» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Rozdávame poukazy v hodnote až 40 eur za váš názor na náš e-shop

Tagy: Súťaže

Eliška Měrková | 2.6.2021 | 2 MIN | 8x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Máme nový e-shop! Ako sa vám páči? Nám veľmi, ale o náš názor tu úplne nejde. Naopak, na prvom mieste u nás stojíte vždy vy, naši zákazníci. Predsa len majú naše stránky slúžiť najmä vám. Ale ako dobre túto službu plní? A aký prehľadný sa vám náš e-shop zdá? Každý zaujímavý a užitočný názor bude odmenený poukazom v hodnote až 40 eur.

Mnohí z vás určite vedia, že často a radi rozdávame darčekové poukazy – len tak, čisto pre radosť a tiež za to, že ste odberatelia nášho newslettera. Dnes to však bude niečo za niečo. Potrebujeme totiž nemalú pomoc, a to vo forme výživnej spätnej väzby na náš e-shop.

Inými slovami – rozpíšte sa. Ako dobre sa na našich stránkach dokážete orientovať? Ako dlho vám trvá nájsť hodinky či informáciu, ktorú hľadáte? Aký prehľadný (či neprehľadný) sa vám náš e-shop zdá? Zorientujete sa, ale aj tak pre nás máte nejaký tip? A čo by ste prípadne chceli zmeniť? Napíšte nám to. Prijímame všetky postrehy, pripomienky, nápady aj konštruktívnu kritiku.

Za vaše názory (avšak len také, ktoré pre nás budú prínosné a užitočné) ponúkame poukazy v hodnote 4 až 40 eur. A čo je dôležité – čím viac nad otázkami popremýšľate a čím užitočnejší váš komentár bude, tým vyššia vás čaká odmena. :)

Súťažná otázka:

Aký prehľadný je pre vás náš e-shop? Ako dobre sa v ňom dokážete orientovať? Nájdete ľahko všetko, čo potrebujete? Čo konkrétne vám v orientácii prekáža a čo by ste prípadne chceli inak? Zorientujete sa, ale aj tak pre nás máte nejaký tip?

Čo rozdávame:

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 2. 6. do nedele 13. 6. 2021.

Nech vám žiadna súťaž neunikne

Dvakrát do mesiaca súťažíme o nové hodinky a ďalšie darčeky. Niekedy výmenou za správnu odpoveď, niekedy stačí byť len prihlásený k odberu nášho e-mailového spravodaja. Nechcete žiadnu súťaž zmeškať? Stačí sa prihlásiť k odberu a o všetkom budete vedieť ako prví.

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme vyžrebovali troch šťastlivcov z radov odberateľov nášho pravidelného newslettera, ktorým sme rozdali smart náramky Amazfit Band 5. Výhercom Nikole, Adamovi a Jane srdečne gratulujeme! :)

Komentáre

Adriánpred 1065 dňami, reagovať
Dobrý deň, Chcel by som uvítať nové stránky, za mňa sú dizajnovo pekné a prehľadné. Jediná vec, ktorá mi trochu prekáža, že pri smart hodinkách neuvádzate, či majú vnútorné úložisko, prípadne aké veľké. Ide o to, že keď si chcem filtrovať a vybrať hodinky, do ktorých sa dá nahrať hudba priamo do hodiniek tak nikde tento údaj nie je. Je tam síce filter, kde je prehrávač hudby, ale to nezaručuje, že sa do hodiniek dajú nahrať skladby. Je to trochu škoda, že to potom človek musí hľadať všemožne v recenziách. Len to by som za mňa zmenil, inak Vám prajem všetko dobré a veľa spokojných zákazníkov.
Martin Koňařík (majitel)pred 1053 dňami
Dobrý den, přehrávač hudby u nás vlastně znamená, že hodinky mají uložiště pro hudby. Je ale pravda, že to podle názvu funkce není hned patrné. Zvážím přejmenování. Děkuji za váš názor, posíláme poukaz na 15 EUR
Oskarpred 1065 dňami, reagovať
Ja pouzivam stranku jedine v mobilnej verzii a tam je este stale pritomny pri filtrovani to ze sa nedaju vybrat viacere opcie.Napriklad keby som chcel vyhladat hodinky od Seiko a Tissot tak neviem ich takym sposobom urobit.takisto pri vsetkych kategoriach pri filtrovani. Som si isty ze sa to da lebo je tam checkbox no v mobilovom rozhrani to neide. Ine chybi som si nevsimol,novy dizajn je dobry plus vsimol som si aj nove fotky co je super. Mozno ze este ako podkategoriu by som dal este typ pohonu pri znackach. Napriklad pri Seiko ci niekto hlada hodinky s kalibet 7s, 4r, quartz atd, pri niekoho to moze byt uzitocne.
Martin Koňařík (majitel)pred 1053 dňami
Děkuji za váš názor, posíláme poukaz na 15 EUR
Oskarpred 1047 dňami
Teraz som si vsimol este taky problem ze ked vyberem panske hodinky tak pri filtrovani chyba znacka Seiko.Je to zchyba alebo z nejakeho sovodu su vynechane?
Agáta Vřeskápred 1046 dňami
Bohužel, momentálně nově nemůžeme vzhledem ke změně prodejní strategie Seika distribuovat hodinky Seiko přes naše slovenské webové stránky. Ale tuto nově vzniklou situaci řešíme :) Každopádně, dobrý postřeh
Tomášpred 1064 dňami, reagovať
Novy dizajn som si vsimol aj ja, hlavne je to prehladnejsie. Napriklad pri casio hodinkach ked som si chcel pozriet gshocky tak som musel hladat medzi vodotesnostou (na 100% si isty nie som) aby som nasiel gshocky. Ale teraz uz vidim, ze je to hned na vrchu po kliknuti na ikonku casia. Pekne cervenym to tam je. Neviem ci je to mozne ale napr inhodinky to maju pekne urobene, ze tam maju priamo aj fotky alebo teda cast obrazku s typom - gshock/baby/sheen/collection/ etc... Toto by bolo mozno fajn. Pri mobile aj pri webovom rozhliadani to je rovnaky feeling. Velmi dobry. Blog je parada, Ako nahle ste ho zacali pisat tak som zacal citat. Fakt asi jediny blog o hodinkach na sk. Za toto palec hore. A dalsia vec co ma milo prekvapila, je kratky popis k hodinkach na ikonkach, ze toto je model ktory ma prezyvku taku a taku. Tento bol vo filme takom a takom... :) Skuste pozriet watch-id.com :) . Nejde o poukazku len pomoc. Ak vam to pomoze, ja sa potesim a vy tiez. Pripadne keby som mal viac k UAT Testingu mozem vam pisat sem: info@hodinky-365.sk ?? Dakujem :)
Martin Koňařík (majitel)pred 1053 dňami
Moc díky za užitečné nápady a názory. Posíláme poukaz na 20 EUR, třeba se bude hodit :-)