» Blog » Súťaže

Darček pre odberateľov newslettera: Rozdávame 6 poukazov v hodnotě 20 eur

Tagy: Súťaže

Eliška Měrková | 8.9.2021 | 1 MIN

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Už odoberáte náš newsletter? Pokiaľ patríte medzi hodinkových nadšencov, ktorých zaujímajú všetky novinky, zaujímavosti a recenzie zo sveta hodiniek, niet na čo čakať. Náš newsletter vás každých štrnásť dní upozorní na všetko, čo by vás mohlo zaujímať. A iba odberatelia newslettera naviac dostávajú pravidelne možnosť vyhrať 6 poukazov v hodnote 20 eur na nákup v našom e-shope.

Pomáhate nám sa stále zlepšovať! A ako? V súťažiach vás často žiadame o vaše názory na rôzne hodinkové témy, vďaka čomu sa môžeme posúvať stále ďalej. Za odmenu pre vás každý mesiac máme jednoduchšiu súťaž, v ktorej môžete vyhrať aj "bez práce". No vážne. Stačí len odoberať náš emailový newsletter. Je to jednoduché – stačí iba vypísať svoju e-mailovú adresu do kolonky pod týmto článkom, potvrdiť prichádzajúci mail vo vašej e-mailovej schránke a ste zaradení do súťaže o darčekové poukazy. :)

Súťažná úloha:

Do nedele 19. 9. sa staňte odberateľom nášho newslettera.

Čo rozdávame:

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 8. 9. do nedele 19. 9. 2021.

A kto vyhral?

Gratulujeme Lukášovi, Milanovi a Zdeňkovi z Česka, a pánom Trug Tien, Rolandovi a dáme Ivetě zo Slovenska.

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži ste nám radili, ako zdokonaliť naše nové promovideá Hands-on. Tri najprínosnejšie názory sme ocenili luxusným boxom na hodinky Friedrich Lederwaren Bond. Výherci sa stali Adam, Tiki a Dušan. Gratulujeme a moc ďakujeme! :)

Komentáre