» Blog » Súťaže

Súťaž o 3 smart náramky Xiaomi Mi Band 5

Tagy: Súťaže

Dominik Hok | 13.1.2021 | 1 MIN | 3x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Smart hodinky či náramok? To je to, o čo tu ide. Niekto siahne po väčšom, druhý zasa po menšom. Ale aké sú výhody či nevýhody oboch zariadení? Odpovedzte nám a budete mať možnosť súťažiť o 3 smart náramky Xiaomi Mi Band 5. A na vybehanie tých mnohých porcií zemiakového šalátu by sa fitness náramok ako pomocník hodil, nie?

My odpoveď pravdepodobne dosť dobre poznáme, ale radi by sme poznali váš názor, ktorý potom radi využijeme do pripravovaného článku. A možno nám do komentárov napíšete niečo, čo nám vôbec nenapadlo. A vôbec sa to nemusí týkať len veľkosti či vzhľadu. A alebo aj áno. Ktovie. Píšte nám vaše názory do komentárov.

SÚŤAŽNÁ OTÁZKA:

Aké sú výhody a nevýhody smart náramku oproti smart hodinkám?

O čo súťažíme:

Smart fitness náramok Xiaomi Mi Band 5.

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 13.1. do pondelka 25.1. 2021. Svoje názory a postrehy píšte do komentárov pod tento článok.

Nech vám žiadna súťaž neunikne

Dvakrát do mesiaca súťažíme o nové hodinky a ďalšie darčeky. Niekedy výmenou za správnu odpoveď, niekedy stačí byť len prihlásený k odberu nášho e-mailového spravodaja. Nechcete o žiadnu súťaž prísť? Stačí sa prihlásiť k odberu a o všetkom budete vedieť ako prví.

Výherca minulej súťaže

V minulej súťaži sme si na seba trochu uplietli bič. Pýtali sme sa na veľmi kontroverznú tému a trochu s obavou čakali, čo sa nám v komentároch objaví. Ale vaše konštruktívne názory nás milo prekvapili. A ďakujeme za ne!

Pôvodne sme chceli vybrať ten komentár, ktorý nám najviac padne do oka. Nuž, ale to sa ukázalo ako neľahké a tých Primiek by sme museli rozdať podstatne viac. Nakoniec sa nám zdalo spravodlivejšie losovanie. A Prim Czech Team tak pôjdu na Slovensko za pánom Eduardom Szittayom. Jeho odpoveď si môžete prečítať na slovenských stránkach. A my moc gratulujeme. :)

Komentáre

Katkapred 1197 dňami, reagovať
Smart náramok je skvelý spoločník najmä na športové aktivity. Aerodinamický tvar je zárukou zabezpečenia pocitu bezpečnosti nielen pre cvičiaceho ale aj pre hodinky:). Veď koľkokrát sa pri aktivite obávam, že hodinkami zavadím o čokoľvek v okolí. Pri týchto hodinkách (náramku) by som to pokojne mohla pustiť z hlavy. A možno by som s ním bola aj o čosi rýchlejšia :) Mám smart hodinky s okrúhlym ciferníkom, ale určite sa viac hodia na bežný deň. Nevýhody smart náramku nevidím žiadne. Je to vkusný, ľahký a aerodynamický spoločník motivujúci ešte viac k športovým aktivitám. Určite by ma veľmi potešil. Určite by ma každý deň volal športovať ;)
Pavolpred 1196 dňami, reagovať
Výhody smart náramku sú evidentné oproti smart hodinkám a to: subtilnejší tvar, nižšia váha produktu oproti smart hodinkám plus jednoduchšie ovládanie. Niekto môže považovať za nevýhody nemožnosť funkcií, ktoré ponúkajú smart hodinky napr. mnohé telefónne funkcie, nemožnosť zobrazovať multimediálny obsah ako majú niektoré produkty plus zvyčajne váčšie množstvo nastavitelných ciferníkov pripomínajúce klasické hodiny. Práve preto ak chce niekto dekoráciu svojej ruky v podobe klasických hodiniek vymeniť za zariadenie so smart funkciami viacej mu budú smartwatch pripomínať klasické hodinky ako spomínaný fit náramok. Ako športtester pre svoj zvyčajne útlejší tvar a nižšiu hmotnosť by som odporúčal práve fitness náramok, ale každého vec čo si na akú príležitosť a aktivitu zakúpi.
Mirkapred 1185 dňami, reagovať
Výhody náramku sú, že je ľahší, menej zavadzá pri cvičení. Oproti smart hodinkám má väčšiu výdrž batérie. Vyzerá elegantnejšie. Nevýhody sú, že nemá toľko funkcií ako smart hodinky.