» Blog » Súťaže

Darček pre odberateľov newslettera: Rozdávame 6 poukazov

Tagy: Súťaže

Eliška Měrková | 6.10.2021 | 1 MIN | 1x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Hodinkoví nadšenci, ktorí bažia po akýchkoľvek novinkách, zaujímavostiach a recenziách zo sveta hodiniek, už náš newsletter asi veľmi dobre poznajú. Radíte sa medzi nich tiež? Potom s odberom niet na čo čakať. Náš newsletter vás každých štrnásť dní upozorní na všetko, čo by vás mohlo zaujímať. A ako bonus iba odberatelia nášho newslettera dostávajú každý mesiac možnosť vyhrať 6 poukazov v hodnote 20 eur na nákup v našom e-shope.

Často nám v súťažiach dávate rôzne hodinkové tipy, radíte nám ohľadom toho, v čom sa môžeme zlepšovať a vaše názory si aj náležite ceníme. A za to pre vás pravidelne pripravujeme niečo omnoho nenáročnejšie: za púhy odber nášho newslettera môžete byť vyžrebovaní v súťaži o darčekový poukaz. Je to jednoduché: stačí len napísať svoju e-mailovú adresu do kolonky pod týmto článkom, potvrdiť prichádzajúci mail vo vašej e-mailovej schránke a ste zaradení do súťaže o darčekové poukazy. :)

Súťažná úloha:

Do nedele 17. 10. sa staňte odberateľom nášho newslettera.

Čo rozdávame:

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 6. 10. do nedele 17. 10. 2021.

Kto vyhral?

Výhercovi sa stali Jožka, Daniela, Mirek, Iveta, Dana a Luboš. Gratulujeme :)

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži ste nám prezradili, čo vám pomáha (a čo by ste ocenili) pri výbere darčeka v podobe hodiniek. Tri najprínosnejšie názory sme ocenili senzačnou retro záležitosťou: hodinkami Casio A100, reedíciou modelu z filmu Votrelec. Výhercom Josefovi, Alešovi a Robertovi gratulujeme a moc ďakujeme! :)

Komentáre

Alexander Fafrakpred 930 dňami, reagovať
Som spokojný z hodinkami čo som od vás kúpil