Súťaž

Rozdávame 6 darčekových poukazov v hodnote 20 eur

Vybavte svoje hodinky novým remienkom, alebo napríklad cestovným puzdrom. S darčekovým poukazom na 20 eur to bude nakupovanie o to jednoduchšie. A ako poukaz získať?

Viac o súťaži >>

Aktuálne v magazíne

Hamilton Boulton Quartz – Hodinky, ktoré nosí Indiana Jones

Keby sa Hamilton Boulton Quartz neobjavili vo filme Indiana Jones a nástroj osudu, asi by ste si ich ani nevšimli. Ale ony sa tam objavili. Nosí ich sám Indiana Jones a sú to vôbec prvé hodinky, ktoré sme na Indyho zápästí mohli vidieť. A nie je to náhoda.

Prečítať článok >>

Aktuálne v magazíne

Orient Star Contemporary Layered skeleton recenzia – Orientálny gentleman s otvoreným srdcom

Orient Star, väčší brat značky Orient z krajiny vychádzajúceho slnka, býva veľmi často prehliadaný. A to aj napriek tomu, že sa jedná o značku, ktorá servíruje podľa môjho skromného názoru jedny z najlepších hodiniek v pomere cena/výkon. Je ale týmto príkladom aj Orient Star Contemporary RE-AV0B08L00B? To sa pokúsim zistiť…

Prečítať článok >>

Aktuálne v magazíne

Celodenné meranie srdečnej tepovej frekvencie smart hodinkami

Smart hodinky s meraním tepovej frekvencie sú už dnes štandardom a nikto si už asi nedokáže predstaviť, že by optický snímač nemali. Z merania tepovej frekvencie sa stal doslova fenomén, ale niekedy je celkom ťažké zorientovať sa v tom, aké sú správne hodnoty a prečo je vlastne dobré tepovú frekvenciu merať.

Prečítať článok >>

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre