» Blog » Súťaže

SÚŤAŽ: Akú značku by ste u nás radi videli?

Tagy: Súťaže

Agáta Vřeská | 20.10.2021 | 1 MIN | 5x komentár

Súťaž bola ukončená

Nechajte nám na seba email a už žiadnu ďalšiu súťaž neprepásnete.

Zobraziť ďalšie súťaže

Šeptá sa, že čoskoro do našej rodinky hodinárskych značiek pribudne nový člen. Kto to bude, zatiaľ neprezradíme. Ale v dnešnej súťaži sa pýtame, akú značku by ste radi u nás v H-365 videli vy? Nech máme inšpiráciu do budúcna... :)

A nemyslíme tým len super drahé značky typu Rolex alebo Omega, na ktoré sa radi pozrieme, ale vieme, že bez obrovskej pôžičky na nich väčšina z nás len tak nedosiahne. Zaujíma nás, či máte napríklad v merítku nejakú značku, od ktorej by ste si fakt chceli kúpiť hodinky, ale možno nie je taká známa a nie je zrovna jednoduché ju na Slovensku nájsť v kamennej predajni.

Súťažná otázka:

Akú ďalšiu hodinársku značku by ste radi videli v Hodinky 365 a prečo?

Čo môžete vyhrať:

Už ste videli nového Bonda? Nie... Omegy vám nedáme. Ale super retrovku Casio AE-1200 prezývané Royal áno. A rozdáme hneď tri kúsky.

Čo majú spoločné s Bondom, sa môžete dočítať v článku:

Termín súťaže:

Súťaž prebieha v termíne od stredy 20. 10. do nedele 31. 10.

Čo nezabudnúť?

Uviesť svoj email! Bez neho vás nemôžeme kontaktovať ohľadom prípadnej výhry. :)

A kto vyhral?

To zverejníme po ukončení súťaže a v ďalšom e-mailovom newsletteri.

Nech vám žiadna súťaž neunikne

Dvakrát do mesiaca súťažíme o nové hodinky a ďalšie darčeky. Niekedy výmenou za správnu odpoveď, niekedy stačí byť len prihlásený k odberu nášho e-mailového spravodaja. Nechcete žiadnu súťaž zmeškať? Stačí sa prihlásiť k odberu a o všetkom budete vedieť ako prví.

Výhercovia minulej súťaže

V minulej súťaži sme vyžrebovali šesť šťastlivcov z radov odberateľov nášho pravidelného newslettera, ktorým sme rozdali darčekové poukazy v hodnotě 20 eur. Gratulujeme Jožkovi, Daniele, Mirkovi, Ivete, Dane a Lubošovi.

Komentáre

Peter Čiernikpred 913 dňami, reagovať
Dobrý deň. Chcel by som vidieť Švajčiarske hodinky Tag Heuer u Vás, lebo majú dlhú tradíciu, sú presné a spoľahlivé.
Eva Lukáčovápred 913 dňami, reagovať
Máte krásnu ponuku hodiniek. Mám rada Festinu, Rada by som videla Seculus, prípadne Storm.
Tomášpred 913 dňami, reagovať
Mňa by potešilo, ak by bola vaša ponuka rozšírená o hodinky značky «Слава», ktoré sa vyznačujú svojou kvalitou, jednoduchým dizajnom a dlhou tradíciou. Ďalším dôvodom je aj to, že hodinky tejto značky sú len výnimočne, ak vôbec, zaradené v ponuke slovenských a českých obchodov, čo je veľká škoda.
Gregor Vpred 913 dňami, reagovať
Veľmi rád by som videl pár hodiniek značky Oris. Táto značka bola vždy blízka môjmu srdcu svojou bohatou históriou a nadčasovými dizajnmi. Oris diver 65 je jednou z mojich 'grail watches'. Taktiež značka Rado s ich kolekciou Captain Cook by nebola zlá. Celkovo akékoľvek hodinky pre menšie zápästie by boli plusom.
Oskarpred 906 dňami, reagovať
Najradšej by som videl zase Seiko..Ale okrem toho asi Bulovu a Longines