O nás

Šťastný nový rok 2024!

Je to tu. Prichádza nový rok 2024. A my vám zo srdca ďakujeme, že ste s nami strávili ten končiaci, a želáme vám šťastný, úspešný a na zážitky bohatý nový rok. Nech je každá hodina, minúta a sekunda podľa vašich predstáv. A nezabudnite, že nech už je vaše predsavzatie akékoľvek – Ten správny čas je práve teraz.

Nové hodinky 2023 >>

Súťaž

SÚŤAŽ: rozdávame 6 darčekových poukazov pre predplatiteľov

Naposledy v roku 2023 rozdávame niekoľko darčekových poukážok na nákup. Stačí sa prihlásiť k odberu nášho newslettera a ste v žrebovaní.

Viac o súťaži >>

Aktuálne v magazíne

Citizen Tsuki-yomi Moonphase BY101 recenzia – Slnkom poháňaný mesiac

Svet hodiniek je veľmi rozmanitý a neprestáva prekvapovať inováciami a dizajnom. Pozadu nezostáva ani japonský gigant Citizen, ktorý sa v poslednej dobe veľmi snaží a prichádza s kúskami, ktoré majú v spojení cena / výkon len malú konkurenciu. Pozrime sa na rádiom riadenú novinku z krajiny vychádzajúceho slnka Citizen Moonphase Tsuki-Yomi BY101.

Prečítajte si článok >>

Aktuálne v magazíne

6 NEJ – Filmové hodinky Hamilton, ktoré môžete mať doma

Dvorný dodávateľ filmových hodiniek. Aj to je Hamilton. Kto iný sa môže pochváliť, že jeho hodinky sa objavili vo viac ako 500 filmoch? Ale len niektoré z nich si ešte môžete zaobstarať. A dnešný článok bude o výbere tých najzaujímavejších filmových hodiniek Hamilton vôbec.

Prečítajte si článok >>

Aktuálne v magazíne

Prim Dakar 2024 predstavenie – Stále rovnaké, stále iné a opäť podarené

Volá sa to vianočný darček. Dakar 2024 prišiel len pár dní pred Vianocami. Ak ste čakali na tradičnú limitovanú edíciu od Primo, tu je rýchly prehľad toho, čo 15. edícia ponúka.

Prečítajte si článok >>

Novinka v predaji

Hamilton Ventura Elvis80 Automatic Skeleton Dragon

Nové Ventury! A v názve majú draka! To musíte vidieť, lebo cez tieto legendy sa dá vidieť.

Zobraziť hodinky >>

Novinka v predaji

Citizen Attesa GPS konečne tu

Vždy sme tak trochu dúfali. Ale keď prišli, boli sme ešte príjemne prekvapení. Citizen Attesa sú športovo-elegantné modely s GPS riadením, ktoré zaujmú spracovaním a materiálmi.

Zobraziť hodinky >>

O nás

PODCAST: Najlepšie hodinky roku 2023 z H365

Zhodnotili sme hodinársky rok 2023 a zhrnuli sme, čo nás najviac zaujalo a sklamalo. A to nie je všetko. Na Silvestra sa môžete tešiť na naše najvtipnejšie prešľapy a scénky. Ešte ste sa neprihlásili na odber nášho kanála na youtube? Nuž, je najvyšší čas, aby ste tak urobili.

Pozrite si video >>

Páčil sa vám článok?

Každú párnu stredu prehľad nových článkov a súťaže o hodinky na váš email.

Komentáre