Telefón 0650 400 134 (volajte PO-PA 8-18, SO 10-18)
Košík
0,00 €
Prejsť k objednávke
logo

Darček pre odberateľov newslettera: Rozdávame 3 smart náramky Amazfit

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 19.5.2021 | 1 MIN | 1x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Je smart. Ako jeden z mála náramkov dokáže merať okysličenie krvi. Má úžasný displej a patrí medzi najväčších konkurentov Mi Bandov. Reč je o Amazfit Band 5, ktoré teraz môžete získať.

Z Amazfitu sme v poslednej dobe celkom nadšení. V recenziách sa mu darí viac než dobre, solia jednu pecku za druhou a ohromuje pomerom cena/výkon. Band 5 patrí medzi nedávne novinky, ktoré ponúkajú veľa funkcií za málo peňazí.

Pre bežný monitoring sú tak ideálnou voľbou. Preto sme sa rozhodli práve Band 5 venovať trom odberateľom nášho newslettera.

Pravidlá:

Stačí, keď najneskôr 30. 5. 2021 budete odberateľom newslettera. Pokiaľ informačný štrnásťdenník už odoberáte, stačí čakať, či žreb padne práve na vás. Pokiaľ novinky zatiaľ neodoberáte, k odberu sa môžete prihlásiť pod akýmkoľvek článkom. Hoci aj týmto.

Čo rozdávame:

3 smart náramky Amazfit Band 5.

Výherca minulej súťaže

V minulej súťaži sme sa vás pýtali, aký výber 6 NAJ by ste ocenili. Ďakujeme všetkým za návrhy, tipy a nápady. Výhru získava pán Oliver. Niektoré z jeho návrhov určite uskutočníme, napríklad tie apokalyptické hodinky sa môžu hodiť. :)

Komentáre

Matúšpred 1083 dňami, reagovať
Ďakujem za magazín.