» Blog » Súťaže

Darček pre odberateľov newslettera: Rozdávame 6 darčekových poukazov

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 21.4.2021 | 2 MIN

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Pravidelná súťaž je našou obľúbenou kategóriou. Baví nás rozdávať malé aj väčšie darčeky len tak. Dnes pre to dokonca nemusíte prakticky nič robiť. Stačí, keď budete pravidelne odoberať náš newsletter.

Pravidlá:

Stačí, keď najneskôr 2. 5. 2021 budete odberateľom newslettera. Pokiaľ informačný štrnásťdenník už odoberáte, stačí čakať, či žreb padne práve na vás. Pokiaľ nie, k odberu sa môžete prihlásiť pod akýmkoľvek článkom. Napríklad aj týmto.

Čo rozdávame:

V hre je 6 darčekových poukazov na nákup v našom e-shope v hodnote 20 eur.

Výherca minulej súťaže

V minulej súťaži sme sa vás pýtali na témy, ktoré by ste ocenili na našom YouTube kanále. Veľmi ďakujeme za všetky komentáre! A tiež za vaše nápady, pripomienky, pochvalu, ale hlavne podporu. Veľmi si to vážime.

Z tém, ktoré ste spomínali a do ktorých sa určite pustíme už v najbližších týždňoch sme vybrali konkrétne tri:

Milan: (...) Hodinky vo filmoch (akčných filmoch) a hodinky známych osobností. (...)

Michaela: (...) Páčila by sa mi vlastne vaša rubrika TOP 5 vo svete videí, kde by sa človek, ktorý hodinkám rozumie mohol rozpovedať o tom, prečo zvoliť práve onu značku alebo model. (...)

Lubomír: Privítal by som fundované informácie o histórii aj súčasnosti alebo aj porovnanie hodiniek "značky" PRIM od oboch "výrobcov v ČR" - teda ELTON hodinářská, a.s. a MPM Quality F-M.

Veľa ste si tiež písali o porovnanie. Je to náročná disciplína, ale rozhodne súhlasíme, že to má zmysel. Takže sa budeme snažiť v tomto prepracovať do kvalitných video-recenzií, v ktorých budeme pre vás porovnávať modely napr. v rovnakých cenových reláciách či výbave a snažiť sa priniesť konštruktívny pohľad.

Aj naďalej sa samozrejme budú chlapci zameriavať na smartwatch a fitness témy a po novom aj podcasty.

No a vás samozrejme zaujíma, kto vyhral nové Xiaomi Mi Watch Lite Black. Prvým výhercom je pani (alebo slečna) Michaela, ktorá mala skvelé tipy. Druhého výhercu sme vyžrebovali z všetkých odpovedí a šťastie mal tentokrát Pavol zo Slovenska. Gratulujeme a nech hodinky dobre slúžia.

Komentáre