» Blog » Súťaže

Súťaž: Vyhrajte dámske hodinky Festina Titanium Date

Tagy: Súťaže

Eliška Měrková | 5.5.2021 | 2 MIN | 1x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Ktoré hodinky sú TIE NAJ? To sa čas od času pokúšame vybrať v našej magazínovej rubrike 6 NAJ. A vedeli ste, že nám s týmto výberom nevedomky pomáhate? Riadime sa totiž tým, ktoré sú tie najobľúbenejšie podľa vás, zákazníkov. Ale pretože máme stále na čom pracovať, potrebovali by sme od vás dnes tiež pomoc vedomú. Za odmenu ponúkame šancu vyhrať kúsok, ktorý sa vo výbere najobľúbenejších hodiniek objavil už viackrát – titánové a zároveň dobre čitateľné elegantné dámske hodinky Festina Titanium Date.

NAJ dobre čitateľné hodinky, NAJ retro hodinky, NAJ hodinky s diamantmi...V článkoch s výberom 6 NAJ sa riadime jednoduchým pravidlom – ktoré hodinky sú tie najlepšie podľa vás. Ale aký typ výberu by vás zaujímal najviac? Aké informácie by ste sa o obľúbených modeloch chceli dozvedieť? Ako sa vám naše doterajšie články s výbermi páčia a čo by ste na nich najradšej zmenili? To si už my môžeme len domýšľať. A pretože sú naše články len a len pre vás, rozhodli sme sa na to skrátka a jednoducho opýtať.

Prijímame akékoľvek nápady, pripomienky aj konštruktívnu kritiku. A výmenou za to jeden z vás vyhrá dámske hodinky Festina Titanium Date, ktoré sa zaradili do výberov 6 NAJ titánových hodiniek pre citlivú pokožku či 6 NAJ dámskych dobre čitateľných hodiniek.

Dámske titánové hodinky pre citlivú pokožku – Fotogaléria
8.12.2020 - Eliška Měrková
Dámske titánové hodinky pre citlivú pokožku – Fotogaléria

Dobre čitateľné dámske hodinky do 400 eur – Fotogaléria
7.12.2023 - Eliška Měrková
Dobre čitateľné dámske hodinky do 400 eur – Fotogaléria

Súťažná otázka:

Aký typ hodiniek by ste chceli nájsť vo výbere 6 NAJ? Čo konkrétne by ste sa o hodinkách z výberu chceli vždy dozvedieť? Vyhovuje vám doterajšie znenie článkov 6 NAJ? A čo by ste na nich chceli inak?

Čo rozdávame:

  • 1x dámske hodinky Festina Titanium Date

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 5. 5. do nedele 16. 5. 2021.

Nech vám žiadna súťaž neunikne

Dvakrát do mesiaca súťažíme o nové hodinky a ďalšie darčeky. Niekedy výmenou za správnu odpoveď, niekedy stačí byť len prihlásený k odberu nášho e-mailového spravodaja. Nechcete žiadnu súťaž zmeškať? Stačí sa prihlásiť k odberu a o všetkom budete vedieť ako prví.

Výherca minulej súťaže

minulej súťaži sme vyžrebovali niekoľko šťastlivcov z radov odberateľov nášho pravidelného newslettera, ktorým sme rozdali 6 darčekových poukazov v hodnote 20 eur. Výhercom Milanovi, Monike, Svatoplukovi, Petre, Miloslavovi a Danielovi veľmi gratulujeme a veríme, že poukaz urobí radosť! :)

Komentáre

Pavolpred 1083 dňami, reagovať
Dobrý deň, v kategórii článkov 6 NAJ by bolo zaujímavé čítať o mechanických/automatických hodinkách s naj kalibrami a pokúsiť sa o predstavenie jednotlivých strojčekov - nemeckých, japonských, švajčiarskych. Prípadne aj quartzové pohony. Inak 6 naj je zvyčajne vydarené čítanie.