, čo v takom prípade obnáša vrátenie hodiniek.

Chcem vrátiť hodinky Garmin s použitým topografickým voucherom

Nebojte, ide to.

Pokiaľ sú hodinky bez nedostatkov, každý seriózny predajca (napríklad my) vám hodinky vezme späť a strhne vám čiastku za topografický voucher. Zvyčajne je to niečo okolo 80 eur.

Je to z toho dôvodu, že voucher nie je prenosný. Na voucheri je totiž špeciálny kód, ktorý je pridružený nielen ku konkrétnym hodinkám, ale aj k účtu Garmin Connect.

Pokiaľ by teda daný kód chcel použiť niekto iný a chcel by mapy nainštalovať na úplne rovnaké hodinky (a možno aj iné), nepôjde to. Vyskočí mu totiž hláška, že daný kód už bol použitý a je spojený s iným účtom Garmin Connect.

Nevyužívajte voucher, pokiaľ si nie ste istí, že si hodinky Garmin necháte

Určite máme jednu zásadnú radu. Nezoškrabujte stieraciu vrstvu pod ktorou je ukrytý kód pre stiahnutie máp, dokiaľ si nie ste 100% istí, že si hodinky necháte. Predídete potom všetkým problémom, ktoré sú napísané vyššie. :)

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre

Michalpred 621 dňami, reagovať
Dominik mám dva takéto kupóny ( od Vás ) nepoužité , zabalené ....nemám pre nich využitie . ..odkúpite ich ??? Otázka druhá ...neplánujete spraviť článok o Fenixe a Tactixe ak bude update 9.xx , pretože to bude fakt masívny update....inak Tactixy si stále robia čo chcú.....
Dominik Hokpred 620 dňami
Zdravím, Michal. Bohužiaľ, ako firma nemôžeme odkupovať topo vouchery len tak od niekoho. Ponúknite to v nejakej Facebookovej skupine, určite sa niekto nájde. :) Článok sme neplánovali, ale môžeme to zvážiť, pretože máte pravdu - update je to obrovský.
Michalpred 620 dňami, reagovať
S tým odkupovaním som žartoval......Vám ich pošlem a darujte niekomu kto využije . Sociálne siete ignorujem...je to mimo mňa....ten update je posledná šanca pre moje Tactixy , ak nedostanú rozum , jebnem po nich kladivom a hotovo......
Dominik Hokpred 619 dňami
Michal, to by bola škoda. :)
Robertpred 545 dňami
...ja by som mal záujem...
Slavomirpred 117 dňami, reagovať
Zdravím. Kúpil som tieto hodinky garmin fenix 7x solar gray. Neviem nastaviť aby mi zobrazovalo prichádzajúce hovory, Sms, správy Mesenger, viber, whatsapp.... Neviete poradiť? Tento typ hodím by to mal mať. Preto som to kupoval. Ďakujem za odpoveď. Kriváň Handlová Slovakia
Matěj Urbaczkapred 114 dňami
Zdravím, je zapotřebí nastavit, aby měla aplikace veškerá oprávnění od telefonu a běžela na pozadí telefonu neustále. Toto nastavení nejlépe provedete v nastavení telefonu - aplikace - garmin connect - oprávnění - zde můžete povolit vše. Zde pak taky nastavíte možnost, aby aplikace mohla běžet na pozadí.

Hodinky zmienené v článku

Zľava 40% do 30.4.
49,80 € skladom