Hodinky Certina DS Action Lady Automatic Diamonds C032.207.22.126.00

5 rokov záruka
Certina DS Action Lady Automatic Diamonds C032.207.22.126.00 Certina DS Action Lady Automatic Diamonds C032.207.22.126.00
Dámske hodinky - oceľový náramok, ocelové puzdro, zafírové sklíčko. Všetky technické parametre nájdete nižšie
Skladom 1 ks ihneď na odoslanie
Doručíme do stredy 22.5.  Viac o doručení a dostupnosti

Tovar je skladom v Ostrave na predajni a teda pripravený k okamžitej expedícii k vám.

Doručenie dopravcom:doručíme do stredy 22.5.
Osobný odber v Ostrave:na vyzdvihnutie od utorku 21.5.

Dodacie lehoty platia pri platbe kartou alebo na dobierku pre SR.

Mohlo by sa Vám hodiť
+ Gravírovanie, 33 €
989 € strážiť cenu
+ doprava zdarma
+ 5 rokov záruka na strojček zadarmo
+ predlžujeme možnosť vrátenia do 365 dní ZADARMO
+ záruka 24 mesiacov priamo od výrobcu
+ autorizovaný predajca značky Certina
Pridať k porovnaniu Do obľúbenýchDotaz k tovaru
Technické parametre
Číslo tovaru
250171
Záruka
24 mesiacov
5 rokov záruka na strojček
V predaji od
Február 2024
Značka
Certina (Švajčiarsko)
Potvrdenie pravosti
Určené
Dámske
Priemer, hrúbka
Ø 35 mm, 11 mm
Vodeodolnosť
200 M - potápanie
Puzdro
Oceľ, rozpätia nožiek 15 mm
Sklíčko
Zafírové, antireflex: jednostranná antireflexná vrstva
Remienok
Oceľ
Typ zapínania
Motýlikové
Luminiscencia
Nie je
Osadenie
Diamanty
Strojček
Mechanický s automatickým náťahom. ETA Powermatic 80.611, Rezerva chodu 80h, 21.600 BPH (3Hz), 25 kameňov, Hacking, Možnosť ručného náťahu, Obojstranný náťah
Funkcie a vlastnosti
Dátum
Priehľadné dienko
Šróbovacie dienko
Šrobovacia korunka
Rovnaké hodinky v inom prevedení

Je to splnený sen žien, ktoré chcú kvalitné mechanické hodinky s dávkou ženskosti a zároveň s vynikajúcou odolnosťou. Presne to vytvorila spoločnosť Certina s hodinkami Certina DS Action Lady Automatic Diamonds C032.207.

Začať musíme samozrejme ciferníkom, na ktorom namiesto hodinových indexov nájdeme 8 diamantov. Samozrejme, ide o certifikované diamanty a každé hodinky majú vlastnú kartu s certifikátom pravosti, takže si môžete byť istí, že nejde o takzvané "konfliktné diamanty".

V závislosti od modelu je potom ciferník buď prírodný perleťový, alebo gradientový, kde farebné tóny prechádzajú od tmavých po svetlé. Indexy sú z leštenej ocele, rovnako ako ručičky. A napriek ozdobnému charakteru si model zachováva vynikajúcu čitateľnosť a prehľadnosť, vrátane okienka s dátumovkou.

Celkovo je model krásne vyvážený. Jednotlivé prvky a menšie rozmery dávajú jasne najavo, že ide o čisto ženskú záležitosť, ale zároveň si nepotrpí na zbytočnú prezdobenosť.

A keďže patrí do radu Aqua, je jasné, že napriek diamantovému lesku ponúka skvelú vodotesnosť 200 metrov. Nechýbajú ani dôležité atribúty pre kvalitnú vodotesnosť, ako je skrutkovací ciferník a korunka. Tá je navyše chránená proti nechceným nárazom.

Celkovo hodinky Certina vynikajú odolnosťou vďaka koncepcii DS Concept. Majú zosilnené zafírové sklíčko a v tomto prípade aj vnútornú antireflexnú vrstvu na zníženie oslnenia. To má zabezpečiť, aby bol pohľad na krásny ciferník vždy dokonalý.

A v neposlednom rade je vo vnútri strojček. Tu si Certina nevybrala nič menšie ako Powermatic 80.611 s vynikajúcou 80-hodinovou rezervou chodu a antimagnetickými vlastnosťami (vďaka vlásenke Nivachron).

Dalo by sa povedať, že tieto hodinky sú dokonale skonštruované zvnútra aj zvonku. Teda, samozrejme, ak sa trafí do vášho vkusu.

Ak chcete podobne stavaný model s diamantmi, ale výnimočne presným quartzovým strojčekom, odporúčame neprehliadnuť hodinky Certina Aqua DS Action C032.051.