Súťaž

Súťaž: Rozdávame darčekové poukazy našim odberateľom

Presne tak, odoberať náš spravodaj sa oplatí. Automaticky ste v žrebovaní o darčekové poukazy. Tak snáď sa zadarí. :)

Viac o súťaži >>

Aktuálne v magazíne

Ako fungujú mechanické hodinky – Všetko, čo by ste o mechanikách mali vedieť

Mechanické hodinky môžu byť vnímané ako zastaralé. Alebo aj ako nadčasové – kus dedičstva, ktoré prečká aj smart súčasnosť a ktoré budeme milovať aj v budúcnosti. Ako vlastne fungujú? Čo spôsobuje to slastné tik tik tik a čo ich privádza k životu? A prečo idú niektoré presnejšie než iné? Ideme hľadať odpovede.

Prečítať článok >>

Aktuálne v magazíne

Náramky a remienky – Prezývky pre hodinkových fanúšikov

Aký je rozdiel medzi Oyster, Jubilee a President? Ako vyzerá NATO a na aké hodinky sa vlastne hodí? Dnes sa pozrieme na najobľúbenejšie typy a prezývky všetkého, na čom sa hodinky dajú nosiť. Aj náramky a remienky totiž vedia byť pekne záludné!

Prečítať článok >>

Aktuálne v magazíne

Typy dokončovania hodiniek – Gilošovanie, sunburst, tapiséria, ženevské pruhy a ďalšie

Niektoré hodinky sú pomaly umeleckým dielom. A niektoré ich detaily oceníte až pri skutočne starostlivom pozorovaní. Ale práve tieto úpravy sú rozhodujúce – ako o kráse finálneho diela, tak často o cene hodiniek. Aké sú tie najbežnejšie úpravy či typy dokončovania, ktoré u hodiniek nájdeme?

Prečítať článok >>

Novinka v predaji

PRIM Symbol Damascus – Limitovaný darček k 30. narodeninám

Prim si nadelil k 30. výročiu darček – PRIM Symbol Damascus. Špeciálny bude v použití damaškovej ocele s typickými dynamickými vlnkami. Dizajn ocele sa premietne na číselníku, puzdre aj lunete. Inak vychádza z úspešného modelu Prim ČSR a vnútri nájdeme švajčiarsky automatický kaliber SW 260-1. Bude v dvoch farebných prevedeniach – čiernej a modro striebornej, obe v limitovanom počte iba 15 kusov. Pekný darček, že?

Zobraziť hodinky >>

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre