Súťaž

SÚŤAŽ: Rozdávame Huawei Band 6

Klasické hodinky už máte, ale hodil by sa vám nejaký ten smart náramok? Na záznam krokov, zobrazenie notifikácií a stráženie tepu? Dnes také rozdávame. A pretože náš newsletter už odoberáte, možno vyhráte jedny z Huawei Band 6 práve vy.

Viac o súťaži >>

Aktuálne v magazíne

Quartzové hodinky – Ako fungujú a ako sú na tom oproti mechanikám?

Nad quartzovými (batériovými) hodinkami niektorí konzervatívni hodinkári stále povedzme... ohŕňajú nos. A pritom, keď sa do problematiky ponoríte hlbšie, jedná sa o podobne komplikovanú a magickú vecičku, ako je mechanika. On totiž ten quartz nezmenil hodinársky svet len tak náhodou.

Prečítať článok >>

Aktuálne v magazíne

Od pandy, batmana až k pepsi. Sprievodca zaujímavými názvami a všeobecnými prezývkami hodiniek

Je to farbou, je to štýlom? Môže za to dizajn? Vo svete hodiniek existuje niekoľko názvov, ktoré zdôrazňujú istý aspekt hodiniek. Poďme sa o nich dnes pobaviť. Odkiaľ sa vzali pandy, prečo pepsi a nie RC a čo sú padellony?

Prečítať článok >>

Novinka v predaji

Nová umelecká kolekcia Swatch By Jean-Michel Basquiat

Poznáte Jean-Michela Basquiata? Presne, americký maliar, ktorý mal špecifický rukopis. Možno ste videli aj životopisný film, kde Basquiata stvárnil Jeffrey Wright. Ale tak či onak, Swatch má novú kolekciu x Basquiat je to fakt štýlovka. Pozrite napríklad na tie tyrkysové Ishtar.

Zobraziť hodinky >>

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre